Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: VIDEO RADIO STUPARITUL

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 30 Iun 2011, 19:42

Vechiul Revine Suficient ... la V R S ...

You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
http://damblarin.blog
LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 30 Iun 2011, 19:45

You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 30 Iun 2011, 19:49

Încă o emisiune realizată și semnată de Dj LU' pt folosul comunității... ;) :D

LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 30 Iun 2011, 19:53

Vă dau Reîntâlnire Sigură...pe date viitoare...La V R S

Dj LU' 8-)
LUPU' ALBINELOR

Mesajde echo » 03 Iul 2011, 11:03

Bine Dj eLPi bineeeeeee !!!
daca vrei cu video-delicatii , dam si delicatii .. . direct de la gura.. tevii...

Vania!! Vania , idi siuda, ia deshkide butelka aia cu samagoanka ca avem de lucru !!!

Lasa radiatoru', ca ala e pentru situatii de urgenta, dimineata, cand tre' sa curatam sobolanii din gura... scoate d'aia buna dela rezerva pentru cand trebuie sa semnam documentele cu autoritatile.. Ia s'un castravete cornishon. Baaa, UNUL am zis !!! il mirosi si atat, il dai mai dparte... ai venit sa bei sau sa bagi in tine??

Deci ? Davai, payehaly !!!!!

uite cum sta treaba prin stepa rusa.. greu.. greeeeu... de tot... numa'

Un PET dispare in 800 de ani. Un nesimtit nu dispare niciodata, desi e biodegradabil !!!
echo

Mesajde echo » 03 Iul 2011, 12:32

Sa nu crezi cumva ca nu avem si distracti !!! jocuri de sociatate.... avem tot ce trebe'

Saptamana trecuta, stateam la un Cico cu PM-ul, nemt (Hans), Polkovniku (colonel) de mai sus (Volodimir) responsabil cu Secu, si io cu fauna legala.. na gandeam cum sa organizam o batuta cu strigaturi... (important e sa fii tu ala care bate... din picior binen'teles)

Hans, luat de flama (se reflecta Soarele in sticla de Cico), incepe umil sa sgarie cu batu in gardu lu' Vova:

- Baaa, daca va eliberam acu 'jde ani erati si voi ca noi - cand ne plimbam in Germanica, fiecare familie are Opel cel putin, in rest cand iesim peste granita o facem numai in mertzane si boomer-e...

Io' sa nu il las pe Vova sa'si revina din privirea tampa ce i-se intiparise pe fata cand se nascuse, ii bag si io cartofu:

- Nu mai zic, ca pana si Europa de est, fiecare familie are macar Logan sau biciclta ruseasca Ukraina, da' cand merg peste granita, la mare la bulgari fiecare se urca in cate un Mertzan, bmv, maibach, etc, eliberate de la Hans din gradina...

Vova, care se umflase deja borhotu'n el (de cateva ori daduse pe afara, dar folosise strategic maneaca pufoaicii, ca cizmele erau deja pline):

- Baaaaaa, tovarishci !!!! ba' pe mama Dumneavoastra de imperialisti !!! Pashol tyi !! pai voi credeti ca mama Russia e mai prejos??? Baaaaa fiecare mujik are la el in curte o macar o Lada, Jegulee, Moskvich, Ural sau Kraz, shto ne budit... dar cand plecam peste granita... pai noi plecam cu TANCUL baaa !!!!

Asa ca uite ce a iesit:
(Iote'l si pe Vania, i-se rupe montirovka'n paishpe' de ispitele lumesti, el vrea sa joaceeee.... eee.. ee)

Mama lui de Polkovnik !!! a venit sa ne strice petrecerea... in cel mai pur still rusesc...

Ma rog... se stie doar ca "Mui Rasiya" ("mama rusia" - in traducere exacta si sa va fie rusine daca v-ati gandit la ce m-am gandit si io) este un stat eminamente politienesc, militarizat, in care nu face orice mujik ceea ce i-se .... trezeste..
Totul este bine pus la punct, peste tot se vede clar oridinea si disciplina (in posterele propagandistice).....

Asa ca vreau, nu vreau, tre' sa ma supun regulilor locale... ecolog fiind, printre altele, responsabil si cu protectia faunei locale, iata, va arat o cireada ce caprioare...

Naaspa sa fii luat prizonier..... bine ca scapai...
Acu' ca plecara, de credeti ca radeam la sfarsit?? le-am zgariat hummer-ul cu cheia... :D pai parcasera pe locu' meu !!!! Asa ceva nu se face !!! Bem, ne batem, dam cu apa sa ne stingem.... da' nu parchezi pe locu' meu !!!! :oops: :roll:

Si pradaljayem... (continuam) cu programul de artisitic

Luuuume lumeee , care mai sunteti.... Artist al poporului sovietic, din stepa rusa, Igor, Dijo-iu' nostru local... garmonist renumit pe plan international si chiar si pana in satul vecin, va prezinta piesa "Volgagradsky kombionoryi" (muncitorii pe combine agricole din zona Volgai), ia'uzi bucata asta (cine intelege ce zice asta aici, sigur ii merge la inima, cine nu... in alta parte... ) :

Ce mai... pana la urma a iesit binishor cu petrecerea, de fapt e zic eu binisor, a iesit bine de tot... de basm... basm-basm, nu glumesc, am avut invitati pana si pe Alba ca Zapada cu cei 3 Pitici (cel putin eu asa imi amintesc dupa 3 sticle de Absint) :

Cam asta e Dj LP... greu, cum iti spuneam.. greeeeu poate voi reven cu date de la urmatorul program artistico-cultural...

De incheiere, o cafea... ca sa ne dregem... masina de expreso se stricase asa ca am cerut o cafea americana....

Hai, Do'svidania si va astept sa va intoareceti la patria mama (sovietica) ca la multi le'a intrat democratia'n cap !!!!
Un PET dispare in 800 de ani. Un nesimtit nu dispare niciodata, desi e biodegradabil !!!
echo

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 03 Iul 2011, 14:25

- saLU' echo! Cand am deschis V. R. S ul nu ma gandeam ca o sa apara si transmisiuni in direct de la gura stepei Mamei Rusii. Dar e bine. Sunt educative pt tinerele generatii. Poate asa vor intelege ca daca nu pun osul la treaba, ca sa devenim o tara mai prospera, se va lepada occidentul din nou de noi si vom ajunge din nou sa fim alaptati cu totii dintr-o tzatza de catre Mama Rusia. Si parca tare nu am vrea, fiindca suntem satui de votca din pufoaica si de bichinei care in loc sa intre intre buci, intra in cizme...Sarut-o pe buze pe Mama Rusia din partea mea. Cum pe care dintre ele ? Pe alea mai rosii... ;) 8-) :D PS. Deseara cand ajung acasa o sa pun si clipurile
LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 04 Iul 2011, 00:46

echo a scris : "Hai, Do'svidania si va astept sa va intoareceti la patria mama (sovietica) ca la multi le'a intrat democratia'n cap !!!!"

Pt ai răspunde echo logistului al cărui echo mai răzbate din când în când din stepa Rusiei...

...Dj LU' îi întreabă pe ascultătorii

V R S :
Vreți o Românie Sovietică ?
sau
Vreți o Rusie Singularizată ?
dar
Vreți o Românie Suverană ?

LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 04 Iul 2011, 00:49

V R S ... când Vrei să Redobândești Supremația...

LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 04 Iul 2011, 00:54

- Echo-ule, ți-ai dat foc la valiză...ai pus-o de mămăligă...Or să te facă românii de pe V R S tochitură moldoviniască...

LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 04 Iul 2011, 00:59

- O să vezi echo, că o să se enerveze în așa hal că nici nu o să-ți...răspundă...

LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 04 Iul 2011, 01:10

Fiindcă ...

Te sa LU' 8-) ;) :D

PS. Vezi că poți când vrei ?
LUPU' ALBINELOR

Mesajde Bambucha » 04 Iul 2011, 07:15

Ni snaiu pa ruski,
Sa tot admiri caprioare din stepa rusa :lol:

Buy E.U.
Bambucha

Mesajde echo » 04 Iul 2011, 21:01

LUPU' ALBINELOR scrie:- vom ajunge din nou sa fim alaptati cu totii dintr-o tzatza de catre Mama Rusia.

nu de aia imi e mie frica Lupe, nu de tazta lu' Mui Rassia, ci de a lu' putin... (nu gasesc virgula la tz)

uite aici, poate singura poveste estica.... frumoasa (vostochnyie skazki)

echo

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 05 Iul 2011, 01:15

- Echo, nu de țâța lui Putin mă tem în momentul de față. Ci țâțele lui Angela Merkel mă tulbură mai tare...Fac să mi se zburlească blana pe greabăn...

Fiindcă riscul de a fi alăptați din nou de ruși se poate produce doar dacă se destramă Uniunea Europeană. Atunci...vom fi din nou prea aproape de ei și prea departe de 'ceilalți'. Iar destrămarea UE începe să nu mai fie o poveste, (dacă Germania se retrage de pe euro și se intoarce la marca germană...50% dintre nemți fiind deja de acord cu așa ceva, iar presiunile sunt în creștere pe această idee)...

Ei spun că vor să se retragă doar din zona euro nu și din Uniune. Dar...MONEY TALKS ! THE REST IS BULLSHIT !...

LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 05 Iul 2011, 01:17

LUPU' ALBINELOR

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE