Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Adrian Blaguescu

Mesajde alt stupar » 24 Dec 2011, 23:58

Ce profesor ma, ca io sunt tipu` care a baut cerneala-n scoala :lol:
Manjii astia... de le place sa te perie... oare ce dorinte-si pun sub brad ??? :)
lada plina de albine, dalta si afumatorul
in rest... Dumnezeu cu mila !
alt stupar

Mesajde paul » 25 Dec 2011, 00:36

alt stupar scrie:Ce profesor ma, ca io sunt tipu` care a baut cerneala-n scoala :lol:
Manjii astia... de le place sa te perie... oare ce dorinte-si pun sub brad ??? :)

Cum ...don profesor ...scoala la care ati invatat nu avea nici macar o cismea ??? :shock: Atunci ...sunteti si mai demn de respect ... pentru ca band ...cerneala , nu ati mai avut cu ce scrie si a trebuit sa tineti minte ...fara sa va luati notite ! :roll:
Luciane ... ce prof meserias ai !!!... :roll:
Don profesor ... LAUDATIO ...nu a fost punctul meu forte ! NICIODATA !!!
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde ves.lucian.zabrani » 25 Dec 2011, 09:37

alt stupar scrie:Manjii astia... de le place sa te perie... oare ce dorinte-si pun sub brad ??? :)

dorintele manjilor sunt multe !!!
noi ne straduim sa va ajungem din urma !!!
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde Donbazil » 25 Dec 2011, 21:02

alt stupar scrie:Ce profesor ma, ca io sunt tipu` care a baut cerneala-n scoala :lol:

Sal'tare!
Bine frate! Da' spune la lume ca la voi la Lipovani, "cerneala " i se spune la vinul de Minis, Paulis, Maderat si....etcetera, ca pica viile pe voi... :lol:
Cat despre "periat" daca nu sari cu o damijana cand treci prin Faget, te perii si io....Da cu aia de sarma.... :lol:
Sarbatori fericite!
Sal'tare!
Donbazil - Faget.
Donbazil

Mesajde Bee Happy » 25 Dec 2011, 21:13

Acum vad :o
Ti-ai schimbat semnatura. Ce s-a intamplat cu ''albine, albine, albine, albine, albine, albine, albine, albine....''
Nu cred ca este legal, sa-ti schimbi semnatura cand vrei. Fals in documente. Trebuie sa intreb un jurist. Sau un alt stupar.
Era o semnatura inspiranta. Repetarea ei te facea sa visezi albine noaptea. O semnatura cu adevarat profesionista.
Pot sa o imprumut eu, pentru o noapte? :mrgreen:
Drumul spre succes, este tot timpul in constructie.
Bee Happy

Mesajde Adi Hodis » 19 Feb 2012, 07:47

Te salut Adi ! ... cu caldura din Florida !!!. :P
Pastreaza niste racori pentru la vara ca o sa am nevoie mare ... daca acuma pot sa fac plaja, ... iti dai seama ce-o fi ? :roll: :P
PaPa si s'auzim de bine !.
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde alt stupar » 19 Feb 2012, 15:07

Hodiseeee !
cum iti merge omule pe acolo ???
auzi, intreaba-i pe aia, cand se apuca de facut inventare, cate saptamani le ia sa-si numere toti stupii ? :D

cu pastratul racorilor, fi antena:
cica intr-o zi, un moshulica hatru vede niste prunci jucandu-se prin zapada. Ii intreeba binevoitor:
”copii, dar niste omat ati pus voi la uscat pentru la vară ?”
”nu” raspund copii inocenti
”pai luati cat va incape prin buzunare si bagati-l in duba la cuptor cand nu-s ai vostri in casa, il uscati nine de tot sa aveti la vara zapada uscata”

cica treaba s-antamplat pe bune ... si copiii, ca orice copii... nu s-au multumit doar cu zapada infundata prin buzunare ci au mai bagat in duba firbinte si niste bulgari de abia i-au dus...
alt stupar

Mesajde Adi Hodis » 19 Feb 2012, 18:24

E bine Aditza ... e bine.
Si tu ai cautat stupii prin zapada ? ... ca nevasta-mea, abia i-a gasit !.
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde alt stupar » 19 Feb 2012, 18:29

ok, man !
sa ai grija de tine si de... dolari :D
alt stupar

Mesajde bostina constantin » 19 Feb 2012, 23:25

[
Adi Hodis scrie:E bine Aditza ... e bine.
Si tu ai cautat stupii prin zapada ? ... ca nevasta-mea, abia i-a gasit !.
]
Pai cum sa gaseasca doamna stupii ????[ nu-i stiu numele , saru mana doamna!!!], daca ai 3 stupi [sute ], ca nea Costica .ps vreau poze cu aia mici [ sa traiti si sa va iubiti!!! :) ] cautand stupii!! :lol:
Scuza-ma alt stupar, in perceptia mea nu esti departe de Adi bihoreanu , tu esti Adi aradeanu!!!
Sa fiti iubiti !! :) cu drag C.B.
bostina constantin

Mesajde orlando » 25 Feb 2012, 22:59

Te salut Adrian. Sunt Orlando din comuna Mirosi Judetul Arges. Vreau sa ma apuc si eu de stupi din primavara acestui an si vreau sa stiu cum pot accesa fondurile europene. Mi-a recomandat cineva de pe forum sa te contactez, pentru ca esti in masura de ami da explicatiile necesare. Te rog daca se poate sa imi spui si mie ce trebuie sa fac si cum sa accesez fondurile; ce imi trebuie?
orlando

Mesajde LUCIAN AVRAM » 25 Feb 2012, 23:27

@orlando . te-ai adresat exact la cine trebuie , altstupar chiar intocmeste dosarele pentru accesare fonduri , eu am fost multumit si am primit si banii ;)
LUCIAN AVRAM

Mesajde paul » 25 Feb 2012, 23:36

Don profesor ... te rog ajuta si pe baiatul asta (Orlando) !
Pe multi care nu aveau albine si erau doritori de fonduri europene ... I-AI AJUTAT !!! Mai calca odata" cataua "...
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Bee Happy » 26 Feb 2012, 01:02

Deja vad reactia lui Alt Stupar. Chiar daca nu o arata pe forum. Pazea Orlando!! Ca vineeeeee!!! :lol: :lol:
Drumul spre succes, este tot timpul in constructie.
Bee Happy

Mesajde Ioan Guist » 26 Feb 2012, 07:30

Domnule Alt stupar,
Fac si eu apel la bunatatea dumneavoastra.Ajutati acest tanar sa ia fonduri europene.Sa le ia ...pe toate!
Sunt convins ca-l veti indruma cu ...duhul blandetii pe caile ...alea bune.
Va rog, nu va suparati ca "vi l-am pus pe cap" Dar s-a considerat ca sunteti cea mai potrivita persoana.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde victor s » 26 Feb 2012, 11:21

Si totusi...un semn ceva si pentru acest tanar incepator...haideti domnule Adi...inca unul in sus si in jos...nu-i mare bai !
Sanatate maxima si toate cele bune !
:!:
victor s

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?