Prima pagină APICULTURA GENERALA INTRETINEREA ALBINELOR

Discutii despre lucrari sezoniere,tehnici de ingrijire in diferite tipuri de stupi.Intretinerea familiilor de albine in cele trei tipuri mari de stupi...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

un alt incepator

Mesajde paga » 06 Feb 2012, 19:53

Buna seara tuturor apicultorilor de pe forum si nu numai.fiind nou pe site am citit si in acelasi timp am apreciat mult tot ceea ce am vazut aici.Este f. interesant tot ce se discuta .sper sa o tine-ti tot asa ca pana acum.Am o avere de 30 de familii si as fii incantat de orice sfat imi da-ti ca pt un incepator.Va mulltumesc .
paga

Re: un alt incepator

Mesajde sakala » 06 Feb 2012, 20:12

bine ai venit!!!!!!!!!!!! ;)
si spor la citit ai ce invata de pe forum si colegi o sa te ajute sa scoti vreo problema la capat ;)
succes si multa sanatate!!!!!!!!! ;)
sakala

Mesajde proapis13 » 06 Feb 2012, 20:15

Bine ai venit in marea familie a apicultorilor forumisti :!:
Primul sfat citeste tot ce s-a scris si scrie pe forum si nu numai
Rugaminte,pune si tu ceva foto sa mai clatim si noi ochii ;)
salve :D
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde paul » 06 Feb 2012, 20:23

Bine ai venit ... Paga ! ... De la ... Paganel sau ... Paganini ???
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde ciulinii_baraganului » 06 Feb 2012, 20:42

bine ai venit.... si sfat:vinde acum in primavara 25 de fam la 400-500ron (ca asa se cere )si opreste 5 pentru tine, ca nu te mai intalnesti in viata cu asa ceva....ca de la borcanul cu miere...nu te mai vezi cald.succes
ciulinii_baraganului

Mesajde cipry74 » 06 Feb 2012, 21:43

ciulinii_baraganului scrie:bine ai venit.... si sfat:vinde acum in primavara 25 de fam la 400-500ron (ca asa se cere )si opreste 5 pentru tine, ca nu te mai intalnesti in viata cu asa ceva....ca de la borcanul cu miere...nu te mai vezi cald.succes
......

Mai prietene ...eu atat te intreb : Tu iubesti albinele??...Ce cauti pe acest forum??
cipry74

Mesajde laur1 » 07 Feb 2012, 06:50

Salut pe toata lumea!! As avea si eu o intrebare. Este prima iarna la mine si am luat de la un apicultor o reteta pt turte,spun cantitatea pt 6 stupi 3Kg zahar,0,5K miere si 0,5 ceai de pelin. nu mai spun modul de prepare.Va rog sa-mi spuneti daca este buna reteta.Va multumesc!!
Daca voi nu ma vreti,eu va vreu!
laur1

Mesajde cipry74 » 07 Feb 2012, 09:29

prea mult lichid ..o sa curga ...Corect: o parte miere,patru parti zahar pudra.....+ 34 ml de protofil sau ceai daca vrei la kg de turta rezultata
cipry74

Mesajde laur1 » 07 Feb 2012, 11:02

Multumesc pt raspuns!!
Daca voi nu ma vreti,eu va vreu!
laur1

Mesajde paga » 07 Feb 2012, 16:39

paul scrie:Bine ai venit ... Paga ! ... De la ... Paganel sau ... Paganini ???

de la nmc......e un singur joc de cuv.......
paga

Mesajde FLORINELU » 07 Feb 2012, 17:01

bun venit pe forum si mult succes.
te-au luat unii cam tare,dar asa e la-nceput,deh esti boboc,dar nici tu nu te lasi.
pai se poate sa nu ne spui cum ai sarit asa direct in 30 de stupi? cand trebuia sa incepi cu 2,3,si nici pe unde umbli,sau stai cu acei stupi?sau daca ai accesat ceva fonduri? nimic..sau ce productie ai reusit sa valorifici ca de stors de la 30 se intelege,ca ai stors,nu? sa stii ca cel ce ti-a spus sa vinzi stupii si sa ramii cu 5 nu a facut misto de tine. mult succes si "da-i nainte cu tupeu" :arrow: :arrow: :arrow: :?:
FLORINELU

Mesajde pin » 07 Feb 2012, 17:06

paga scrie:

paga e ce ramane de la spaga (sau o fi ce dai?) :lol:
pin

Mesajde paga » 07 Feb 2012, 17:15

pin scrie:
paga scrie:

paga e ce ramane de la spaga (sau o fi ce dai?) :lol:

salut.hai ca ai fost tare la faza asta,normal sunt initialele de inceput ale copiilor......dar nu vroiam sa dau detalii....dar acum am dat asa ca te salut si la ....urmatoarea
paga

Mesajde paga » 07 Feb 2012, 17:20

FLORINELU scrie:bun venit pe forum si mult succes.
te-au luat unii cam tare,dar asa e la-nceput,deh esti boboc,dar nici tu nu te lasi.
pai se poate sa nu ne spui cum ai sarit asa direct in 30 de stupi? cand trebuia sa incepi cu 2,3,si nici pe unde umbli,sau stai cu acei stupi?sau daca ai accesat ceva fonduri? nimic..sau ce productie ai reusit sa valorifici ca de stors de la 30 se intelege,ca ai stors,nu? sa stii ca cel ce ti-a spus sa vinzi stupii si sa ramii cu 5 nu a facut misto de tine. mult succes si "da-i nainte cu tupeu" :arrow: :arrow: :arrow: :?:

nu e cu suparari sau altceva ...departe de mine ideea asta....de fapt sunt in al 2-lea an de practica sa zicem.....la inceput am avut 8 familii,iar anul trecut am facut pastorala cu 30[restul i-am cumparat*]iar de vandut nici mort....din contra anul acesta mai achizitionez cca 10 fam.plus ce reusesc eu sa mai inmultesc...timpul sa tina cu noi in rest...de bine
paga

Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR