alt stupar scrie:faina iarna, zau ca-mi place
are de toate, nameti, ger, vin bunsi culmea, toate venite la fix: sfarsit de ianuarie!
mac72ro scrie:domnilor la aceasta ora afara am o temperatura de - 16,2 grade C,iar in casa am + 17.8 grade C,focul in soba arde de la orele 16,00 continu si mai am si un calorifer la treapta a doua pus in priza.E jale mare.Miine ziua va fi - 14 grade C si cind ma gindesc ca am teren miine ma ia groaza.![]()
mac72ro scrie:In soba bag lemne esenta fag si incalzesc o camera construita in anul 1969 la un post de militie.
Nu sunt adeptul c.m. si in ciuda temperaturi de azi cind au fost de dimineata -20 grade C si in cursul zilei de -14 grade C am fost la munca si chiar intrun sat unde de ger mia inghetat picioarele bocna in bocanci cu ciorapi de lina.Asta e iarna romaneasca.
La aceasta ora - 15grade C.
Pacat ca la noi nu e o legislatie care sa delimiteze exact conditiile de munca in asemenea situatii.
mac72ro scrie:Pacat ca la noi nu e o legislatie care sa delimiteze exact conditiile de munca in asemenea situatii.
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 44 vizitatori