Prima pagină APICULTURA GENERALA INTRETINEREA ALBINELOR

Discutii despre lucrari sezoniere,tehnici de ingrijire in diferite tipuri de stupi.Intretinerea familiilor de albine in cele trei tipuri mari de stupi...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

A fi sau a nu fi APIS MELIFERA HARNICA

Mesajde ves.lucian.zabrani » 09 Aug 2011, 23:31

Nu am mai vazut asa ceva pana azi . Nu stiu sigur daca e albina si daca este ce fel de albina este .
poate o fi APIS MELIFERA HARNICA !!!!!!!!!!
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Re: A fi sau a nu fi APIS MELIFERA HARNICA

Mesajde proapis13 » 10 Aug 2011, 20:08

Pare o specie de bumbar sau poate ca fac eu confuzie :( http:/
citeshte aici /rodicabotan.blogspot.com/2010/08/ce-ar-insemna-disparitia-albinelor.html
are atashata shi o foto cu o albina salbatica
salve
Fişiere ataşate
HoneyBee3.jpg
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Re: A fi sau a nu fi APIS MELIFERA HARNICA

Mesajde ves.lucian.zabrani » 11 Aug 2011, 00:11

Astazi am apucat sa-i fac cateva poze albinei , ( probabil salbatice ) !!! incredibil cat polen poate aduna !!! este foarte vioaie parca mai activa decat albinele noastre !!!
Fişiere ataşate
DSCN1495.JPG
DSCN1463.JPG
DSCN1460.JPG
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR