Donbazil scrie:
Sal'tare!
Ce-are sula cu prefectura?.....
Ce paduchi - cand eu fac tratamente ca la carte - si ce lipsa de hrana ?.....
Pai aicea vorbim de culesul la salcam, cand stupii ar trebui sa duduie, ca la mine nu-s nuclee ci stupi de stupi, cu 7-8 rame pline cu puiet, dar n-au cules domnule....De-aia le-am si dat martea trecuta cate o cana de sirop....
Au inceput sa adune ceva de la rugul de mure si artzarul tataresc ce mai e prin padure si culmea de ieri au inceput sa umble iar pe salcam, ca au inflorit alte flori, desi prima generatzie s-a inrosit, iar padurea a inceput sa miroase din nou a salcam......
Interesant fenomen. Zboara bine, sa vedem ce s-o aduna in magazii.
Deocamdata am hotarat sa mai stau cateva zile ca si asa amorfa abia incepe sa infloreasca la baza cate 2-3 flori, deci vreme de mutat ar fi....
Sal'tare!
Donbazil - Faget
Exact asa am zis si eu, dupa ce mutai cativa la munte la salcam 3 da`si acolo merge culesul de parc-ar sta
acum vreo 3 zile minune, vazui alb salcamul de pe vaile inghetate. Minune si mai mare, "putea" a salcam !
Dar, acum cateva ore, natura a reintrat in elementul ei devenit "normal" 2012: ploaie si ploaie si ploaie ca la Tropice, nu se mai satura de ploaie !
Anul trecut pe vremea asta umplusem garajul de butoaie, anul asta nici macar nu le-am dat jos din pod.
rapitza chix, salcam ar fi ceva de minjit centrifuga dar cu ploile astea parca nu ma lasa inima sa-l trag... mai lipseste un tei ratat si sa te tii in toama de hraniri si completari !
Noroc cu roii - nu birui sa-i fac pe cati pot vinde ! Veni azi un fecior dupa cateva zeci, da` ce sa-l bag cu LOganul papuc in namoalele alea... Am amanat treaba si-a plecat tare dezamagit, de... erau primii lui stupi