Neata baieti ! Am inteles ca va era dor de mine ...... Uite , mi-am calcat pe inima si-am dat o tura prin YouTube , ca prea mi-ati facut pofta aseara ..... Si va DEDIC ceva de .... iarna , de vara , de apa , de vazduh , de vant si de-naltare , de pur , de timp , de infinit , de zbor si de cadere , ..... de suflet !
Din spirit de solidaritate, moment dedicat lui Modi
TRANDAFIRUL NEGRU
Crescut din grea tristețe și piatră de mormânt, Se aude murmurând, spre cer... Doar cinci petale și două frunze-n vânt, Și o pată neagră, de mister...
O mistică durere, tăcută precum noaptea, E floarea neuitării și-a dorului de-a fi... Nuanța-năbușită a vieții prinsă-n șoapta Eternului perpetuu, ce ne va mistui...
You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI) http://damblarin.blog
LUPU' ALBINELOR scrie:Din spirit de solidaritate, moment dedicat lui ModiTRANDAFIRUL NEGRU
LU' , fratioare , a dat Dumnezeu , ..... a vrut el neaparat , ...... sa ne vedem fata-n fata ...... niscaiva ore , intr-un colt uitat de lume si de amintiri , ocolit de timp si de prezent ...... . Ore definitorii in existenta fiecaruia raportat la cea a celuilalt ....... In asa fel , in asa maniera , incat eu o numesc PURA , SIMPLA , JUSTA , NEVINOVATA , PROFUNDA SI NECONDITIONATA PRIETENIE !Care - despre prietenie vorbesc - uneori , in viata , este mai mult decat fratia !
Omule , .... crestinule , ..... rocker "tampit" , .... ardelean "rebel" , ...... fugitivul tarii tale , ..... nebunule delicios ce esti , .... iubitorule de muzica , de arta si de versuri , ..... "rebel tembel" pierdut prin lumea asta mare , ..... iubitor de lume si frumos , .....
......FRATE LUPULE , ...... na ! :
..... de momente in care plangi matol :
see u later , bro ! Wait for u 2 chalenge me ! Will be a ..... pleasure !
modigliani scrie:Omule , .... crestinule , ..... rocker "tampit" , .... ardelean "rebel" , ...... fugitivul tarii tale , ..... nebunule delicios ce esti , .... iubitorule de muzica , de arta si de versuri , ..... "rebel tembel" pierdut prin lumea asta mare , ..... iubitor de lume si frumos , .....see u later , bro ! Wait for u 2 chalenge me ! Will be a ..... pleasure !
Da ce bine ai ajuns să mă cunoști Modi, de mă și sperii...(ai uitat să introduci și calificativul de 'un ****** normal')
Cum să încep...să te provoc ?
Emisiuni de Paște, de Crăciun, de Revelion...am făcut. Emisiuni cu expoziție de pictură am făcut (cu parte din tablourile pe care le-am vândut ca să-mi plătesc chiria la sosirea în Belgia), emisiuni asortate cu moment poetic inclus, cu poezii mai vechi sau mai noi ( sau spontane ca cea de azi, înainte de a fugi la servici), caricaturi, ilustrații de carte (publicate în cărțile altora)...emisiuni tematice (emisiunea documentar 'Rockul Creștin', emisiunea protestatară 'FUCK THE SYSTEM')...Păi până când...dijeiala mea? Tot eu să le fac pe toate ? ... Păi nu sunt nici eu decât un amărât de drac , nu ditamai îngerul (vorba papei de la Roma)...
Ai rămas restant cu o emisiune documentar despre fenomenul WOODSTOCK. Așa...ca la carte, de la cineundecândcum...he tî cî, he tî cî și până la impactul pe care l-a avut asupra epocii...Cu clipuri ale celor mai legendare nume (pe cât posibil în HQ, pt că în HD calitatea sunetului uneori lasă de dorit).
Puiu, care se declara entuziast față de ideea emisiunilor tematice, ar putea face o emisiune documentar despre un artist preferat, de exemplu...
Nicus, Bambucha...nu vă ascundeți după catedră, că vă văd. Dacă nu vă prezentați cu o emisiune tematică anu ăsta, nu vă trec clasa. Adio...BAC (doar din flotări, eventual)...
Așadar, CRED (BELIEVE), că tu (FALL BEFORE ME)...ca să fac un joc de cuvinte CAZI ÎNAINTEA MEA (la rând). La fel și Puiu .
You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI) http://damblarin.blog