Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: gabi bee

Mesajde Avram Sorin » 26 Apr 2012, 14:38

Gabi stupii stau direct pe pamant ?
Telefon : 0732.406.209
www.dapis.ro Stupina Avram
Avram Sorin

Mesajde victor s » 26 Apr 2012, 16:20

Sper sa ma chemi in ajutor sa-ti mai aduc butoaie ca n-o sa mai ai unde pune mierea... :!:
si uite asa ai inceput pastoralul...felicitari Gabita !
p.s. dar pentru timp de noapte ti-ai luat si tu vreun prieten...(ca-n foto) ? nu de alta dar la cat de scumpa e rapita anul asta...
Fişiere ataşate
arme (Medium).jpg
victor s

Mesajde vicpo » 26 Apr 2012, 18:50

stai linistit victore am inteles ca a facut ceva arte martiale
vicpo

Mesajde gabi bee » 26 Apr 2012, 21:52

Avram Sorin scrie:Gabi stupii stau direct pe pamant ?

stupii mei au picioare dar stupii celui cu care am venit stau direct pe pamant ! :P
Masoara timpul cu faptele tale !
gabi bee

Mesajde gabi bee » 26 Apr 2012, 21:57

victore , pistol nu am dar am ceva armament neconventional pt situatii de urgenta si un caine care nu stie prea multe ! sunt insa multi apicultori veniti si nu cred ca o sa fie probleme de genul asta ! :D
gabi bee

Mesajde gabi bee » 08 Iun 2012, 22:41

nu am mai scris de mult pe aici dar intre timp am mai facut si eu cate ceva ! fiindca anul asta nu prea este cu miere de extras , am facut cativa roi si urmeaza sa mai fac o serie . fata de anul trecut , cand nu prea am avut lazile gata la timp , si mi-au roit toate familiile , acum am lazile gata si nici o familie nu vrea sa intre in friguri . Am facut si transvazare [simpla] pt prima oara si am avut ceva peripetii ! datorita unor greseli tehnice , din prima serie de 24 de larve transvazate nu a fost luata in crestere nici macar una ! la a doua serie insa , lucrurile s-au schimbatsi din 24 au acceptat 17 , procent care e destul de bun , zic eu ! azi au inceput sa le capaceasca ! :P
Fişiere ataşate
raducu 048 (Copy).jpg
raducu 045 (Copy).jpg
Fotografie0216 (Copy).jpg
gabi bee

Mesajde jonny_it » 08 Iun 2012, 22:57

gabi bee scrie:nu am mai scris de mult pe aici dar intre timp am mai facut si eu cate ceva ! fiindca anul asta nu prea este cu miere de extras , am facut cativa roi si urmeaza sa mai fac o serie . fata de anul trecut , cand nu prea am avut lazile gata la timp , si mi-au roit toate familiile , acum am lazile gata si nici o familie nu vrea sa intre in friguri . Am facut si transvazare [simpla] pt prima oara si am avut ceva peripetii ! datorita unor greseli tehnice , din prima serie de 24 de larve transvazate nu a fost luata in crestere nici macar una ! la a doua serie insa , lucrurile s-au schimbatsi din 24 au acceptat 17 , procent care e destul de bun , zic eu ! azi au inceput sa le capaceasca ! :P

Frumoase botcile! ;)
Vad ca folosim un sistem de prindere a leaturilor portbotci asemanator, probabil am copiat din acelasi loc :lol:
jonny_it

Mesajde gabi bee » 08 Iun 2012, 23:20

mersi jonny ! drept sa-ti spun , am vazut modelul undeva dar nu mai stiu unde ! te salut ! :P
gabi bee

Mesajde jonny_it » 08 Iun 2012, 23:25

gabi bee scrie:mersi jonny ! drept sa-ti spun , am vazut modelul undeva dar nu mai stiu unde ! te salut ! :P

Eu pe facebook am vazut, la niste turci. Este mai bun fata de ce foloseam pana acum. Parerea mea. :)
jonny_it

Mesajde Bambucha » 09 Iun 2012, 08:01

Gabi, tu ai hranit cum trebuie starterul? A fost pe perioada cresterii cu "burta" plina? Pastura si rezerve pana la refuz, in paralel cu un starter plin pana la refuz de asemenea cu albina.
Sper sa-ti iasa matci bune!

2 botci crescute excelent hranite nota 10
Fişiere ataşate
083 Zuchtlatte verdeckelt.jpg
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde gabi bee » 09 Iun 2012, 08:31

i-am pus zilnic sirop cu protofil , pastura au avut dar se putea si mai bine iar albina a fost foarte multa ! sper sa mearga bine , le astept sa eclozioneze ! numai bine ! :P
gabi bee

Mesajde victor s » 13 Iun 2012, 22:30

Eeeeee ? Ia deapana aici ce senzatie ai atunci cand vezi cu ce rezultate te rasplatesc albinele tale atunci cand stii ce ai de facut?
Super botcile...sper ca si reginele sa se ridice la nivelul asteptarilor tale!
Stai sa le vezi imperecheate si la casa lor...sa vezi atunci mandrie...numai pe ele o sa le fotografiezi...ca la ''next top model'' :lol:
Sa auzim de bine !
victor s

Mesajde gabi bee » 15 Iun 2012, 21:46

maine sau poimaine vor iesi matcile care deja au fost repartizate in roi dar pana atunci , au inceput deja sa se imperecheze matcile de la roii facuti mai demult ! roii au avut cate doua botci si la un control am surprins matca ce a iesit prima trudind de zor sa distruga cealalta botca si nici gand sa se sperie de mine !
Fişiere ataşate
raducu 041 (Copy).jpg
gabi bee

Mesajde gabi bee » 14 Iul 2012, 23:31

dupa multa migala, am reusit sa-mi termin de construit centrifuga la timp , pt primul meu extras de miere , la floarea soarelui ! am avut ceva emotii ca nu cumva sa imi puna ceva probleme in lucru , dar se pare ca merge brici ! nu este inox dar va veni si vremea aceea , sper ! urmatoarea provocare , un apilift , pe care vreau sa-l incep in toamna ! :P
Fişiere ataşate
extras 256 (Copy).jpg
extras 250 (Copy).jpg
extras 248 (Copy).jpg
gabi bee

Mesajde Arhivistu » 14 Iul 2012, 23:36

Frumos..o iesit ceva productie?:D
Nu încerca sa faci un lucru cu exceptia cazului în care esti sigur de tine, dar nu renunta pur si simplu deoarece altcineva nu este sigur de tine.
Arhivistu

Mesajde gabi bee » 15 Iul 2012, 15:36

a iesit binisor , raportat la nr de familii de productie si la distanta cam mare [2km] de lanurile de floare ! :P
gabi bee

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?