modigliani scrie:marian sima scrie:.......Cuvintul organizat nu inseamna lasat la voia intimplari......
Mah , .... esti "d-ala" ??? ( iertat fie-mi off topicul , da' acuma chiar m-am enervat !) Ieri ti-am urat aici La Multi Ani : viewtopic.php?f=43&t=2103&start=64
Vad ca te doare-n c*r . Nicio reactie , ..... nimic ! Esti nesimtit ...... Ai stat toata ziua pe forum ..... da' n-ai avut bunul simt sa raspunzi . Pan-la urma esti un "miserupist" total lipsit de scrupule si valori morale .
In alta ordine de idei : .... stii , iti imaginezi ce fac pe castravetii tai ???
Hai pa !
..................................
p.s. Si , pan-la urma nici nu sunt off topic . Esti "d-ala" , iar asta este concluzia mea - 2011 , 2012 ! PUNCT !
Uite, draga Modigliani, cum ti-ai facut tu aparitia pe acest topic, cu un atac la persoana. Ne spunand nimic constructiv la adresa topicului. Am inteles pozitia ta fatza de anul in cauza, precum si pozitia lui Marian. El nu considera ca a facut apicultura in anul acela, tu da. El se considera pe 0, tu-l consideri pe minus. E o problema de perceptie, nimeni nu are dreptatea absoluta. Daca vrei, pentru linistea ta si a acestui topic, iti dam cu totii dreptate, a avut un an pe minus, ai dreptate. Te simti mai bine, esti mai implinit? Acum ori spui ceva care are legatura cu subiectul ori inceteaza postarea, te rog, ca altfel iti dau cu report la admin si cred ca te invarti de-o pauza.