kamy scrie:dupa parerea mea si ca o concluzie infailibila pe care oricata meserie ati sti n-o puteti contrazice,cea mai buna lada pentru apicultura este........!hai ghiciti!
Lada cu care altul are rezultate mai bune si face miere mai multa
kamy scrie:dupa parerea mea si ca o concluzie infailibila pe care oricata meserie ati sti n-o puteti contrazice,cea mai buna lada pentru apicultura este........!hai ghiciti!
kamy scrie:cea mai buna lada pentru apicultura este........
kamy scrie:cea mai buna lada pentru apicultura este........
kamy scrie:da de unde o singura lada e perfecta in orice situatie,merge oricat ar fi anu de prost ,si fara ea nu mergi decat pana la primul hop,e vorba despre lada cu bani!
e singura lada care te ajuta sa treci peste seceta peste stuparitul de subzistenta,cand e plina si capacita poti extrage,cu cat e mai grea cu atat te plangi mai putin!
marian sima scrie:dar pune doi apicultori cu acelasi model de stup la un cules si sa vezi ca rezultatele nu sint egale.
pustu scrie:" ba pune " deshtele pe butoane , scrie ceva concret si nu mai bate campii
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 16 vizitatori