bostina constantin scrie:De la ora 8 si jumate ma chinui sa fac o postare in care aveam si cateva poze cu cresterea FA, si nu am reusit care sa fie motivul ?? Scuza-ma !! Noapte buna!!
]jonny_it scrie:bostina constantin scrie:De la ora 8 si jumate ma chinui sa fac o postare in care aveam si cateva poze cu cresterea FA, si nu am reusit care sa fie motivul ?? Scuza-ma !! Noapte buna!!
Probabil pozele prea mari.
clncatalin scrie:la formarea roiului ai folosit matca imperecheata?
]jonny_it scrie:clncatalin scrie:la formarea roiului ai folosit matca imperecheata?
Da. De obicei fac roii cu matci imperecheate. Prefer sa nu tin albina inutil langa o matca neimperecheata.
Fac nuclee cu o cantitate de albina mai mica si cand am matci imperecheate fac roii. Albinele alea care le pun la roi pana sa le pun produc ceva. Daca as pune de la inceput ar soma
bostina constantin scrie:]jonny_it scrie:clncatalin scrie:la formarea roiului ai folosit matca imperecheata?
Da. De obicei fac roii cu matci imperecheate. Prefer sa nu tin albina inutil langa o matca neimperecheata.
Fac nuclee cu o cantitate de albina mai mica si cand am matci imperecheate fac roii. Albinele alea care le pun la roi pana sa le pun produc ceva. Daca as pune de la inceput ar soma
Ai postari undeva ,, formare roi cap coda'', ca ai luat-o pe urmele lui Adi unde zice ca face ,, alte cele, sau cam asa''.
Mai precis
[Albinele alea care le pun la roi pana sa le pun produc ceva. Daca as pune de la inceput ar soma ], mai spune!!
]jonny_it scrie:bostina constantin scrie:]jonny_it scrie:clncatalin scrie:la formarea roiului ai folosit matca imperecheata?
Ai postari undeva ,, formare roi cap coda'', ca ai luat-o pe urmele lui Adi unde zice ca face ,, alte cele, sau cam asa''.
Mai precis
[Albinele alea care le pun la roi pana sa le pun produc ceva. Daca as pune de la inceput ar soma ], mai spune!!
Aveti un mesaj privat.
jonny_it scrie:bostina constantin scrie:]jonny_it scrie:clncatalin scrie:la formarea roiului ai folosit matca imperecheata?
Mai precis
Aveti un mesaj privat.
Nebunu_R scrie:vreau si eu mesaj privat![]()
jonny, in coprul de sus am intre 5-7 rame cu puiet, iar restul pana la 10 sunt full de miere. matca a coborat si jos si a ouat cateva rame(2-3).
e ok sa urc ramele cu puiet de jos sus si sa cobor pe cele cu miere jos, puse in lateralele corpului? sau descapacesc cate o rama pana le golesc pe toate de sus?
ramele din corpul de jos au puietul de trantor amplasat in locul coronitei de miere. e normal?
Nebunu_R scrie:am o cunostiinta care a incercat ramele de plastic. a pus un corp intreg de multietajat numai cu rame de plastic si in altul cateva intercalate. nu le-au luat in crestere decat partial. am mai auzit varianta de a le unge cu ceara topita pe ambele fete.
spor la... experimantat!
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 14 vizitatori