Prima pagină DIVERSE IN APICULTURA POZE

Sectiune pentru poze , unde poti incarca diferite poze care au ca subiect apicultura.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: poze de ping pong 2

Mesajde janese » 08 Oct 2012, 19:24

ochii pe ramele cu puiet

din 98 de cutii cu albina...in doi mai am si eu la ora asta puiet...sa ma bucur???sa regret???
janese

Mesajde adycnst » 08 Oct 2012, 19:37

daca scad temperaturile...regreti, daca cresc te bucuri,ca infloreste marul. auzi nea' janese dar tot 3.14 cutiute cu albine ai!?... :lol:
adycnst

Mesajde adycnst » 08 Oct 2012, 20:04

nea' janese pleaca la cules in la sfarsitul lui noiembrie asa ca are nevoie de culegatoare...are dansul pe langa gard o specie rara de salcam...mai merege o galeata de sirop nea' janese!
adycnst

Mesajde simi » 08 Oct 2012, 20:50

Familia din tufis
Fişiere ataşate
yrtyr.jpg
rt.jpg
r.jpg
simi

Mesajde adycnst » 08 Oct 2012, 20:53

foarte tare, ai luat-o!?
adycnst

Mesajde teinegru64 » 08 Oct 2012, 20:57

Superb.Poze de colectie. Sa mai zica cineva ca nu este miere de paducel... :lol:
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde balu » 08 Oct 2012, 21:26

SIMI BAGA DESPRE POZA , e f tare
balu

Mesajde jimm » 08 Oct 2012, 21:46

Adi Hodis scrie:
janese scrie:jimuleeee...ce sa ne incuscrim ma???ca tu ai gemeni!!!sa fiti sanatosi cu totii!!!
chiar ma gandeam acu sa dau un anunt...licitatie cu strigare:
OFER STUPINA FALIMENTARA COMPUSA DIN 100 CUTII CU ALBINE FLAMANDE CELUI CARE SE INCUSCRESTE CU MINE!

Nea Eugen ... sa traiasca feciorul si sa creasca sanatos iar pe parinti sa-i tzina Domnul sanatosi sa se bucure si de stranepoti.

@Jimmuleee !!! ... ce zici, te mai incuscresti ? :D
Zi ca DAAA ! ... macar te alegi cu suta si la anu' o virezi pe apicultura ... apoi tu esti sheful tau, ca ... tu comanzi ... tu executi.

:lol: Treaba naibi cu apicultura asta! La ce citesc pe aici incep sa cred ca tine de vrajitorie, secrete ascunse in cufere prafuite, scrijelite in piatra sau scrise pe piele de Drac ..am luat teapa si am cumparat un camion de "maculatura" cand colo era mai simplu.. gaseam un Runburac, plateam si totu era ca si aranjat.
Cu nea' Eugen nu ma incuscres ca e in stare sa ceara zestea in primavara! :lol: :lol:
jimm

Mesajde oprita » 11 Oct 2012, 10:12

Va salut,cu mult respect. Nu cred ca d-l Janese ar face asa ceva ,dar mai stii! :lol: :lol: :lol:
Va salut cu mult respect, Oprita!
oprita

Mesajde trantor » 11 Oct 2012, 15:17

simi scrie:Familia din tufis

Oare o avea fund AV? O intra lumina? O avea aerisire in capac? Cum o fi aranjat in pat cald sau rece?.... si multe, multe alte intrebari.
Tare poza; traiasca fotograful .
....
trantor

Mesajde janese » 11 Oct 2012, 16:45

gata...ati vazut o situatie interesanta si s-a dat totul peste cap!!! :lol:
cati din astia trec iarna?? cata miere strange la anu??...cat dainuie familia asta?(ani)cat de mare poate ajunge?..in ce luna ajunge la maxima dezvoltare?

apropos....zicea unu si altu ca familia nu moare de frig ci de foame....ca intr-o clopotnita in siberia, a trectut unu iarna la minus 52 de garde!

de ce nu-l intrebati pe dan margarit...dane...de ce-i infofolesti aha ma??? ca la noi romanii infofolirea este o rusine.....de ce nu ai fav,ma?????n-o fi vrand sa fie la moda????sau nu are si el un ioanguist sau un cristivindican care sa proslaveasca fav-ul?????

eu am saizeci de cutii fav...ca acu trei ani m-am luat dupa voi....ca deh...eu nu pot comenta decat daca vad pe pielea mea!!!si mereu zic...fir-ati voi sa fiti cand m-am luat eu dupa voi,cu prostiile voastre!!!! :o

si adihodis.....ca ramele cat cravata....acu ce sa zica si el dupa ce a facut cateva sute de cutii???sa zica ca nu e in regula mer-ul????nici fatza de el nu poate sa recunoasca!!!!
layenshii...buni...nu comentez...dar nu tzi-i cumpara nici dracu!!!!
me-urile...bune si ele dar nu in orice zona si in orice typ de stuparit.!!!
orizontalii...buni si ei...dar nu e la moda si e o rusine daca esti pe orizontali!te huleste tot forumu! :P
Ultima oară modificat de janese pe 11 Oct 2012, 16:53, modificat 1 dată în total.
janese

Mesajde ves.lucian.zabrani » 11 Oct 2012, 16:49

da , nea Janese !!! dar asa te-ai modernizat si dumneata !!! parerea dumitale despre fundurile AV cred ca o stiu !!! mai poti sa scrii o data pentru cei care nu au citit !!!
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde victor s » 11 Oct 2012, 16:54

janese scrie:
ca acu trei ani m-am luat dupa voi....ca deh...eu nu pot comenta decat daca vad pe pielea mea!!!si mereu zic...fir-ati voi sa fiti cand m-am luat eu dupa voi,cu prostiile voastre!!!! :o

Ti-i cumpar eu nea Janese...zi un pret ca-i iau cu tot ce ai in ei daca nu-ti mai plac ! ;) da....sa fie un pret mai asa, mai crestinesc , ca nu prea stau bine cu finantele...nevasta contabila na...! :lol:
victor s

Mesajde janese » 11 Oct 2012, 17:03

ves.lucian.zabrani scrie:da , nea Janese !!! dar asa te-ai modernizat si dumneata !!! parerea dumitale despre fundurile AV cred ca o stiu !!! mai poti sa scrii o data pentru cei care nu au citit !!!

hai ma ca mai zic o data....
1 varachetul,cel mai eficace medicament la ora asta...nu poate fi folosit la fav
2. fav,in afara de ventilatie la transport numai belele
3. creste piru prin el si se urca printre rame de zici ca e jack si vrejul de fasole
4. spre toamna o agitatie (nervozitate )permanenta in stupina.
5. viespile in primul rand astora le da tarcoale...chiar daca nu intra...totusi este o agitatie de viespi la astia
6. cuibul urca in etajul superior la cutiile cu fav la 90% din familii
7. august septembrie...matca pur si simplu fuge de corpul de jos....
si muuulte alte incoveniente legate de tehnologia de intretinere
ia zi ma andrei calinescu, frantzuzule :P ...stuparii francezi..cu mii de familii in ferma,de ce nu umbla ma cu fav???sunt ei prosti sau suntem noi dashtaptzi????
baga dan margarit tratamentul cu acid formic.....treaba folosita de zeci de ani,dar eficaciutate mai mica decat amitrazul...si gata romanasul a descoperit america si toti cauta formic inebuniti...samd!!!

departe de mine gandul de a-l agasa pe dan margarit..repet a nustiu cata oara...ii apreciez filmele!!!dar.....
janese

Mesajde janese » 11 Oct 2012, 17:11

victor s scrie:
janese scrie:
ca acu trei ani m-am luat dupa voi....ca deh...eu nu pot comenta decat daca vad pe pielea mea!!!si mereu zic...fir-ati voi sa fiti cand m-am luat eu dupa voi,cu prostiile voastre!!!! :o

Ti-i cumpar eu nea Janese...zi un pret ca-i iau cu tot ce ai in ei daca nu-ti mai plac ! ;) da....sa fie un pret mai asa, mai crestinesc , ca nu prea stau bine cu finantele...nevasta contabila na...! :lol:

ma...tu nu auzi ca nu cutia e problema...ca eu am cutii de la nehoiu(sa traiesti ci-ule) marfa..., de la nicoara de la moreni.-marfa..sa traiesti nicoara.!...shi de la batranu!
problema mea este fav....nu cutia!!!
mai am in pod vreo cinshpe funduri nou noutze cu plasa de la echo galvanizata....si ca sa le folosesc le-am prins in holtzsuruburi sibarul...sa nu-l mai scot niciodata!!!.aaaaaa!!mi-am adus aminte.......intre plasa si sibar...tot un forfigai de tocatura de ceara cu praf de polen...numai bun pentru melanjul cu gaselnitza!!!

si mai zic una despre fav...oglinda stupului......daca ai plasa pe fund.......nu-ti mai spune mare lucru..ori placerea stuparului fin observator...este sa ,,citeasca" stupina trecand cu mainile la spate printre randuri!!! :P
janese

Mesajde jenica67 » 11 Oct 2012, 20:57

Hai domne, nu mai fiti carcotasi, ca 'stupul din tufis", se vede clar ca are FAV ! :lol:
jenica67

AnteriorUrmătorul

Înapoi la POZE