cornelioandanciu scrie:andrei_calinescu scrie:Albinel,
Majoritatea replicilor care vorbesc de mortalitate sunt orientate in jurul a doua cuvinte: consum mare.
Daca dam putin in timp discutiile de pe forum erau multi stupari care se bucurau ca au puiet(in stadiu de ou) in octombrie, noiembrie.
Acel puiet nu are nici o noima. Acea ponta tardiva si inutila putea fi estompata printr-o singura masura: blocarea cuiburilor.
Apicultorul roman nu are obiceiul sa faca asta. Majoritatea dintre ei.
Acuma se plateste. Nu merge treaba cu coronite de 10 cm in cuib, numai de mila lor ca nu pot forma ghemul.
Ramele blana de miere spre 100%.
Eu imi pun problema ca tocmai aici am gresit cu familia care mi-a murit, a murit pe puiet ,in catul de sus plin de miere, iar ele au muit pe puiet in catul de jos,poate ca daca in catul de sus ar fi fost pe mijloc ceva loc, poate ca ar fi pontat matca in catul de sus...
Donbazil scrie:Sal'tare!
Nici zapada de pe scandura de zbor n-o indepartez. Prin ea si pe langa, trece aerul, dar e buna contra vantului.....
Pana cand o fi vremea sa iasa la zborul de curatzire, se topeste ea.....
Eu fac tot posibilul sa nu le stresez cu nimic.....
Sunt curios cei ce le freaca toata iarna ce rezultate vor avea la 15 aprilie .....
Sal'tare!
Donbazil - Faget
Donbazil scrie:Eu fac tot posibilul sa nu le stresez cu nimic.....
Sunt curios cei ce le freaca toata iarna ce rezultate vor avea la 15 aprilie .....
Sal'tare!
Donbazil - Faget
"Ioan Guist"
In primii ani am avut mortalitate de 95 %.
Ioan Guist scrie:Paul,
Si tot asa cativa ani la rand..Am am dat cu capu'n pereti ca boul.Muscat!!! http://www.google.ro/search?q=boul+mosc ... 66&bih=653
proapis13 scrie:Nutzimd@yahoo.com scrie:Multumesc
totusi aveti vreo idee de problema mea?6 oua intr o celula? cum le selectau albinele
cred ca de vina am fost eu ca nu i am dat albina acoperitoare suficenta
Nutzimd@yahoo.com scrie:proapis13 scrie:Nutzimd@yahoo.com scrie:Multumesc
totusi aveti vreo idee de problema mea?6 oua intr o celula? cum le selectau albinele
cred ca de vina am fost eu ca nu i am dat albina acoperitoare suficenta
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 54 vizitatori