Am onoarea sa va salut pe toti forumistii!
Ma numesc Bunea Emilian,am 52 de ani,locuiesc in com.Storobaneasa,jud.Teleorman,casatorit,am doi copii,o nepotica,
sunt inginer agronom-lucrez in domeniul culturii florilor protejate(trandafiri) si al legumelor(tomate),am 50 de familii de
albine adapostite in stupi de mai multe feluri:orizontali,verticali,ME.Tendinta este de a folosi exclusiv stupul vertical pe
10 rame si cat de 3/4.In aceasta idee am deja cumparati 15 stupi noi care urmeaza a fi vopsiti si in curand vor adaposti noi familii de albine.
Vatra stupinei este in apropierea locuintei(100 m),practic stuparitul pastoral cu deplasare max.10 km atat la salcam 1
(padurea Branceni 6km sau padurea Cervenia 8 km),cat si la rapita sau fl.soarelui(10 km).
Sint logat pe Forumul Stuparitul cam de 4 ani,dar nu am fost prea activ in dezbaterile de pe forum(motivele nu vreau sa le comentez!).Oricum nu aveam mari secrete sau elemente tehnologice deosebite de impartasit!
In schimb,recunosc ca de pe forum am invatat multe lucruri care nu le stiam,fapt pentru care MULTUMESC tuturor
forumistilor care au postat atat de multa informatie valoroasa.
Am hotarat sa particip constructiv la discutiile pe diferite teme apicole purtate pe acest forum,in limita cunostintelor
si experientei pe care le am.
In curand sper sa pot posta si cateva poze din stupina.