Dragos2006 scrie:Sper sa-mi limitez cat mai mult aparitia pe acest forum si sa las spatiu de refulare marilor genii apicole anonime romanesti.
Iar o dai in ... lambada !
Dragos2006 scrie:Sper sa-mi limitez cat mai mult aparitia pe acest forum si sa las spatiu de refulare marilor genii apicole anonime romanesti.
Dragos2006 scrie:Userul "nicus" are pana acum 362 de postari pe forum din care 0 (ZERO) despre apicultura , doar gargara si strambe.. Tare imi miroase a clona acest cont.
Ruben scrie:Dragos2006 scrie:Userul "nicus" are pana acum 362 de postari pe forum din care 0 (ZERO) despre apicultura , doar gargara si strambe.. Tare imi miroase a clona acest cont.
Stimabile,
iti dai singur cu stangul in dreptul pana nu iti mai simti picioarele.
Pai tocmai aici ii smecheria(poate pe limba asta iti intra in cap): Nu trebuie sa fie cine stie ce stupar priceput ca sa vada ca esti ZERO la capitolul apicultura. Ce vrei sa iti vedem la filmuletele tale? Ti-am mai spus ca nici nu sti sa tii o camera. Ce sa vedem? Esti praaaafffff.
Arhivistu scrie:De ce nu veniti voi .. comentatorii.. cu un filmulet, sa vedem cum trebuie sa arate o familie pregatita de iernare?..de comentat de pe margine e cel mai usor ,dragos macar mai arata si ceva practic prin filmulete sale nu doar teorii
paul scrie:Este exact ca si cum o tipa s-ar dezbraca in piata publica
Arhivistu scrie:Sunt de acord ca dragos are un stil mai aparte ,vorbeste el cam multe, si nu sunt de acord cu jignirile sale...dar nu cred ca este chiar asa praf si falseaza apicultura cum mai zicea cineva pe aici..
Ioani scrie: Daca el a gresit cuiva si acea persoana simte nevoia sa- i plateasca inapoi cred ca cel mai bine ar fi ca acest lucru sa se intample pe ,,BATTLEFIELD - CAMP DE LUPTA" si nu aici. Eu personal as prefera sa vad aici discutii aprinse cu argumente pro sau contra legate doar de probleme din sfera apiculturii si fara atacuri la persoana cuiva indiferent cat de antipatica poate parea cuiva acea persoana.
Dragos2006 scrie:... Numeni nu mai e dispus sa dea informatie moca de care ulterior ori sa se foloseasca altii ori sa dispara(informatia)....
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 117 vizitatori