Daca vb de PFA in vederea finalizarii masurii 141, atunci in mod cert tb sa ai cursurile apicole finalizate sau eventual adeverinta sa ateste ca o sa obtineti diploma .
Daca vb de constituire PFA pt altceva nu stiu sa va raspund.
adycnst scrie:si certificatul de producator nu il obtii in urma unei adeverinte (ca urmezi o scoala, un curs, etc...) sau o diploma in cazul in care ai terminat!?
cipry74 scrie:catalin101"
s au afisat listele cu pr eligibile 141...
Induci lumea in eroare ;listele acelea sunt partiale si sunt afisate de o saptamana s-a tot discutat despre ele .....citeste inainte de a posta
Mesaj eugen_c » Ieri, , 15:01
Dragi colegi,
Am sunat la registrul comertului pt a afla ce trebuie sa contina adeverinta care sa justifice ca urmez cursurile de apicultor... si...surpriza: pentru inregistrarea ca PFA este suficient CERTIFICATUL DE PRODUCATOR!
Acesta este informatia care am primit-o eu telefonic, poate sa mai confime cineva?
O zi buna,
robinson scrie:
Multumim pentru aceasta informatie valoroasa(350-400 lei un curs).
Din pacate pentru mine a venit tarziu,am depus deja avansul pentru un curs de apicultor care va incepe in februarie.
catalin101 scrie:eu nu inteleg ceva...acolo arata proiecte eligibile cu 40 pct...iar in lista de asteptare am vz un proiect cu 55 pct !!! ma poate lamuri cineva cu pb asta?ms
Înapoi la LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 46 vizitatori