peterneamt scrie:Adi, ai sansa sa scoti ceva bani pe o carte sau pe un DVD despre apicultura de acolo . Dorinta noastra e sa imortalizezi ( fotografiezi sau filmezi ) cit mai mult cind timpul iti va permite si in special axeazate pe logistica si tehnologie, sti tu...
ps. Sa te tina Domnul sanatos si sa vi acasa cu buzunarul gros.
Ar fi o idee buna, numai sa-mi permita timpul.
Recoltarea caturilor cu miere ... nu stiu sa mai lucreze cineva cu metoda pe care o folosim noi, e cea mai rapida din cate am lucrat. 4 oameni terminam in 20 min 120 de familii.
Daca facem si tratament, se mai aloca 10 min.
La mutatul unei stupine, iarasi sint niste chestii care nu se folosesc in Romania cum ar fi urdinisurile NEinchise ... stivuitorul este util si la iesirea din impotmoliri nu numai la lucrarile obisnuite ...
Formarea roilor, iarasi e ceva rapid, 2 oameni poate sa faca 100 de roi intr-o ora ... si mai sint si altele ...
A, ca ziceam de logistica ... rame din lemn cu fagure artificial din plastic ... nu trebuie sarma/insarmare, se monteaza f.f. repede si rama se poate utiliza si in cuib si in catul de recolta.La reciclare se razuie doar celulele si se poate reintroduce in folosintza.