Nici o poza nimic ??? Ca doar tu erai ... tata roiurilor "capitale" !!!
Sau acum faci selectie si nici una din cele peste 1000 de familii (aprox. 5 ha , acoperite bine
delorin I scrie:Deci nu obisnuiesti sa stropesti albina cu apa asa cum discutam anterior si cineva a promis ca pune o poza cu aparatul de stropire ...dar a uitat!
mibu scrie:Greșeala recunoscută ....
Consider că roirea naturală este benefică ,cu condiția să fie valorificată !
cristi_vidican scrie:Cu siguranță că roiul de creangă are avantajele lui incontestabilie, dar te falimentează dacă ai o stupină mai mare.
cristi_vidican scrie:jenitama scrie:Anul cu cei mai multi roi a fost 2007.
Atasez mai jos cateva poze.
Foarte frumos!
Sunt curios ce faceti cu asemenea roi? Ii mai impartiti?
Anul trecut am gasit la un vecin un roi. Il scutur in lada, iar seara merg sa-l recuperez. Supriza. O parte din roi era inapoi pe creanga. De fapt erau 2 matci. I-am pus in 2 lazi, dar unul si-a pierdut matca, asa ca i-am unit. Erau roi secundari.
delorin I scrie:Oricum pentru mine ramane un mister cum naiba se face...cel putin aceel roiuri de pe trunchi...fara sa le momesti....nu cred ca le poti baga in cutie....Abia astept primavara....desi sansele sa am parte de asa ceva sunt cam mici...) va trebui sa -mi antrenez ajutoarele!
delorin I scrie:Deci nu obisnuiesti sa stropesti albina cu apa asa cum discutam anterior si cineva a promis ca pune o poza cu aparatul de stropire ...dar a uitat!
Înapoi la INMULTIREA FAMILIILOR DE ALBINE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori