Dragos2006 scrie:Uitati ce nu ati vazut in viata voastra :
Dragos2006 scrie:Nu va puteti inchipui cata zapada este in zona Ramnicu Sarat , daca vor reusi sa dezapezeasca drumurile judetene pana duminica este minune mare. Sunt o multime de localitati izolate in regiune de vineri si nu stiu cand se va putea interveni . Eu la mine la stupina si la servici nu pot ajunge deoarece exista un segment de drum de mai bine de un km. unde zapada are in medie 5 metri inaltime .
balasbebe scrie:Daca aceste familii de albine trecute prin nametii de zapada vor scapa cu bine, va trebui sa rupem paginile din cartile de specialitate si sa le rescriem
proapis13 scrie:balasbebe scrie:Daca aceste familii de albine trecute prin nametii de zapada vor scapa cu bine, va trebui sa rupem paginile din cartile de specialitate si sa le rescriem
Si nu numai atat,dar ce se v-a intampla cind v-or fi puse pe noua locatie
cum or sa-si faca orientarea,cate familii or sa se piarda pana atunci
- sincer ii doresc din tot sufletul sa nu piarda niciuna - si mai sunt intrebari
salve
Cipri S scrie:Mi-au murit 3 stupi,albina nu s-a deplasat din cauza gerului.stpii erau impachetati insa am vazut gheata inauntru,ramele prinse intre ele de gheata.
Cipri S scrie:Mi-au murit 3 stupi,albina nu s-a deplasat din cauza gerului.stpii erau impachetati insa am vazut gheata inauntru,ramele prinse intre ele de gheata.
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 82 vizitatori