Sal Radu,ma bucura ca ai cumparat literatura de specialitate dar asta inseamna ca nu trebuie sa o lasi sa se depuna praful pe ea.Iar de dus in pastoral eu nu as fi asa sigur ca tine ,nu stii de ce boala te-ai molipsit,este cea mai frumoasa boala si pe desupra este si incurabilaVrabie Radu scrie:eu in pastoral?! Oameni buni n am de gand sa fac asta ,vreau doar sa am cateva familii de albine nu prea ma intereseaza productia de miere.AStazi am achizitionat ceva literatura de specialitate de la un apicultor rude si prieten.Vreau sa mi duc materialul meu la tamplar pt ca ies mai ieftin
Vrabie Radu scrie:Buna ziua ,ma numesc Vrabie Radu Cat am fost mic am stat in preajma celor care aveau stupi si mi placeau foarte mult albinele.M am decis astfel sa mi achizitionez de cutii insa de aici incep problemele
1 Ce stupi sa mi fac Dadant sau Orizontal.Care se preteaza mai binen pentru incepatori
2 Ce sa achizitionez roiuri ,sau familii?
3 Intr un stup orizontal de 20 de rame incap doua familii? Multumesc si scz pentru intrebarile probabil pentru unii stupide
Vrabie Radu scrie:vreau doar doi stupi,scandura trebuie sa fie uscata?
Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 10 vizitatori