cornelioandanciu a scris:
Eu am fost plecat cam mult timp din tara, si nu mi-am dat seama ce s-a intamplat, de ce ati vrut sa va retrageti.Asa am inteles eu.Apoi am citit ceva despre cum vedeti dumneavoastra problema cu inginerii, raportat la alte categorii profesionale(maturatorul de strada, de exemplu) Din experienta mea de inginer va pot spune ca am vazut unii ingineri care isi faceau treaba foarte prost, precum am vazut si unii maturatori de strada care isi faceau treaba f. bine.Tot respectul pentru cei care matura strazile.Acum lucrez ca sofer de TIR.Daca ma intreaba cineva "Ce esti tu?"ii voi raspunde fara ezitare:"Sunt om."
Refiritor la partea cu inginerii si maturatorii.
Ce nu pot eu sa "inghit" este urmatorul aspect.Inginerii, oamenii cu potenta intelectuala ,cred ca asta e meritul lor.Nu pot sa accepte ca diferenta vine pe linie genetica si pe line ...de la Domnul.Si ca ala care e maturator nu poate mai mult.Are "Hardul" mic.Iar "Ramu" e infim.Nu-i vina lui.Ca si el poate vrea sa stie sa scrie sau sa dea din tasta.
Un inginer (chiar si f bun)se "umfla "in pene de parca ...gata!! asta e tot ce trebuia sa faca.Cand de fapt, potenta lui (mostenita si daruita) e mult mai mare.Si...se culca pe urechea fina de inginer si "ingroapa" ditamai Darul.El se uita destul de des in jos si ...normal, vede gloata.Amarata asta de gloata ce nu are chef sa se ridice o data la ditamai inaltimea.
Cred ca pana la urma e vorba de educatie, de cultul muncii, de aprecierea oricarui segment social-muncitor.
0.007 ram