Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: nedelcu octavian

Mesajde stuparul2011 » 16 Oct 2012, 16:09

buna,
inca ceva...
sambata fiind vreme frumoasa,au zburat toate pe afara,(cine stie cat vor mai putea face acest lucru,cu vremea....)
si am vazut si cateva albine incarcate cu polen.Pe unde circula,ce fac saracutele in aceasta perioada numai ele stie pe unde umbla.
numai bine tuturor
stuparul2011

Mesajde jenica67 » 16 Oct 2012, 21:38

Mai Tavi, pentru ca inca cineva, citindu-mi numele a interptretat ca sunt femeie, desi nu prea am auzi numele de Jenica folosint la femei, ci este vorba de Jenică, si este diminutivul de la Eugen ( vezi Janese, care cred ca si el este Eugen si ar fi semanat mai mult a nume de femeie), uite o poza cu mine, cu primii mei stupi, acum vre-o 3 ani : :)
Fişiere ataşate
Eu.jpg
jenica67

Mesajde stuparul2011 » 16 Oct 2012, 23:33

buna,
nea jenica,respect.
imi pare rau pentru confuzie....eu am mai intrebat pe undeva,in urma cu ceva timp(daca e vorba de femeie sau barbat),dar nu am primit raspuns.
sincer va spun ca eu nu am auzit acest nume la barbati,ba dimpotriva chiar am o vecina pe nume jenica.
credeti-ma nu era nimic intentionat.va asigur de respectul meu.
poate ne vom intalni vreodata si atunci voi face cinste cu ceva pentru ca v-am confundat.
asa cum am spus si mai sus,va asigur ca albinele mele au mancare suficienta in acest moment,sper sa nu am probleme din acest punct de vedere.
pentru ca ati intrebat de acest lucru,dupa ce ati vazut pozele postate pe,pagina mea.
aceste poze sunt facute cu ceva timp inainte de a aranja cuibul pentru iarna,si dupa ceva hraniri de completare.
va doresc numai bine.
stuparul2011

Mesajde ves.lucian.zabrani » 16 Oct 2012, 23:35

cred ca si eu am sesizat confuzia !!! dar a fost o chestie draguta si nevinovata !!! am citit undeva ca albinele nu vad culoarea rosie !!! o vad altfel decat o vedem noi !!! si mie imi place rosul , dar pe fetite nu le prea ajuta !!! :lol: :P :lol:
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde stuparul2011 » 16 Oct 2012, 23:37

buna ,
nea luciane ce mai faceti?toate bune? :D :D :D
sanatate si spor la treaba.
stuparul2011

Mesajde ves.lucian.zabrani » 16 Oct 2012, 23:39

azi am primit cele 4 MER-uri ce vreau sa le populez la anul cu ajutorul Domnului !!! sunt in culmea fericirii !!! de parca as fi primit cine stie ce bogatie !!!
:P :P :P
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde stuparul2011 » 16 Oct 2012, 23:45

ooo
felicitari...
eu sunt fericit in momentul de fata ca e aproape gata o cusca pentru iepuri,pe care am proiectat-o si coonstruit-o singur.
mai am putin de lucru la ea,dar nu prea am timp.asa ca toate la timpul lor.
am si eu in plan sa mai achizitionez cativa stupi,pana in primavara,pentru a inlocui ceva stupi mai vechi pe care i am.
asta,cu voia Celui de sus.daca totul va merge bine in iarna.si probabil ceva pe langa,daca vor fi roiuri.
in orice caz,nu imi permit prea multi la ora actuala.
va doresc toate cele bune si sa ne auzim cu bone.
Doamne ajuta
stuparul2011

Mesajde bostina constantin » 17 Oct 2012, 11:29

jenica67 scrie:Mai Tavi, pentru ca inca cineva, citindu-mi numele a interptretat ca sunt femeie, desi nu prea am auzi numele de Jenica folosint la femei, ci este vorba de Jenică, si este diminutivul de la Eugen ( vezi Janese, care cred ca si el este Eugen si ar fi semanat mai mult a nume de femeie), uite o poza cu mine, cu primii mei stupi, acum vre-o 3 ani : :)
]

Vrei sa te insori, iti faci reclama :lol: :lol:
Am patit-o eu mai rau pe Apiardeal, un coleg, parca Ionica, isi dorea sa fie intepat de albine dar sa aduca miere[albinele]. Eu crezand ca e femeie, am facut o gluma in legatura cu intepatul, el mi-a raspuns ca nu si-a schimbat sexul :o
Sa fiti sanatosi :)
bostina constantin

Mesajde jenica67 » 17 Oct 2012, 11:45

Nu mai vreau sa ma insor, ca nu mai sunt atat de tanar, momentam astept sa devin bunic, probabil anul viitor, de la baiatul meu care s-a casatorit in vara si care este si unicul copil. De fapt de asta vara am doi copii si pe nora mea.
Fişiere ataşate
225r.JPG
jenica67

Mesajde bostina constantin » 17 Oct 2012, 11:59

jenica67 scrie:Nu mai vreau sa ma insor, ca nu mai sunt atat de tanar, momentam astept sa devin bunic, probabil anul viitor, de la baiatul meu care s-a casatorit in vara si care este si unicul copil. De fapt de asta vara am doi copii si pe nora mea.
]

Chiar daca ne bate Tavi nu ma pot abtine.
Ai familia identica cu a mea, numa ca eu am si doi nepoti.
Sa fiti sanatosi toti, ca tare bine va sade :)
ps eu m-am lasat de tigari de dragul [si respectul] primului nepot, acum 10 ani :P
bostina constantin

Mesajde jenica67 » 17 Oct 2012, 13:20

Ms la fel. Eu m-am lasat de tigari, in anul doi de facultate. :lol:
Tavi ne intalnim daca vrei, la targul de anul viitor de la Mosnita. Eu la Timisoara mai merg ca am copii in Timisoara, dar nu stiu daca ne sincronizam, sa ne intalnim.
jenica67

Mesajde stuparul2011 » 17 Oct 2012, 14:35

buna,
felicitari amandurora.spre norocul dumnevoastra nu sunt o fire violenta :D dimpotriva de multe ori mi-i s-a spus ca sunt foarte calm,desi uneori nu ar trebui.
detalii nea jenica despre acel targ si cine stie,poate pe viitor......
apropo...eu nu am fumat niciodata :lol: :lol: :lol:
va doresc numai bine
stuparul2011

Mesajde jenica67 » 17 Oct 2012, 16:51

Scuze m-am gandit gresit. Anul asta a fost in perioada 10-11 martie, a doua editie a Targului International apicol Timisoara-Ghiroda.
jenica67

Mesajde stuparul2011 » 18 Oct 2012, 10:51

buna,
am fost la ghiroda anul acesta....e pentru prima data cand am fost la o expozitie dedicata apiculturii.
asta pentru ca nu am de mult timp albine....
am mai fost pe la agronomie,cand se tinea timagralim daca ati auzit, si de acolo mai imi cumparam una alta.
de la ghiroda am facut si ceva cumparaturi,am postat undeva mai in spate pe,pagina mea.
printre achizitii se numara si un vertical,doar unul pentru ca am fost cu o masina mica si nu aveam spatiu,am mai luat si doua pentru nuclee.
daca aveti rabdare veti vedea toate cumparaturile ce le-am facut atunci.
va doresc toate cele bune
stuparul2011

Mesajde stuparul2011 » 25 Oct 2012, 14:31

buna,
Parintele Arsenie Boca, Taina Iubirii.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6QLWq7JMhN8&feature=related[/youtube]

Nu Dumnezeu este Cel ce nu ne mai iubeste, si nu ne mai vede.
Ci noi suntem cei ce nu-L mai iubim si nu-L mai vedem.
Caci intre noi si El e zidul pacatului.

numai bine si credinta mare.
stuparul2011

Mesajde stuparul2011 » 01 Noi 2012, 17:32

buna,
ceva interesant pentru lupta impotriva varroa

numai bine
stuparul2011

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?