I'VE GOT TO ROCK TO STAY ALIVE... (TREBUIE SĂ ROCKuiesc CA SĂ SUPRAVIEȚUIESC)
Vârcolaci ca Dj LU' mai există...Fiind dotat cu o blană altruistă, m-am gândit să le ofer și lor posibilitatea să supraviețuiască...
Emisiunea de față se interzice cu desăvârșire următoarelor categorii:
- pensionarilor cu suflu sistolic - gravidelor (rămase fără știrea soțului) - maneliștilor - elevilor care nu au luat BAC-ul 2011 - majorilor (fără supravegherea minorilor) - celor care cred că se poate și mai rău (Categoriilor enumerate mai sus le stă la dispoziție Mama Omida)
Emisiunea de față se recomandă cu desăvârșire următoarelor categorii:
- celor blocați cu butoaiele pline de miere și conturile goale - celor care cred că așa nu se mai poate - celor care nu se mulțumesc să primească viața așa cum le-a fost dată ci o transformă după propriul standard - celor care știu că capul plecat sabia nu-l taie și de aceea stau cu fruntea sus - celor care știu că nimeni nu moare virgin, fiindcă viața ne-o trage la toți (Categoriilor enumerate mai sus le stă la dispoziție Dj LU' și V R S)
You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI) http://damblarin.blog