trantor scrie:...
cred ca era mai bine daca imi faceam niste nuclei cu botcile pe care le-am stricat, saptamana viitoare puteam sa am matci imperechiate....stupar de weekend
Adi Hodis scrie:Las´ ca nu esti singurul care si-a dat seama '' ca era mai bine '' ... prea tirziu.
trantor scrie:Noua familie facuta in 15 Iunie se dezvolta f. bine. A crescut deja o rama batuta ochi numai cu celula de lucratoare, ieri 03 Iulie i-am dat-o pe a doua si am scos dupa diafragma ultima rama de 1/2 care mai avea doar cateva celule cu puiet capacit si in rest hrana. La toate vizitele de pana acum, si-au fost vreo 3 -4, nu am vazut matca, dar am vazut si oua si larve tinere. L-am ajutat cu sirop "gica" 1:1, cam 1 l pana acum.
Am uitat, la a doua vizita, intrucat nu vedeam nici matca nici oua, i-am mai dat o rama plina cu oua si puiet de toate varstele si m-am mai linistit.
aurelt60 scrie:...intr-o perioada destul de scurta dumneata ai umblat la stupi mai mult ca mine intr-un sezon ...oere lor l-ea placut deranjul?
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 6 vizitatori