Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Marek

Mesajde antal_bee » 25 Iun 2011, 09:07

Intre timp am pus al doilea corp, am facut un postament la vreo juma de metru de pamant. Stupii sunt sub un cires destul de mare doar seara razele bat pe stupi. Maine sunt 21 de zile de cand matcile au inceput ponta.

Multam de suturi :lol: :mrgreen: 8-)
Nu te osteni sa ajungi bogat; nu-ti pune iscusinta ta in aceasta. Pilde cap. 23 vrs.4
antal_bee

Mesajde Pustache » 25 Iun 2011, 13:57

antal_bee scrie:Intre timp am pus al doilea corp, am facut un postament la vreo juma de metru de pamant. Stupii sunt sub un cires destul de mare doar seara razele bat pe stupi. Maine sunt 21 de zile de cand matcile au inceput ponta.

Multam de suturi :lol: :mrgreen: 8-)

Salut te astept la targul de la Bucuresti la sfarsitul veri ,am vorbit deja cu mai multi stupari incepatori mai ales ca pe acolo vin si grei apiculturi cum ar fi adi hodis , Gica Romanescu, ne-a Eugen etc si avem ocazia sa ne lom de ei bineinteles pe teme apicole :lol:
Da,sti cum e in viata totul e pana prinzi practica,M-am sters de sange si de praf si-am schimbat tactica .Sunt perfect adaptat acum,doar ca practica tot ma lasa rece ca Antarctica.
Pustache

Mesajde Adi Hodis » 25 Iun 2011, 17:11

Pustache scrie:... si avem ocazia sa ne lom de ei bineinteles pe teme apicole :lol:

Nu cumva planuiti o revansa a shuturilor ? :?
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde antal_bee » 25 Iun 2011, 20:44

Distanta pt mine e un impediment cam mare dar voi incerca sa ajung, dar nu promit nimic deocamdata. Fratilor mi-am adus abrichtu acasa cand am ajuns nu mi-a venit sa cred grindina de cateva degete. Cei de de acasa mi-au zis ca a durat vreo 15 min, am gasit albine moarte pe scandura de zbor cine stie cate or fi ramas in camp. :cry:
Nu te osteni sa ajungi bogat; nu-ti pune iscusinta ta in aceasta. Pilde cap. 23 vrs.4
antal_bee

Mesajde gica » 25 Iun 2011, 21:16

Adi Hodis scrie:
Pustache scrie:... si avem ocazia sa ne lom de ei bineinteles pe teme apicole :lol:

Ahaaaa,bine ca ati zis.
Luni merg la un atelier de constructii metalice si-mi comand la urgenta pantaloni si izmene de tabla plus o pereche de chiloti de inox ca cine stie ce se poate intampla pe acolo.
Dar voi ??????
Intrebati-l pe saracu Balanescu cate a luat si asta se pitea dupa Janese.
La campina a scapat usor ca a fost cu taica-su.Un domn.
gica

Mesajde Pustache » 27 Iun 2011, 21:17

Adi Hodis scrie:

Nu Nu, io am auzit ca stupari sunt pacifisti convinsi, acum e ca si cu albina depinde si de vreme :lol: :lol:
Da,sti cum e in viata totul e pana prinzi practica,M-am sters de sange si de praf si-am schimbat tactica .Sunt perfect adaptat acum,doar ca practica tot ma lasa rece ca Antarctica.
Pustache

Mesajde Pustache » 27 Iun 2011, 21:24

gica scrie:
Adi Hodis scrie:

Ahaaaa,bine ca ati zis.
Luni merg la un atelier de constructii metalice si-mi comand la urgenta pantaloni si izmene de tabla plus o pereche de chiloti de inox ca cine stie ce se poate intampla pe acolo.
Dar voi ??????
Intrebati-l pe saracu Balanescu cate a luat si asta se pitea dupa Janese.
La campina a scapat usor ca a fost cu taica-su.Un domn.

Io sunt invatat cu tavaleala cam asta fac in fiecare zi macar sa ramin cu ceva in capatina
PS:fac pariu cu orcine ca nu a invatat janese sa inoate=))
Fişiere ataşate
dqwe.JPG
Pustache

Mesajde Pustache » 28 Iun 2011, 00:30

antal_bee scrie:O noua achizitie

Frumos am si eu unul,o sa ii fac poze cand ma duc la stupina si postez e construit de mine si bunicul
Pustache

Mesajde antal_bee » 28 Iun 2011, 13:25

La 1500 ron cat am dat pe el e un chilipir. Motor am luat unul nou cel de tractiune il avea in momentul cumpararii. Latime ax 40 cm, mandrina si masa gaurire, 3 cutite de rezerva, flanse pt panza circular. Dupa cum se vede are si grosime, adica numai bun de facut stupi. 8-) 8-)
antal_bee

Mesajde antal_bee » 12 Iul 2011, 19:14

In functie de cum vor decurge lucrurile in maxim 2 saptamani deschid magazinul apicol. Pt ca in zona nu este un alt magazin cu specific pur apicol am luat hotararea de a deschide eu unul. Momentan sunt in faza de amenajare a spatiului, actele vor fi gata saptamana aceasta iar de saptamana viitoare voi incepe sa comand cele necesare. Va salut si va astept cu drag! ;)

PS: pentru colegii forumisti dau o bere la barul de peste drum 8-)
antal_bee

Mesajde antal_bee » 13 Iul 2011, 13:27

Roiurile au primit si cel de-al doilea corp.
Fişiere ataşate
trifoi alb din belsug (Small).JPG
pe 2 corpuri (Small).JPG
Noroc ca este cules!
antal_bee

Mesajde Pustache » 13 Iul 2011, 15:50

frumos imi place ca nu bati pasul pe loc PS: m-am indragostit de stupi de la batrinu :lol:
Pustache

Mesajde antal_bee » 17 Iul 2011, 21:15

Material pentru panourile laterale.
Fişiere ataşate
material pentru panouri (Small).JPG
antal_bee

Mesajde ovidiu_78 » 20 Iul 2011, 08:06

si eu tot astept de 2 saptamani si ceva dupa doi stupi de la batranul,Slava Domnului ca am cumparat unul din alta parte si unul de la adi.Si unde e magazinul cel care il vei deschide?ca eu tot merg prin maramures,am prieteni pe acolo,pe la breb,barsana,etc,mi-am si cumparat o casa mare de acolo din barsana de la cineva si am adus-o aici in bihor,am fost si la festivalul datinilor de citeva ori,si ultima data,e frumos ce mai,ar trebui ca fiecare om sa vada asa ceva odata in viata lui
bafta cu magazinul
"Nadejdea mea este Tatal,scaparea mea este Fiul, Acoperamantul meu este Sfintul Duh,Treime Sfanta,Slava Tie"
ovidiu_78

Mesajde antal_bee » 20 Iul 2011, 09:14

Daca ai fost prin Breb atunci avatarul meu trebuie sa-ti zica ceva. Am stat acolo cativa ani. Magazinul vreau sa-l deschid in Sighet. Daca tot treci pe-aici iti fac eu stupii.
antal_bee

Mesajde Adi Hodis » 20 Iul 2011, 09:52

ovidiu_78 scrie:...mi-am si cumparat o casa mare de acolo din barsana de la cineva si am adus-o aici in bihor, ...

Zau mai Ovi ... si cum ai adus casa aia mare ? :roll:
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?