ochii pe ramele cu puiet
din 98 de cutii cu albina...in doi mai am si eu la ora asta puiet...sa ma bucur???sa regret???
Adi Hodis scrie:janese scrie:jimuleeee...ce sa ne incuscrim ma???ca tu ai gemeni!!!sa fiti sanatosi cu totii!!!
chiar ma gandeam acu sa dau un anunt...licitatie cu strigare:
OFER STUPINA FALIMENTARA COMPUSA DIN 100 CUTII CU ALBINE FLAMANDE CELUI CARE SE INCUSCRESTE CU MINE!
Nea Eugen ... sa traiasca feciorul si sa creasca sanatos iar pe parinti sa-i tzina Domnul sanatosi sa se bucure si de stranepoti.
@Jimmuleee !!! ... ce zici, te mai incuscresti ?![]()
Zi ca DAAA ! ... macar te alegi cu suta si la anu' o virezi pe apicultura ... apoi tu esti sheful tau, ca ... tu comanzi ... tu executi.
simi scrie:Familia din tufis
janese scrie:
ca acu trei ani m-am luat dupa voi....ca deh...eu nu pot comenta decat daca vad pe pielea mea!!!si mereu zic...fir-ati voi sa fiti cand m-am luat eu dupa voi,cu prostiile voastre!!!!
ves.lucian.zabrani scrie:da , nea Janese !!! dar asa te-ai modernizat si dumneata !!! parerea dumitale despre fundurile AV cred ca o stiu !!! mai poti sa scrii o data pentru cei care nu au citit !!!
victor s scrie:janese scrie:
ca acu trei ani m-am luat dupa voi....ca deh...eu nu pot comenta decat daca vad pe pielea mea!!!si mereu zic...fir-ati voi sa fiti cand m-am luat eu dupa voi,cu prostiile voastre!!!!
Ti-i cumpar eu nea Janese...zi un pret ca-i iau cu tot ce ai in ei daca nu-ti mai plac !da....sa fie un pret mai asa, mai crestinesc , ca nu prea stau bine cu finantele...nevasta contabila na...!
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori