CATALIN scrie:baieti vedeti ca cu proiectele astea depuse pt 141 va cere adeverinta cu nr placutelor de imatriculare
rocco76 scrie:ieri am depus dosarul pentru 141 iar doamna respectiva mi-a spus ca vine peste o luna in control ...
dupa ce-am plecat mi-am dat seama ca peste o luna aproximativ incepe floarea soarelui... asadar aveti idee controlul se face obligaturiu sau pe sarite si ce se intampla daca ma suna si le spun ca sunt plecat la fs si sa revina peste 2-3 saptamani?
Murinhio scrie:Stie cineva daca se considera investitie cumpararea de hrana de albine?
Dc se poate trece in proiectul pt masura 141 ?
beesor scrie:astazi au intrat banii si pe judetul Vaslui.
cine stie sa imi spuna daca achizitiile facute inainte de a avea banii in cont(25.05.2012) se considera cheltuieli facute pe PFA din fonduri europene?
multumesc!
jenitama scrie:aalex scrie:Buna ziua
Stie cieva ce modificari s-au adus la masura 141 pentru anul 2012? o firma de consultanta spuneau ca pe linga celelalte acte mai trebuie si bon predare miere la procesatori?
Multumesc
La adresa:
http://www.madr.ro/pages/page.php?self= ... var=030202
gasesti Ghidul masurii 141,varianta consultativa,actualizat in 26.04.2012,valabil pentru sesiunea 15.05-30.06.2012.
Dupa o prima citire am sesizat urmatoarele modificari fata de sesiunea iunie 2011:
1.4. Document care atestă comercializarea unei părți din producție, eliberat conform legislației naționale în vigoare, după caz după cum urmează:
a) Cantităţile valorificate de persoanele fizice sunt cantitățile comercializate și justificate, după caz, prin:
- certificatul de producător, care va fi însoțit de adeverința eliberată de entitatea care a achiziționat produsul/produsele și de borderoul de achiziții;
Documentele luate în considerare pentru demonstrarea comercializării unei părți din producție, sunt cele emise în perioada 01.07.2011 – 14.05.2012, cu excepția adeverinței care poate fi eliberată până la data depunerii proiectului, iar cantitățile înscrise în aceste documente trebuie să fie corelate cu cele din Planul de afaceri în anul 0.
ATENŢIE! Pentru această sesiune este valabil Certificatul de producător pentru anul agricol 2011-2012, emis până la data de 14.05.2012
2.ATENTIE! La verificare pe teren, toate exploataţiile agricole care au în calculul UDE stupi trebuie să aibă introdus sistemul de identificare şi înregistrare al stupiilor şi stupinelor, constând în plăcuţe de identificare pentru fiecare stup şi panouri de identificare a stupinelor, în conformitate cu Ordinul MADR nr.119/ 25.05.2011 pentru aprobarea Sistemului unitar de identificarea stupinelor şi stupilor.
3.c. investiții realizate din fonduri proprii -20 puncte
Pentru a se acorda punctaj la acest criteriu de selecţie, solicitantul trebuie să prezinte în Planul de afaceri – Secțiunea A - investiţii propuse a se realiza, din fonduri proprii, de minimum 4.500 lei, până la sfârșitul anului 3.
S-a modificat punctajul criteriilor de selectie.
Înapoi la LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 10 vizitatori