Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Filme ..... d-alea "grele" , nene !

Mesajde modigliani » 09 Oct 2012, 22:55

adycnst scrie:care sunt filmele alea grele!?... :oops: cred ca cineva nu are simtul masurii!

E tarziu acum . Da' maine-ti pun cu dedicatie filme cu "Bruzli" si cu "Cichicean" ! Adicatelea ..... "grele" ...... in acceptiunea ta ! .... Ma-ntelegi ? :?

Incet , cu masura ! Cand terminam cu astea trecem la "Vandam" , "Jvartaneghar " si "Stivansigal"......
modigliani

Mesajde polen34 » 10 Oct 2012, 15:08

:))))))))))) sunteti fenomenali:)))
service gsm pentru tablete
polen34

Mesajde Mircea_63 » 10 Oct 2012, 16:46

ioanpuiu scrie:Am văzut de curînd Dogville
Îi invidiez pe cei care l-au văzut la vremea lui şi-l recomand celor care l-au scăpat ca şi mine.

L-am vazut! la recomandarea ta si...oau ...
Multumesc foarte mult!
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde nicus » 12 Oct 2012, 00:35

A bee doesn’t need to read the paper to get the news and an economic report.
nicus

Mesajde modigliani » 16 Oct 2012, 00:31

Si mie mi-au placut Pistruiatu' , Veronica , Ciresarii , etc ! Intradevar , filme .... "grele" !

Si mai imi plac si alea de actiune si alea cu karate ! Sunt nemaipomenite ! Barem alea cu urmariri de masini , ..... nene , ..... ma dau pe spate dupa ele !
modigliani

Mesajde Mircea_63 » 16 Oct 2012, 00:33

Sa mor io...Pistriatu si Ciresarii au fost beton !!! Dar atunci si la varsta aia.
Veronica nu mi-a placut deloc :cry:
Mircea_63

Mesajde Jean Valjean » 16 Oct 2012, 08:08

Mircea_63 scrie: Extraordinar, intr-adevar este sa nu mai depinzi nici de bani...Si in Romania au fost cazuri de pustnici care au urcat undeva pe munte si au trait din ce le-a oferit natura. Oamenii ii considera sfinti, ei de fapt sunt liberi. :idea: Ati observat ca toti sfintii sunt "mi-se rupisti"? Sunt liberi fata de orice si nu le pasa de nimic impus de exterior indiferent de consecinte?

Cand reusesti sa te rupi de "sistem" devii un fel de sfant in ochii celorlalti!
De parca admiratorii ar realiza cumva statutul lor de sclavi :!:

Uite Mircea aici:

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 9t5AH5aSWE

La trei ani dupa acest reportaj (lasam la o parte tampeniile debitate de asa numitul reporter - auzi tu, panteism de la zeul Pan), acest om a fost vizitat de alti semeni de-ai lui care l-au batut, i-au rupt un picior si i-au luat pensia. In urma acestei intamplari, nu a mai dus-o mult (a murit in 2009).
Cel mai mare risc in viata este sa nu-ti asumi nici un risc!
Jean Valjean

Mesajde Ruben » 16 Oct 2012, 08:35

Modi, am urmarit prezentarea metafizicianului. Iti dai seama ca l-am urmarit cu dificultate, de multe ori l-am pierdut. Mai inteligibila partea a 2-a cu piramidele, chivotul :lol: .

Cert este ca problemele de fizica pe care le ridica sunt discutate in lumea stiintifica. Ce o iesi pana la urma...om vedea.

Ce am retinut eu, nu stiu daca o zis el :lol: , dar asta ma rascoleste: Posibilitatea ca infinitul sa nu existe tocmai din cauza lui minus infinit care nu exista. Adica....la un moment dat forta inversa opreste fie extinderea fie contractia universului si o intoarce in sens invers.

Apropo de piramide(care pot fi un topic separat), stiti careva: Treceau canale cu apa pe sub ele?
“We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the Universe. That makes us something very special.”
― Stephen Hawking
Ruben

Mesajde Mircea_63 » 16 Oct 2012, 10:24

Jean Valjean scrie:
Mircea_63 scrie: Extraordinar, intr-adevar este sa nu mai depinzi nici de bani...Si in Romania au fost cazuri de pustnici care au urcat undeva pe munte si au trait din ce le-a oferit natura. Oamenii ii considera sfinti, ei de fapt sunt liberi. :idea: Ati observat ca toti sfintii sunt "mi-se rupisti"? Sunt liberi fata de orice si nu le pasa de nimic impus de exterior indiferent de consecinte?

Cand reusesti sa te rupi de "sistem" devii un fel de sfant in ochii celorlalti!
De parca admiratorii ar realiza cumva statutul lor de sclavi :!:

Uite Mircea aici:

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 9t5AH5aSWE

La trei ani dupa acest reportaj (lasam la o parte tampeniile debitate de asa numitul reporter - auzi tu, panteism de la zeul Pan), acest om a fost vizitat de alti semeni de-ai lui care l-au batut, i-au rupt un picior si i-au luat pensia. In urma acestei intamplari, nu a mai dus-o mult (a murit in 2009).

Multumesc Jeane! Nici ca se putea exemplu mai bun.

Am ezitat sa pun Eckhart Tolle...
Zicea: "Voi aveti mai multa informatie decat a avut Budha vreodata"...pun filmul, dar va spun ca nu merge vazut in fuga si...da de rumegat. "Harta nu e locul :!: "
Mircea_63

Mesajde modigliani » 16 Oct 2012, 17:28

Ruben scrie:Modi, am urmarit prezentarea metafizicianului. Mai inteligibila partea a 2-a cu piramidele, chivotul

Apropo de piramide(care pot fi un topic separat), stiti careva: Treceau canale cu apa pe sub ele?

Catre acest "capitol" ti-am axat atentia ( in mod special ! ) ! Este cel mai usor de urmarit si - poate - cel mai logic argumentat ....... Practic este imbatabil ! Logica lui Harramein "straluceste" peste si printre toate calculele stiintifice si teoriile "fantasmagorice " ale mancatorilor de rahat stiintific !

Mersi ca l-ai urmarit ! Indiferent ca bate campii sau nu , subliniaza fara echivoc ca ceea ce numim "stiinte exacte" si "adevaruri absolute" ........ sunt , de fapt , ...... atat de subrede !
modigliani

Mesajde modigliani » 16 Oct 2012, 17:33

Mircea_63 scrie:Sa mor io...Pistriatu si Ciresarii au fost beton !!! Dar atunci si la varsta aia.
Veronica nu mi-a placut deloc :cry:

'Ai , mah , da-o dracu' !!!!! Cum sa nu-ti placa Veronica ??? :o :o :o
E cu karate , cu droguri , cu Maseratti , alea-alea ! Si coloana sonora e cu " Incichi-dana" , de la Bollywood !

....... Da-o naiba d-acilea de treaba ! Tu n-ai gusturi , nene ! ;) Ia sa-l mai vezi odata !
modigliani

Mesajde modigliani » 16 Oct 2012, 18:19

razvy01 scrie:mie imi place The Expendables 2 , este un film de actiune.

Ia vezi asta !

Fabulos cum elefantu' cara franghia !!! ( si mai nemaipomenit de fabulos este faptul ca-i tradus in rusa ! )

Io-l vad in seara asta neaparat ! ;)

...... Barem asta-i tare rau de tot !! Io ascult si plang ! :(

modigliani

Mesajde modigliani » 18 Oct 2012, 22:44

madalinboeroiu scrie:Preferatul meu este The Godfather,

Al Pacino ...... MAGISTRAL , APOTEOTIC , SUBLIM , SACRU , MONUMENTAL , ............. in Godfather III ( poate cea mai reusita interpretare cinematografica ..... "ever" ! )

modigliani

Mesajde Crisan Dorel » 21 Oct 2012, 13:28

TRANCE-FORMATION
Crisan Dorel

Mesajde modigliani » 22 Oct 2012, 06:53

S-a vrut a fi un topic dedicat documentarelor . .... In fine , am ajuns cu discutiile si recomandarile sa "atingem" si artisticele . Asa sa fie ;)
ionutserban scrie:Epic acest clip.. De film nu mai zic.

Iata-l si pe Sean Penn intr-o scena oarecum similara , in MYSTIC RIVER , un film pe care-l recomand cu tarie :

modigliani

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE