CATALIN scrie:da asta e modificarea un borderou de vanzare a mieri
MyBees scrie:proapis13 scrie:Cred ca e a dua oara cand vorbeshti fara sa gandeshti,pardon scrii...
Intradevar, nu am nevoie de un mare efort intelectual pentru a a scrie cateva randuri. Daca tie iti este necesar nu-i bai, o rezolvi prin exercitiu...
Hai fii baiat bun si mai citeste o data ce scrie colegul si ce raspunzi tu. Vei observa(sper din prima, daca nu, mai incerci... pana reusesti) ca ai nimerit-o ca nuca in perete. Esti total pe langa... Catalin spune ceva, tu spui altceva...
As prefera pentru contre sa ne vedem la "BATTLE" daca ai chef de asta, de preferat dupa sarbatori... Pana atunci m-as bucura daca aceasta arie ar ramane cat mai curata.
MyBees scrie:Măsura 141 „Sprijinirea fermelor agricole de semisubzistenţă”
PROMOUNTINGRTC scrie::DMyBees scrie:Măsura 141 „Sprijinirea fermelor agricole de semisubzistenţă”
aalex scrie:Buna ziua
Stie cieva ce modificari s-au adus la masura 141 pentru anul 2012? o firma de consultanta spuneau ca pe linga celelalte acte mai trebuie si bon predare miere la procesatori?
Multumesc
gykanes scrie:Nu stiu daca intreb in sectiunea potrivita asa ca imi cer scuze anticipat!
Mi-a zis cineva ca statul deconteaza (prin intermediul asociatiei) medicamentele pentru albine precum si hrana acestora. Puteti sa imi dati mai multe informatii in aceasta privinta? Daca este adevarat sau nu.
Înapoi la LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 11 vizitatori