Felicitari
Si eu tot la Calarasi am depus.
Inseamna ca trebuie sa ma astept si eu la un telefon
viorelolt scrie:Salutare .La Buc-Ilfov a iesit decizia de finantare saptamana trecuta.
Mai frate, si mai trebuia sa completez nu stiu ce formular de plata (sau cerere de plata). M-a plimbat 3 zile cu trei modele diferite. Trebuie iar, printre altele, o hartie care se cheama "identificare financiara" cu stampila si semnatura de la banca unde ai contul. In total 8 pagini (toate aceste formulare se gasesc pe situl FEADR, la sectiunea"INFORMATII UTILE" - "TIPIZATE" http://www.apdrp.ro/content.aspx?item=1841&lang=RO. Atentie, nu la" Investitii prin FEADR"
Rezolvarea ? Ca la noi, ai doua variante: ori dai ceva atentii, ori intri putin in ei. Nervos fiind am mers pe varianta a doua, de i-am facut de s-au si certat intre ei(atat sunt de dusi cu pluta).
Apoi, in 5 minute mi-a legat o doamna dosarul, la sigilat cu sfoara si gata!. Acum astept sa ma sune pt "cascaval"
Succes!
adycnst scrie:am semnat si eu cererea, nu am avut parte de scandal si nici de aventuri singura chestie stupida a fost cea cu identificarea financiara!asta o puteti face si voi acasa pentru a mai scurta din timpul pierdut!
pngflorin scrie:Apropo, din data semnarii deciziei se pot aduna facturi cu cumparaturile apicole ?
Înapoi la LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 10 vizitatori