Cred ca se vad frunzele ...
popik50 scrie:Astazi la pranz in Piatra Olt erau 14 grade . Am desfacut 4 stupi aleatoriu si am vazut ca stateau bine cu mancarea si 3 dintre cei 4 aveau 3 rame cu puiet pe ambele parti (cam cat o palma deschisa pe fiecare rama). E un inceput promitator mai ales ca pe weekend se anunta la noi 18 - 20 grade. O sa explodeze in cel mai scurt timp. Erau pe 7 rame ful de albina. Sunt super. Cred ca duminica le fac si un varachet
MIHAI BALS scrie:popik50 scrie:Astazi la pranz in Piatra Olt erau 14 grade . Am desfacut 4 stupi aleatoriu si am vazut ca stateau bine cu mancarea si 3 dintre cei 4 aveau 3 rame cu puiet pe ambele parti (cam cat o palma deschisa pe fiecare rama). E un inceput promitator mai ales ca pe weekend se anunta la noi 18 - 20 grade. O sa explodeze in cel mai scurt timp. Erau pe 7 rame ful de albina. Sunt super. Cred ca duminica le fac si un varachet
ti-am luat-o-nainte am facut azi varachetu. 1-2 paduchi.
MIHAI BALS scrie:popik50 scrie:Astazi la pranz in Piatra Olt erau 14 grade . Am desfacut 4 stupi aleatoriu si am vazut ca stateau bine cu mancarea si 3 dintre cei 4 aveau 3 rame cu puiet pe ambele parti (cam cat o palma deschisa pe fiecare rama). E un inceput promitator mai ales ca pe weekend se anunta la noi 18 - 20 grade. O sa explodeze in cel mai scurt timp. Erau pe 7 rame ful de albina. Sunt super. Cred ca duminica le fac si un varachet
ti-am luat-o-nainte am facut azi varachetu. 1-2 paduchi.
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 95 vizitatori