Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: VIDEO RADIO STUPARITUL

Mesajde modigliani » 23 Iul 2012, 22:10

Ioan Guist scrie:Ce Delta frate? :lol:

...... A DUNARIIIIIIIIIII , fratioare ! BIJUTERIA asta de-o avem in TARA NOASTRA si uitam de ea sau nu ne intereseaza ! A DUNARIIIIIIIII !!!!!!!! Ai inteles ????? A DUNARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.................................................

Ioan Guist scrie:Si daca plec din Delta fara sa ma doara mainile de la mulinat,...........

O sa ai de mulinat pana ti-o veni " albastru de metil" ! Ca ..... daca scriu c-o mana ( ca p-aialalta o am bulita ) , ..... ei bine, ...... de mulinat nu " poci " . Asa ca iacata cum ..... io-i intep si tu-i tragi la barca ! :lol: :lol: :lol:
modigliani

Mesajde modigliani » 23 Iul 2012, 22:13

augustin scrie:Frate Modi, bine te regasesc.
Pe forumu asta esti ca acasa, deci ia si d'acilea:

Thx bro ! Thx a lot ! ;) ;) ;) Asa ma si simt vazand comenturi ca al tau ! So, ..... home again !

modigliani

Mesajde modigliani » 23 Iul 2012, 22:34

REMAKE ..... al unei piese care in timp ne-a dus cu gandul catre oameni din viata noastra pe care poate ii voiam inapoi ....... O piesa de exceptie, indiferent de interpret. Versurile sunt mai mult decat ..... tulburatoare.

" I miss your lie,
I miss your smile,
I miss everything about you ....... "

modigliani

Mesajde modigliani » 23 Iul 2012, 22:43

O piesa pe care-am mai postat-o, dar - ca la orice radio ne permitem ( cred eu ) sa ne repetam cateodata - o piesa la care cand si cand ma intorc cu o anumita stare s-o ascult :

modigliani

Mesajde ioanpuiu » 23 Iul 2012, 22:46

A fost un drum lung probabil.
Bine că ai ajuns !
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde modigliani » 23 Iul 2012, 22:53

Puiule, ma bucur mult sa te regasesc ! Te-as invita la un pescuit, ca-n primavara, dar ..... sunt inapt! Mai mult decat sa stam in c*r pe nisipul de pe malul Argesului si sa punem sufletele "pe taraba" nu pot. Dar o fac ..... oricand esti dispus ! Poate dam o fuga la Dunare , asa cum ne-am propus. Mai mult decat sa conduc barca nu pot, dar sunt gata-n ....... 3 minute !

ioanpuiu scrie:A fost un drum lung probabil.
Bine că ai ajuns !

Iti DEDIC din suflet ...... ca mereu sa gasesti drumul catre casa , de oriunde-ai veni , cu aceeasi usurinta cu care l-ai gasit pe cel inspre prietenia mea :

modigliani

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 23 Iul 2012, 23:59

- Unde fusesi Bro ? Aha...Deci ai reusit sa evadezi ? Bravo ! Ca te-au cautat astia cu lupa...Scrisoare de intentie deja au trimis...Da, o s-o gasesti tu... :D

BINE TE-AI SOSIT RETURNAT ! Stiam eu ca ce e rau nu piere usor... :lol:
Uite ca in lipsa ta se fura Democratia...

In ultimele zile Erezia imbraca forme subtile in Romania.

Si suntem impinsi fara voia noastra inspre o lume substitut...

in incheiere o piesa celtica ce poarta in ea nostalgia de Dupa...

You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
http://damblarin.blog
LUPU' ALBINELOR

Mesajde modigliani » 24 Iul 2012, 08:21

LUPU' ALBINELOR scrie:- Unde fusesi Bro ? Aha...Deci ai reusit sa evadezi ? Bravo ! Ca te-au cautat astia cu lupa...

Fiara .....

Na :

modigliani

Mesajde Bambucha » 24 Iul 2012, 08:23

Te "welcome back in the club" pictore! Acum suntem curiosi cati ciortani ai luat in tot acest timp 8-)

Buy E.U.
Bambucha

Mesajde modigliani » 24 Iul 2012, 19:12

Bambucha scrie:Te "welcome back in the club" pictore! Acum suntem curiosi cati ciortani ai luat in tot acest timp 8-)

Fratioare, atat tie cat si celorlalti care si-au exprimat fatis bucuria de a ma citi din nou ...... VA MULTUMESC ! Realmente ma simt "acasa" ( asta cu toate ca n-am decat " o pereche de stupi, si - asa cum v-am spus deja - masculu'-i sterp ! " :lol: :lol: :lol: )

Va multumesc ca-mi dati voie sa ma pot numara printre voi. Chiar si doar in "Cafenea".

................................

Referitor la ..... ciortanii aia ...... , nenicule , BAGI BATU' PRIN GARD ! Toti amicii mei bantuiesc Dunarea si Delta , numa' eu calc asfaltu' sfintei capitale a tarii. Sunt bulit rau la mana stanga , nu pot :

- nu pot manevra motorul barcii,
- nu pot mulina,
- nu pot baga momeli in carlige ,
- nu pot .... conduce pe distante lungi fara sa risc permisul ,
- nu pot ........... multe .

Daramite sa-ti aduc povesti cu si despre ciortani !!!

Stii tu, .... ai tu idee , ..... unde-as fi eu acuma ??? Si-ti DEDIC asta . Intr-un sat de pescari , intr-un loc in care nu mai curge timpul si-n care lucrurile au valoarea afectiva de altadata . Sa traiesti fratioare ! Sa te bucuri de ce-ti dau sa asculti !

modigliani

Mesajde modigliani » 24 Iul 2012, 19:15

Si mi-e dor de ape si de maluri ...... ca de mama !!!!! Din pacate ..... vara asta ...... "pass" ! :cry: :cry: :cry:

modigliani

Mesajde modigliani » 24 Iul 2012, 19:19

modigliani scrie: Din pacate ..... vara asta ......

Da, din pacate ...... vara asta nu dorm ! Dar datorita depresiilor, nu frumoaselor senzatii ce le aduce anotimpul asta . Incerc sa le infrang cu ...... d-astea :

Yeeeeaaaaaah !!!!!!!!

modigliani

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 24 Iul 2012, 19:44

Modi, acu ca Finally te-ai intors printre noi...

De cate ori intri pe forum arde-o in Tandem si uita depresiile...

Pentru ca aici It Feels So Good...

Dj LU' ;) :D 8-)
You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
http://damblarin.blog
LUPU' ALBINELOR

Mesajde modigliani » 24 Iul 2012, 19:54

LUPU' ALBINELOR scrie:Modi, acu ca Finally te-ai intors printre noi...
De cate ori intri pe forum arde-o in Tandem si uita depresiile...
Pentru ca aici It Feels So Good...
Dj LU' ;) :D 8-)

Thx ........ you beast ! Take my ...... growl ...... and enjoy it ! ;)

modigliani

Mesajde modigliani » 24 Iul 2012, 20:59

Si dupa cca 3 luni de pauza ( pe toate planurile ) ...... I intend to do ! So , .... I do !!!

modigliani

Mesajde modigliani » 24 Iul 2012, 21:10

Si daca tot am vorbit despre depresii, despre una-alta, daca ne-am dedicat reciproc diverse "minunatii" , daca ma simt mai mult decat bine reprimit printre gandurile voastre asternute pe "rafturile" NET-ului , este - zic eu - vremea initierii unei noi "emisiuni : INCURSIUNE IN TRECUT !

Ne incanta zilele muzica cea de ..... toate zilele. Insa aceasta este - fara indoiala - "nepoata" muzicii de alta data. Acea "bunica" muzica ce ne-a crescut , ..... cu care-am crescut, pe care ascultand-o - poate - ne-am mangaiat prima iubita , ne-am facut primele planuri in viata , ..... samd.

Apartin generatiei "de glorie" a anilor '80. Cred cu tarie ca muzica acelor ani a contribuit enorm in formarea omului care sunt astazi . Asadar, pentru o prima editie a INCURSIUNII IN TRECUT , va conjur in seara asta la ...... muzica anilor '80 :

........................................

Abia asteptam accesul la NET sa va spun ca ..... va iubesc ! ;)

modigliani

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE