Prima pagină DIVERSE IN APICULTURA POZE

Sectiune pentru poze , unde poti incarca diferite poze care au ca subiect apicultura.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: poze ,,de ping-pong" intre stupari,,nici o postare fara

Mesajde adycnst » 30 Ian 2012, 20:33

daca le-ai luat mierea si la roiuleti nu le-ai lasat nici lingura aia de miere pe care cu greu o adunasera din palariiole de FS in care i-ai agatat - stii nea' janese eu ma mir ca ai gasit roiuletii bre, cu siguranta te-a ajutat cineva!
ps: nea janese dada pui cutiile sub plapuma nu mai consumi curent! :lol:
adycnst

!

Mesajde paul » 30 Ian 2012, 20:36

janese scrie:se scarpina pe burta ma!!!......... ,,roiuletii"" deabia deaci incolo incep sa inchida ochii!!! dupa mine...deja 1% din ,,roiuletii"" de prin tara au inchis ochii azi-noapte!!!!mai ales acolo unde nu li s-a pus turta..ca deh...este o rusine turta!!!!eu am zis...sunt la a treia turta!...ce sa fac???daca o mananca????

Nea Jane ... te rog frumos ... nu-mi da emotii !!!
Pana acum ... nu le-am dat decat ce aveau in rame ! Sper din tot sufletul ... DE DATA ASTA ... sa nu aveti dreptate ! :roll:
Deja ... mi-ati bagat ... CUIUL ! ;)
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde janese » 30 Ian 2012, 20:51

cuiu e subtzire...e o nimica toata!!!!..nu cobesc...o zic p-a dreapta!!

asa sa te mai incurajez..
ieri ma dusei la stupi...si ridicai capacu unuia.... si ce sa vad???era pregatit de pastoral...cu cuie batute la ultima rama.... din august!!!...nu mai umblasem la el!!!!..si ce crezi?? mort de foame si cu ochii inchisi!!!?l-a luat gicanu cu el!!!!deh...prost sa fii dar sa-ti revii!!!

altceva..
....acu vreo luna a venit cornel v pe la mine intr-o duminica...pe la doishpe..si eu tocmai voiam sa dau gauri intr-o cutie sa bag niste sonde!!!adusesem acasa o familie in care intrase sogatzu...si trebuia transvazat in cutia cu sonde montate..nu stiam nimic de familia asta...cat era de populata ..ce facuse soarecu...cata mancare avea.....si cand sa umblu in el...hop olteanu!!!zic in gandu meu...si asta tocmai acu se gasi...sa vezi circu dracu ..ca ma fac de c*cat cand o vede asta prapaditura mea de stup!!...dar...trebuia sa fac musai lucrarea ca nu mai aveam cand...cu inima stransa am inceput sa transvazez....afara in jur de vreo zece grade cu plus....
familia in cutie de doishpe rame cu doishpe rame in ea...nu organizasem...nu stransesem...nimic...nimic...scot o rama...scot doua.....cacalau de mancare...si cacalau de albina!!!...olteanu zice....e frumos ma nea jane,chiar daca a intrat soarecu in el....shii...ca sa vedetzi ce curva e omu......dupa ce am vazut ce si cum e cu familia asta...am intors asha capu peste umar catre oltean si i-am zis...da bravo ma!!!!???pai tu ce crezi ca janese doarme!!!!!????(am ras si dupa ce a plecat olteanu...ca sa vezi cum prinde romanashu curaj si din inima cat puricele...imediat m-am transformat in zmeu!!!) :lol:
e sha ma ..,,nerabdatorule""?
janese

Mesajde paul » 30 Ian 2012, 21:00

Nea Jane ... promit sa te ascult ! Cum se face vreme ... TURTA !!! Daca mai am ... cui ! Acu ...-20 C noaptea ... -10 C ziua !
Ce sa spun ... in toamna ramele erau pline cu sirop(invertit) din leat in leat ! De asta am stat ... nepasator !
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde paul » 30 Ian 2012, 21:04

Apropos ... nea Jane ... da si mata o reteta de turta meseriasa ! Adica ... studiata ! Multumesc frumos !
paul

Mesajde janese » 30 Ian 2012, 21:13

paul scrie:Apropos ... nea Jane ... da si mata o reteta de turta meseriasa ! Adica ... studiata ! Multumesc frumos !

eu nu am ma retzete din retzetar!!..ori miere cristalizata in punga daia la sul...ori miere fluida amestecata cu zahar farin dala la 35.000 jumatea..ori serbet facut dupa metoda din cartea de bucate...simplu!!!!
turta o pui si la minus treizeci de grade..ce am vazut eu...turta pusa deasupra ghemului reprezinta si un acumulator de caldura si albina dupa ce roade putin din ea trece de pe un interval pe altul pe sub turta...daca nu are nevoie de ea...s-o lase acolo neatinsa si sa-mi arate ca sunt prost!!!dar daca are nevoie de ea si nu i-am pus-o...atunci nu mai imi arata el...vad eu...ca a inchis ochii!!!ttreaba cu,,,iernare doar pe miere""...,,eu nu folosesc turte""...sunt variatiuni pe-o coarda de paganini!!!!..toti fac si pe dracu sa treaca iarna cat mai bine,,,dar aici pe forum... nici usturoi n-au mancat...nici gura nu le pute!!!!
janese

Mesajde Ioan Guist » 30 Ian 2012, 21:16

Stai ma Paule la caldurica si da-le pace.Cata si tu in butoiul cu varza si lasa stuchii in pace si liniste.
Nu te lua dupa Janese ca asta bea toata vara cafele la Baicoi cu toti stuparii ce's pe drumuri cu treaba si iarna umbla in ...putina.
Janeee...ai gatat varza ?
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde CORNEL V. » 30 Ian 2012, 21:16

Pai...asa a fost...acum inteleg eu de ce te tot uitai cu chioarda ochiului la mine...eu am crezut ca ti-era frica sa nu iti fur tehnologia :lol:
Am si o poza,vroiam sa nu o pun ...dar nu ma rabda inima :P
Fişiere ataşate
DSCN3256 (Medium).jpg
CORNEL V.

Mesajde janese » 30 Ian 2012, 21:19

Ioan Guist scrie:Stai ma Paule la caldurica si da-le pace.Cata si tu in butoiul cu varza si lasa stuchii in pace si liniste.
Nu te lua dupa Janese ca asta bea toata vara cafele la Baicoi cu toti stuparii ce's pe drumuri cu treaba si iarna umbla in ...putina.
Janeee...ai gatat varza ?

ai scos capshoru ma???nu-mi spune tu mie ca-ti vine sa canti acu cu ,,ghemul"" pe caldurile astea!!!sa nu-mi zici mie ca te bucuri ca stupina ta trece acu prin minus douajdegrade!!!!sau poti sa-mi spui...dar ashaaa,,,,,sa iesi bine pe forum!!!! :D ca eu nu te cred!!!
janese

Mesajde Ioan Guist » 30 Ian 2012, 21:21

Janeeee....nu dam turte.
Nu ma pune sa ma jur ca nu fac de aste din printipiu.
Deleaga un om sa vada stupii in fiecare zi si eu mananc stupii ce au turte, cu lemn cu tot.
Ca 'mneata dai turte...asta e.Treci iarna cu ...cum sti mata ca e bine.Nu inseamna ca fara turte nu se poate!!
Si daca se poate si fara turte, ce-i de facut? Fiecare cum crede si face cum socoate ca e mai bine.
Daca, afirmatia dumnitale e ca: "doar cu turte se trece iarna" eu sustin ca se poate lejer si e mai sanatos fara turte.
Ioan Guist

Mesajde Ioan Guist » 30 Ian 2012, 21:25

Vrei pe bune?
Ma duc zilnic la stupini sa dau de mancare la caini.
Ma uit peste randuri de stupi sa vad daca au capacele pe ei.
Drept e c ama gandesc ca poate crapa unu -doi din ...gramezile de stupi.Da probabil i-am sarit cu haleala.
In rest stau absolut linistit.Pe bune.Au ce le trebe, au liniste etc.Acum o duc bine acolo incremenite cum sunt.
Eu vad de ale mele.
Ioan Guist

Mesajde janese » 30 Ian 2012, 21:28

daca ai familii da...dar daca ai si roi pe 2-3 rame???sa nu-mi spui tu mie ca nu inchid ochishorii destui fara un ,,adjuvant"""
ps...mi-a placut treaba cu ,,gramezile"" ;)
Ultima oară modificat de janese pe 30 Ian 2012, 21:29, modificat 1 dată în total.
janese

Mesajde arnautu valentin » 30 Ian 2012, 21:28

Janeee...ai gatat varza ?[/quote]
are varza ca astepta un pretz bun!se intituleaza si HAGI TUDOSE!
adi1574
arnautu valentin

Mesajde janese » 30 Ian 2012, 21:30

arnautu valentin scrie:Janeee...ai gatat varza ?

"ce e ma???
acu la mine sunt minus doishpe...cat e la tine in siberia???? :D

ce mor eu si inviez...totzi sfatuiesc..stai linistit...nu pune ..nu interveni...stai la tilivizor...dar nici unu din ashtia nu zice..fa ca mine si daca ramai fara ei...eu itzi dau inapoi in primavara ce ai pierdut!!!numai sfatuitori!!!dar fara asi lua vreo raspundere!!!!sfatuiesc pe stupina altuia!!!!
sa vedeti voi cum in cinci ani o sa va pisati pe ele de funduri AV!!!in afara de ventilatie la transport..e numai moda!!!!
Ultima oară modificat de janese pe 30 Ian 2012, 21:48, modificat de 2 ori în total.
janese

Mesajde gusoiu_gigi » 30 Ian 2012, 21:32

[quote="janese"]lasa-i ma ashaaa.....sa mai vina o zi, doua, cu minus douajdegrade...si apoi le bag o poza cu vreo 25-35 de familii iernate in pod...la 10-12 grade.....sa vada cum se sterge albina mea cu prosopul la subsuori de transpiratie ...altele stau pe,, parapet la poarta"" de vorba,,,...ce mai!...relash!!!!...pe cand ale lor ..zgatzaie din dinti!!!!rabdare!!!

A ce zici nea Eugene astazi la ora 17 cind am trecut pe la pavilion ia uite cum sta fetele mele nu la 12*c ci la 2,5 *c si afara iera -12*c :P :Pceasul de la termometru nu ieste reglat ;) ;)
Fişiere ataşate
Imagine0275.jpg
Ultima oară modificat de gusoiu_gigi pe 30 Ian 2012, 21:34, modificat 1 dată în total.
gusoiu_gigi

Mesajde Ioan Guist » 30 Ian 2012, 21:33

Am si ghioarle de 2-3 rame.Mortalitatea e cea normala daca au mancare.Cei fara regini se duc.Si astia ori cu turta ori fara tota asa "iasa" din rand.
Ioan Guist

AnteriorUrmătorul

Înapoi la POZE