Prima pagină DIVERSE IN APICULTURA POZE

Sectiune pentru poze , unde poti incarca diferite poze care au ca subiect apicultura.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: poze ,,de ping-pong" intre stupari,,nici o postare fara

Mesajde balanescuadrian » 10 Feb 2012, 22:10

janese scrie:ce poze vrei ma???
v-am mai zis ca eu nu pun poze cu cutii,rame cu miere...rilu rilu....ca d-astea are toata lumea!!!
maa...tu stii sa pui filme pe youtube si apoi pe forum????ma ajuta nepotu balanescu...dar de la un timp este in iub mare...parca vad ca se lasa de albine!!!!!
ascultati de la mine ca albinele cu ,,fomeili"",nu se-mpaca!!!!
ps..semneaza janese ,,care a vrut sa le impace"'!!!!

: )))))))))))))....eu nu impac pe nimeni ..ce sunt eu "impacatorul sef??!!" te las pe matale :lol: :mrgreen:...eu doar le conving sa convietuiasca impreuna..treaba lor daca se impaca sau nu!! :mrgreen:

ps: am fost azi am verificat toate familiile de albine...pus turte ..am pus turte la toate ca pe zapada asta nu se stie.. unde nu trebuia ziceam ...uite ma ca am fcut treaba buna ..stiam eu!! : ))))))))...
am fost multumit de MER s-au urcat fetele in catul 2!!!

ps2 la intoarcere am alunecat pe un damb de gheata si am lovit bara fata a masini...care s-a spart!! .... :cry: de luni ma duc la service/.......noroc ca am casco!!

cand sa dau postare mesajului ..apare "Mesajul dumneavostră conţine prea multe zâmbete. Numărul maxim de zâmbete permis este 5." ...nici sa zambesti nu mai ai voie!!
balanescuadrian

Mesajde conufanica » 12 Feb 2012, 12:03

Oameni buni, ieri 11.02.2012, m-am dus sa dau zapada de pe langa stupi si cand am ajuns la stupina cateva albine zburau la urdinis. Afara erau - 10 grade. Nu-mi arde de gluma!! Matca familiei respective am primit-o din Spania in 2010.
Fişiere ataşate
Imagine2486.jpg
conufanica

Mesajde balanescuadrian » 12 Feb 2012, 12:53

le-ai deranjat prea tare cu galagia!..asa am patit si eu unde era zapada in ghetata la urdinis si a trebuit sa fac galagie!....ale mele sunt maidaneze :))
balanescuadrian

Mesajde proapis13 » 12 Feb 2012, 13:08

Balanescule,ia vezi ce mai face nea Janesse ca vad ca de cand cu zapada asta,mucles :lol:
Vazui mai devreme la stiri ca la Dimbovita e grele cu zapezile astea
Nea Janese,pirtieeeee...printre stupi ai facut :?:
salve :D
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde janese » 12 Feb 2012, 19:05

aveti ma rabdare..ieri si azi am fost pe partie la busteni sa invete fiu-meu sa schieze...cu instructor
echipamentul...........15 ron/zi
instructorul.................50 ron ora
telegondola...............15ron urcareax2 ca este si instructorul...in doua zile 8 urcari
dupa patru ore de lectii...in reprize ca altfel oboseste...isi da drumu pe partie singur,paralel cu instructorul pe partie lunga de 600m fara sa cada...nu ma asteptam la rezultatele care le-a obtinut.sunt f multumit!
janese

Mesajde cipry74 » 12 Feb 2012, 19:33

Ia uite mogulul cum sparge banii....de aceea ne spui preturile ..nu ..sa vedem ca esti in bulan ....financiar vorbind...adica ai fost..:D
cipry74

Mesajde janese » 12 Feb 2012, 20:23

ma prahoveneeee...de-al meu...daca stiam eu...il invatam eu.....am pus preturile ca un indemn si pentru alti parinti sa-si faca niste socoteli!!!
si uitandu-ma in urma la copilaria mea...de stiut sa inot...nu stiu...ma inec ca prostu in apa pan la genunchi....de cantat,zanganit la un instrument...nu stiu...de cantat-voce...ai mei nu m-au inzestrat cu talent...cu role nu stiu...cu patine nu stiu....sport nu m-au lasat sa fac ca e golaneala.....ai mei au zis atat...carte...carte si iar carte.......toate astea care itzi zic eu ca sunt necesare in viata...habar nu am de ele...munca...munca si iar munca...shaiba!!!!!..adecaaaa.....intre oameni.....un ...vitzel!!!!
imi aduc aminte ca aproape toata scoala generala pe vremea mea stia sa cante la acordeon.....eram a shasea.cand m-am dus la tata plangand sa-mi ia si mie un acordeon sa ma invete si pe mine dom invatator vasilescu(Dumnezeu sa-l odihneasca)...tata mi-a zis raspicat...pune mana pe carte ca nu te fac lautar..nu-ti trebui acordeon!!!!
in viatza am avut clipe cand as fi cantat si eu la ceva...la o zanganitoare..asha pentru sufletul meu...dar vitzelulllllllll de janeseee................ ;)

vreau sa cred si sper ca postarea ta de mai sus a fost o gluma!!!!
janese

Mesajde nicus » 12 Feb 2012, 22:22

Nea Jane, patine nu, role nu, ...dar la fete cine te a invatat?
Ai avut vreun feromon mai dezvoltat? :D
A bee doesn’t need to read the paper to get the news and an economic report.
nicus

Mesajde janese » 15 Feb 2012, 14:49

ailimeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!
mai are tactu albine???????? :shock: :o
janese

Mesajde ailime » 15 Feb 2012, 14:55

Da, ma' Janese, normal ca mai are.
Da' de ce te intereseaza?! Ai gasit sa ma mariti, si nu merge decat cu zestre?! :lol:
ailime

Mesajde janese » 15 Feb 2012, 15:00

ailimeee...sa traieshti!!!!
ia pune-i lu moshu aici o poza de-a ta sau cu stupii tai....sa-i mai destinzi pe manjii ashtia...ca cu iarna grea au morcovu cu frunze cu tot bagat!!!!
unde-o fi opritanu cu covorul lui de petale de trandafiri rosii????

eu si cu tine ce mai am ramas cu albine...ca barzaunii ashtiaaaa!!!!!
janese

Mesajde cipry74 » 15 Feb 2012, 16:43

ia uita-te aici si zii ceva de stupul asta.....viewtopic.php?f=21&t=1658

P.S.bineinteles ca era o gluma....ce treba am eu in ce investeste altul banii..si oricum si eu fac tot ce-mi sta in putinta pentru fiul meu..:D
cipry74

Mesajde janese » 15 Feb 2012, 19:24

cipry74 scrie:ia uita-te aici si zii ceva de stupul asta.....viewtopic.php?f=21&t=1658

P.S.bineinteles ca era o gluma....ce treba am eu in ce investeste altul banii..si oricum si eu fac tot ce-mi sta in putinta pentru fiul meu..:D

mai concret!!!
janese

Mesajde cipry74 » 15 Feb 2012, 19:39

e acolo o poza cu o familie facuta pe 6 februarie ...ce zici de ea ??
cipry74

Mesajde proapis13 » 15 Feb 2012, 19:53

ailime scrie:Da, ma' Janese, normal ca mai are.
Da' de ce te intereseaza?! Ai gasit sa ma mariti, si nu merge decat cu zestre?! :lol:

Bun venit si pe noul forum
Daca pui o foto cu stupina,pune-o pe aia din primavara cu pomii infloriti si cu lalele
ai avut-o undeva pe vechiul forum;o frumusete
salve :D
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde jenica67 » 15 Feb 2012, 20:05

Jeanese, bine ca te-ai decis si acum, nici o data nu e prea tarziu. Eu l-am invatat pe fiu meu sa inoate, acum vreo 28 de ani si sa schieze acum vro 23 de ani. Si parca sunt mai tanar, ca dumneata cu catva ani. :lol:
jenica67

AnteriorUrmătorul

Înapoi la POZE