Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Vremea - sau ''nu faceti pariu cu Dumnezeu ca pierdeti"

Mesajde paul » 01 Feb 2012, 19:15

D-le Mac ... vezi ca ne confunzi ... :shock:
Centralistul de serviciu care prefera sa faca focul cu ... talhari si hoti ... este colegul Pin ! Eu inca mai cred in indreptarea unora ... :?
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde ves.lucian.zabrani » 01 Feb 2012, 19:18

azi dimineata la stiri am vazut ca la ora 8 la Intorsura Buzaului au fost -32*C !!! frig nu gluma !!!
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde mibu » 01 Feb 2012, 19:45

paul scrie:Mai fratilor ... gluma s-a cam ingrosat ! Azi dimineata ... - 25 C ! Maxima azi ... - 18 !!! La noapte ,spre dimineata , cred ca vor fi ... -27 ... -28 C ! Oare or m-ai avea albinutele ... lemne ?

daca o sa te duci sa ii asculti cu stetoscopul ,iti vor spune ce si cum !
sa traiesti !
BLÎND DAR SIGUR !
mibu

Mesajde popik50 » 01 Feb 2012, 21:16

De maine se mai potoleste gerul ...dar revine viscolul si zapada. Apoi o sa vina iar gerul. Dimineata -20 grade , am ascultat la urdinis si totul e in ordine. Dar nu stiu pana cand :roll:
popik50

Mesajde pin » 01 Feb 2012, 21:17

paul scrie:D-le Mac ... vezi ca ne confunzi ... :shock:
Centralistul de serviciu care prefera sa faca focul cu ... talhari si hoti ... este colegul Pin ! Eu inca mai cred in indreptarea unora ... :?

Bravo Paule! Si eu sunt optimist de fel doar ca in caul de fata sunt mecanicul de locomotiva (daca ati citit gluma) si dupa ce mi-au spart de 5 ori anul trecut casa unde am albinele nu vad decat niste hoti ordinari. Colegii lui Mac din jurul Bucurestiului au mult mai mult de lucru. Cred ca au avut mai mult de o suta de spargeri anul trecut.
pin

Mesajde mac72ro » 01 Feb 2012, 23:03

Dl pin eu vin in politie de dupa 90 si nu imi permit sa imi bat joc de munca mea,mai ales ca nu am pile in sistem.Generatia din ziua de azi e varza ca am ajuns si eu sa imi fac grije cind noi mai fi in sistem ce am sa fac sa nu fiu pradat de hoti.Anul acesta am de gind sa imi cumpar un sistem de supraveghere video cu patru camere sa-l montez la stupina pe care o am in sat in spatele unei curti a unei familii cumsecade.Deasemeni un alt sistem am sa-l montez la casa pe care am sa o construiesc in loc. unde imi fac serviciu incepind cu anul acesta.Cred ca asta e viitoru pazei,ca in rest e pericol la ce se viseaza in sistem de mai mari conducatori. Paza buna trece primejdia rea. ;)
mac72ro

Mesajde mibu » 01 Feb 2012, 23:22

poate vreo MILITIE sa mai faca treaba , cit despre politie, stiu si eu ce sa zic?
Ultima oară modificat de mibu pe 01 Feb 2012, 23:45, modificat 1 dată în total.
BLÎND DAR SIGUR !
mibu

Mesajde Badea Alin » 01 Feb 2012, 23:28

cică pe data de de 15 febr. ar fi 10 grade în Subcarpații Olteniei. Vom vedea!
Unde ești nea`Gică, să ne lămurești ...
Badea Alin

Mesajde mac72ro » 01 Feb 2012, 23:38

La aceasta ora -18,7 grade C.
Sa dea Dumnezeu sa scapam de gerul asta mare
mac72ro

Mesajde Bambucha » 02 Feb 2012, 00:29

In sfarsit un pic de precipitatii, ca prea sarea cazmaua cand dadeam cu ea de pamant. Buna iarna asta, aproape ca am uitat de stupi ;) D-abia acum incepe lupta!
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde Alecs » 02 Feb 2012, 05:50

Ora 05. Iasi - 22. Cea mai scazuta temperatura in iarna aceasta
Alecs

Mesajde reformistul » 02 Feb 2012, 12:58

Alecs scrie:Ora 05. Iasi - 22. Cea mai scazuta temperatura in iarna aceasta

Chiar -24 :)
reformistul

Mesajde horia_ch » 02 Feb 2012, 14:39

Astăzi de dimineaţă erau -27 / -28C. Da' nu ăsta-i baiu'. Problema e că e un senin... şi-un soare... Şi Moş Martin a zbughit-o tare iute înapoi în bârlog.
Şase săptămâni aşa o ducem de-acum... :cry:
קֹהֶלֶת 3:11,12
horia_ch

Mesajde trantor » 02 Feb 2012, 16:19

PROGNOZA PROBABILA PE URMATOARELE TREI LUNI:

Astfel, în luna februarie temperaturile medii lunare ale aerului se vor situa în limite apropiate de mediile multianuale lunare în majoritatea regiunilor, exceptând unele areale din estul, sud-estul şi vestul ţării unde valorile termice pot fi peste normele climatologice.

Nici cantitățile medii lunare de precipitaţii nu vor depăși normele climatologice în cea mai mare parte a țării. Local în vestul, nord-vestul şi centrul ţării acestea pot fi peste mediile multianuale lunare.

În luna martie, regimul termic mediu lunar al aerului va înregistra valori apropiate de normele climatologice la scara întregii ţări. Sub aspect pluviometric, cantităţile lunare de precipitaţii vor prezenta valori apropiate de mediile multianuale în majoritatea zonelor, local în centrul ţării fiind posibile valori peste normele climatologice.

În luna aprilie, temperaturile medii lunare ale aerului se vor situa în limite apropiate de normele climatologice pe aproape întreg teritoriul, cu excepţia unor suprafeţe din sudvestul şi sudul ţării unde local valorile termice pot fi sub mediile multianuale. Cantităţile de precipitaţii vor fi normale în cea mai mare parte a regiunilor, iar local în estul, centrul şi nordul ţării, acestea pot fi peste normele climatologice lunare.

>>>>>>>>>>>
IERI DIMINEATA Pitesti -16; Bals -26; Craiova -25, Drobeta -13 ( si-o amenda de 630 RON).
AZI DIMINEATA Pitesti -17; Bucuresti -15 si-un vant de te ia d* direct din strada.
....
trantor

Mesajde horia_ch » 02 Feb 2012, 17:01

trantor scrie:>>>>>>>>>>>
IERI DIMINEATA Pitesti -16; Bals -26; Craiova -25, Drobeta -13 ( si-o amenda de 630 RON).
AZI DIMINEATA Pitesti -17; Bucuresti -15 si-un vant de te ia d* direct din strada.

Ce făcuşi, trântore? Dete albina lucrătoare peste tine şi te pedepsi pentru că iarna n-ai voie să te deplasezi?
קֹהֶלֶת 3:11,12
horia_ch

Mesajde mac72ro » 02 Feb 2012, 17:54

Iagas anunta zapezi ce depasesc recordul in romania in urmatoarea perioada.
mac72ro

AnteriorUrmătorul

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE