Putem sa discutam foarte mult pe subiectul asta in contre, nu o sa fac asta..o sa spun doar ca eu mai degraba cred intr-o "conspiratie" a unor oameni cu adevarat puternici care conduc lumea asta, mai degraba cred ca Morishca exista si functioneaza decat sa cred invers...de ce spun asa?...pai simplu, daca as crede ca nu exista o conspiratie si ca cei ce ne conduc la nivel de planeta sunt atat de sinceri si neinteresati vis-a-vis de noi astia multi, atunci cu adevarat as putea sa fiu numit NAIV!!
Nu asta ar insemna ca am incredere in liderii lumii, o incredere nemarginita???
Ati vazut Matrix??....nu v-ati pus niciodata intrebarea daca fiecare dintre noi nu cumva suntem altceva decat o "baterie" care alimenteaza un SISTEM??
Mancam Guma -Guar, si sulfiti, E-uri, monoglutamat, Grasimi "vegetale" hidrogenate, metale grele, pesticide.....mancam otrava zi de zi pe care o platim cu bani...
Muncim pentru acei bani, si platim taxe...intr-un final peste toti da ceva, o leucemie, un cancer, o tumoare, un accident...obezitate, un accident vascular, ajungem la balamuc...si, ne tratam cu MEDICAMENTE...alte OTRAVURI pe care le cumparam cu bani munciti...ne reintoarcem la SISTEM
Cand aprindem un bec, platim, cand folosim apa, sau cand ne preparam mancarea suntem toti dependenti de SISTEM...gaze, energie electrica, combustibil fosil...SISTEM
Cine detine energia in lumea de azi detine PUTEREA, pentru ca TOATA LUMEA are nevoie de energie sub toate formele ei, daca ea poate fi contorizata, si nu este la indemana oricui, atunci de acolo apare PUTEREA.
NU v-ati intrebat de ce trebuie sa ne supunem unui "Codex Alimentarius" care imi baga otrava in hrana, fara ca noi sa fi avut sansa sa hotaram pt asta??
Globalizarea...avem nevoie de ea??...ce inseamna ea de fapt??...unde duce???...sunt intrebari ale caror raspunsuri ar putea sa se incadreze din punctul de vedere al unora dintre noi tot la capitolul "Teoria Conspiratiei"!!
Totul este legat de energie sub formele ei cele mai variate, cand cumperi ceva de imbracat sau de mancare, orice care face parte din NEVOILE OMULUI ...trebuie sa fii constient ca acolo s-a utilizat energie, pt fabricare, pt transport ..etc, si tu platesti acea energie.
Ti-ai pus vreodata intrebarea daca nu cumva, toata aceasta energie care ne face dependenti de SISTEM, de fapt poate fi produsa altfel, si se poate...ce impact ar avea lucrul asta asupra vietii tale???
Daca intr-o zi SISTEMUL s-ar prabusi, sau pur si simplu nu ar mai fi nimeni interesat de acest SISTEM...cum ar fi??
Inca odata va raspund in felul asta :
" Daca eu cred in Dumnezeu si el nu exista atunci ..nu am pierdut nimic//Daca nu cred in Dumnezeu si El exista, atunci am pierdut TOTUL!"
Prefer sa fiu un nebun care vrea sa testeze o MORISHCA, decat un om CARE CREDE CA TOT CEEA CE VEDE IN JURUL LUI E REAL SI ...CARE CREDE CA TOT CE I SE PARE IREAL E CU ADEVARAT IREAL !!
Cum i s-ar fi parut un magnet care respinge un alt magnet cu forta unui om neandertal??...probabil ca asa cum ni se pare noua acum teoria relativitatii lui Einstein...sau posibilitatea captarii unei alte forme de energie din spatiul inconjurator in afara de cea cunoscuta...este o teorie nu??
Cum pot sa fiu suspicios fatza de o morishca, si nu pot sa fiu suspicios fata de un sistem condus de niste oameni...oare oamenii astia nu pot fi supusi dorintei de putere?
Sa nu uitam ca celebra ecuatie a lui Einstein are la baza Fizica Teoretica si nu cea experimentala, omul a ajuns acolo prin PRESUPUNERI SI DEDUCTIE LOGICA, TEORETIZAND...nu prin realizarea de experimente, sau prin rezolvarea unor ecuatii matematice
Sa zicem ca eu am o teorie legat de subiectul asta cu PUTEREA, cu ENERGIA....raman la ea, si...fac morishca!!!
Va tin la curent cu rezultatul...intre timp mai pun pe aici ceva materiale...bazaconii, nu le luati in seama!