janese scrie:aolicaaaaaaa......dati-mi repede unu dintre voi bulinu de tensiune.....ca m-a leshinat bucureshteancaaaa!!!!!!![]()
janese scrie:p- asta vrei sa iei tu fonduri europeneee????
janese scrie:ailimeeee..de eram ne-nsurat si tinerel bineinteles......luam o turta in buzunar ..o lopata la umar si-mi faceam drum la poarta la tine sa te deszapezesc!!!!
ps......ce-ar fi maine dimineata sa te trezesti cu vreo shinshi manji stupari la deszapezirea bucureshtencei???
janese scrie:ai sa vezi tuuuu!!!!!...de nu te-oi marita eu cu unu de pe aici...ai sa vezi tu!!!!rabdareee
ailime scrie:janese scrie:ai sa vezi tuuuu!!!!!...de nu te-oi marita eu cu unu de pe aici...ai sa vezi tu!!!!rabdareee
Te rog, nu. Eu sunt femeie ocupata, maine am ultimele examene din sesiune
ailime scrie:Dar de roiul meu din trandafir va mai amintiti?!
janese scrie:ailimeeee!! a aparut covorasul cu petale de trandafiri!!!!!...opritzaneeee!!!!!nucusuleeee de prin pribegie...dormitzi?????
ps..de nepotu nu zic nimicutza ca asta e sub papuc!!!!a dat de dracu!!!!
janese scrie:ailimeeee!! a aparut covorasul cu petale de trandafiri!!!!!...opritzaneeee!!!!!nucusuleeee de prin pribegie...dormitzi?????
ps..de nepotu nu zic nimicutza ca asta e sub papuc!!!!a dat de dracu!!!!
ailime scrie:Te rog, nu. Eu sunt femeie ocupata, maine am ultimele examene din sesiune
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori