Daca pana anul trecut foloseam metoda clasica, adica sipci fixate in cuie pe lateral si o bucata de tabla pe o parte de anul acesta am trecut la alt sistem. Avantajul este ca nu mai exista riscul sa scap pe jos botcile
jonny_it scrie:Testez si vedem
Bambucha scrie:jonny_it scrie:Testez si vedem
ceva rezultate? sau cumva nu sunt conform asteptarilor?nu merg mai bine oare FA din plastic trase in ceara cu trafaletul?
relutu scrie:Jony ce mai stii de apiardeal?
jonny_it scrie:Am pus aproape toate ramele primite in stupi. Sper sa am timp si sa fie vremea buna vineri/sambata sa ajung pana la albine sa vad ce mai este pe acolo. Astazi am incercat dar am ramas impotmolit in noroi cu toate sistemele cuplate![]()
Aia care trebuie dati cu trafaletul nu merita, multa munca in plus si e destul de complicat... parerea mea.
relutu scrie:eu am inteles si am vazut o cearta intre romikele dragos si altii care iau cerut lui romikele sa le dea vechiul forum si din cauza asta au oprit forumul dar in fine.
relutu scrie:eu am inteles si am vazut o cearta intre romikele dragos si altii care iau cerut lui romikele sa le dea vechiul forum si din cauza asta au oprit forumul dar in fine.
Cristian IONITA scrie:relutu scrie:eu am inteles si am vazut o cearta intre romikele dragos si altii care iau cerut lui romikele sa le dea vechiul forum si din cauza asta au oprit forumul dar in fine..... deci am avut dreptate acum multi ani cand am apreciat ca acel forum este facut la frustrare
si dedicat frustratilor.
relutu scrie:Nu stiu eu eram membru doar de un an pe apiardeal,caci de un an sunt si apicultor.Aici sunt incepator nu cunosc pe nimeni dar sper sa ne cunoastem si sa purtam conversatii placute,interesante si la obiect.
Bambucha scrie:jonny_it scrie:Tare sunt curios daca iti vei schimba parerea
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 13 vizitatori