ce e moroshene???ai prins grai???
zapada este si la noi...30-40cm...nu m-am dus la stupi ca faceam urme si apoi nu stiam cand calca hotzu!!!..asa....neastinsa este sigilata!!.sunt in ixperente mari!!!rabdare...ma pregatesc sa-i leshin pashtia!!!!

..rabdare!!!maine ma duc cu echipa la munte ...ashtia zic sa ne dam cu sania...pai ce eu mai sunt om de sanie????
ieri am fost o zi in concediu...... in pod lucru...fac niste podishoare....si la un moment dat am calcat pe un cablu si nu am vazut...s-a intrerupt lumina...si am zis...uite ashtia ai dracu au oprit curentu!!!...m-am dat jos din pod,bombanind ca ma tzine din treaba....si am stat vreo doua ore pe semiintuneric si incepuse sa se faca si frig in casa...ashtia sa dea drumu ,,la corent "..pace!!!...dupa ce am tinut familionu in frig inca vreo ora...ca nu am soba pe lemne.....imi vine sa ma duc la socra-miu sa-l intreb daca stie ca astia de la renel fac vreo lucrare si cand da drumu....si hopaaa...socramiu avea curent......am tacut si usor,usor m-am intors in casa la mine!!!...am cautat tabloul ca nu stiam unde este...am ridicat siguranta ..si gataaa....a dat renelu drumu la coreeeent!!!!daca ma afla nevastaaaa...cat am tinut-o in frig......meseriasu portocalei!!!!!sau batranetzea????ce vrei ma????
vorba mamii...unde-i minte-i si prostie!!!