janese scrie:sau nu are si el un ioanguist sau un cristivindican care sa proslaveasca fav-ul?????
Adi Hodis scrie:Nea janese,eu am mai scris de cateva ori ca, daca si cand nu o sa-mi convina mer-ul, o sa renunt si o sa trec la alt model.
Atunci voi spune ce nu va fi in regula si nu imi convine dar, inca imi convine ... nu si altora. Fiecare cu preferintele lui.
In august, dupa ultimul extras ... eu pun sub cuib un cat cu ramele extrase si al iau la rapitza.
Astfel, cuibul este mai sus si sub el, acelasi spatiu care se regaseste la mer-ul dumitale.
Unele matci ponteaza ceva din catul atashat sub cuib dar numai cele din familiile puternice, iar pe masura ce se reduce ponta, nu mai ponteaza in acel cat.
Celelalte mentin activitatea doar in cuib si ignora catul atasat, mai ales daca e cu FAV.
PS
Asadar, nu ascund ce nu e in regula ... n-am pt ce.
adycnst scrie:avantaje fund A.V. toata mizeria din timpul ierni pica afara sau daca nu se curata intr-o clipa(prefer curatenia in stup)
2. ventilatia din timpul verii
3. varoua bre ca asta-i pacostea mare
4. chestia cu plantele nu prea este viabila(au stat stupii mei 2 luni la bustenari si nu a crescut fir de iarba, planta nu creste spre intuneric![]()
)
5. ca sunt neajunsuri - asa este, dar ce este perfect in lumea asta!?...
6. lada sa o ridici matale, ca noi astia mai tineri nu ne mai trage inima
adycnst scrie:avantaje fund A.V. toata mizeria din timpul ierni pica afara sau daca nu se curata intr-o clipa(prefer curatenia in stup)
marian sima scrie:Chesia cu plantele.
Vorbeste cineva care a urmarit caracteristicile pirului si a incercat sa-l inteleaga pentru a-l distruge.
cornelioandanciu scrie:Ahaaa!!! Domnu Adi, deci dupa experienta americana ramai tot la MER? Asta inseamna ca MER este mai bun decat cu ce lucreaza americanii
...
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator