Prima pagină DIVERSE IN APICULTURA POZE

Sectiune pentru poze , unde poti incarca diferite poze care au ca subiect apicultura.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: poze ,,de ping-pong" intre stupari,,nici o postare fara

Mesajde gica » 13 Aug 2011, 09:45

balanescuadrian scrie:nea Gica ...sper sa nu fie tot poza cu borcanul de anul trecut!! :mrgreen: :lol: :D :mrgreen:

Bine bine,pici tu in gheruta mea.Si nu te vad bine.Nu te mai scapa nici taica-tu care este un mare domn.
Maaaaaaa,tu esti adoptat ?
Uite poza:
Voi aveti asa ceva in stupina maaaaaaa ?
Peste doua saptamani incepe salcamul.Atunci va sparg pe toti.Au adus in TG Jiu niste butoaie de o tona.Le voi pune pe post de caturi.Stupul si butoiul,140 de toate.
Care aveti ceva maruntis ca-mi maitrebuie vreo 100 de milioane.Platesc din recolta care o scot :lol:
Fişiere ataşate
SAM_0261 (Medium).JPG
gica

Mesajde Adi Hodis » 13 Aug 2011, 16:03

balanescuadrian scrie:... apoi munca la stupi, iar acasa ajung doar pe la 11-12 noaptea...ce sa mai postez!!....abea mai am timp sa manac!!...da la anuuuuuuuuuuuuu :?

Ma, da´ ce faci atita la stupi ? ... numeri albinele ? :shock: :P
Vezi, ce bine ti-ar prinde daca te-ai angaja la nea Gica ? ... ai avea de la cine sa inveti meserie ... nu experentze, sa traiesti nea Janese : ... si ai fi si platit ma ... ai " lovi " doi iepuri dintr-un foc ... ai avea timp si de net si de alte cele ... ce sa mai zic de beri, mici si gratarele care le da nea Gica.
Nah c-am zis-o ... si-am zis ca nu zic nimic :P ... sa traiesti nea Gica, te salut :)
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde jimm » 13 Aug 2011, 21:13

Nea' Eugene ...auzi ce zice nea' Gica ca te asteapta la 'nealui, la cotitura si te pune la munca, fara de mancat, fara de baut, fara de...., ada aia, fa aia, ajutama cu asta...exploatarea omului de catre om :D
jimm

Mesajde liviu1965 » 13 Aug 2011, 21:53

victor s

Cu tot respectul, inca incerc sa-mi gasesc cuvintele.... stai ca vin..... curge saliva fara numar,fara numar, macrou la cuptor taranesc.....
Da' tot itzi gasesc un chitibus, nu ai pus lamaie pe el.
liviu1965

Mesajde gica » 13 Aug 2011, 22:03

Gata Victor,te astept.
A dat ceva ploaie,apa in parau este,te pun la masa si-ti pun poza de mai sus trasa la imprimanta color.
Da sa zici cu 2-3 zile inainte cand vrei sa vii sa nu ai concurenta la bunaciunile alea.
Pe la mine se mai gaseste o ceapa (prazu inca nu-i ca bradu ca a fost seceta),o stevie,o urzica ceva acolo.
Abia astept sa vii.Da sa-ti iei si muschii cu tine.
gica

Mesajde liviu1965 » 13 Aug 2011, 22:22

Nea Gica , ce ar fi sa deschidem un topic cu...... ce am vazut la Victor.
Ce zici , tinem pasul?

PS : I-am aratat nevestei gratarul cu ..... si mi-a zis ca am competitie.
Daca esti de acord, luptam impreuna impotriva gratarului cu .....
Nu pot sa-i pronunt numele.

Doamne ajuta
liviu1965

Mesajde victor s » 13 Aug 2011, 22:27

haideti la lupta cea mare... :lol: ... haideti sa ne mai ''batem'' si in kilograme... eu am 0.1 tone !!! :lol:
victor s

Mesajde liviu1965 » 13 Aug 2011, 22:47

Mai omule , vroiam sa ma culc.NU pot, ma ridic si mai ma uit o data la gratarul tau.
Dar nu, vorba, ta cu kilo.... Esti mai tare ca mine, eu am 90kg. , daca intru in concurs..... ajungem ca janese , 120Kg. , asa zicea Nea Gica.

Da' nu ma las... vad cum pot sa salvez poza si o trimit la prietenii mei.... si nu mai dorm ei....
liviu1965

Mesajde Adi Hodis » 13 Aug 2011, 23:08

victor s scrie:
gica scrie:Voi aveti asa ceva in stupina maaaaaaa ?

dar mata ai asa ceva langa stupina? :lol:
saptamana viitoare cam pe joi maxim vineri sunt la mata...te-am asteptat pana acum, acum gata...vine muntele... :lol: vezi sa nu-mi pregatesti nimic de treaba ca nu stau mult....decat cat bei mata vreo 3 bericioaice si eu vreo 10 cafele...stii doar...eu sunt pretenu' lu matale... !
uite , i-ti trimit ceva poze sa vezi cu ce ma ocup eu in timpul dintre tratamente...

Victore, vezi ma sa-ti lasi provizii pe cand ajungi la nea Gica, la stupini, are 2, fiecare de v´o suta de familii ... ca de nu, apai nu te vad bine ... mai ales daca nimeresti o zi calduroasa ... pe seara nu te mai tzine harcurile :P
Nea Gicaaa ! ... vezi ce-i pregatesti de munca ... asta-i bun la hei rup ... rupe-l :lol:
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
Adi Hodis

Mesajde CORNEL V. » 13 Aug 2011, 23:26

gica scrie:Pe mine sa nu puneti baza.Ma multumesc cu o coaja de paine uscata,un cotor de praz si ceva acolo pe langa ele.Ceva de genul ce-i in poza.Udate corespunzator

Nea Gica ,ma omorasi cu poza asta,deja e tzunami la mine in gura :)
CORNEL V.

Mesajde gica » 13 Aug 2011, 23:30

CORNEL V. scrie:Nea Gica ,ma omorasi cu poza asta,deja e tzunami la mine in gura :)

Cand te-am rugat sa gusti ai zis ca esti mancat si satul.Ce,voiai la pachet ?
Na, ca m-am facut ca nu-mi dau seama :lol: :lol:
gica

Mesajde liviu1965 » 13 Aug 2011, 23:35

Din cate vad , nea Gica a inceput ofensiva....
Daca ne lasam spoleiti ( Ma multumesc cu o coaja de paine uscata,un cotor de praz si ceva acolo pe langa ele ) de "batranul Gica" ramanem pe ultimul loc
De maine intru in arhiva familiei.

Nea Gica, socrul meu este copia leita a dvs. Eu , un biet batran..... da' ma face de nu stiu ce-i cu mine... si are 74.
Cand imi revin, deja e prea tarziu.

Fie ca cel mai bun sa castige.
liviu1965

Mesajde gica » 13 Aug 2011, 23:38

Luati-o usor cu Victor ca se razgandeste.
Hai sa va mai arat pe unul.Saracul de el.Mort de foame (a venit cu apa la pachet).
L-am lasat sa-si traga putin sufletul.Dar am pus olteanca de paza langa el.
Domnul este userul ''un om''
Fişiere ataşate
SAM_0242 (Medium).JPG
gica

Mesajde Adi Hodis » 13 Aug 2011, 23:45

Aloooo ... stati asa ca nu-i asa !!! ... mai oameni buni, da´ voi credeti ca nea Gica mai are carnatzii aia ??? :lol:
Aia-i poza veche ... asa sa stiti ... si din metrii aia de carnatz, multzi au plecat pe la copii sai, ca deh, pofta a fost mare ... eu l-am intrebat de carnatz si mi-a zis " istoria "...
Eventual mai puneti-va pofta-n cui pina dupa Craciun ... anul nou ... cand va avea prospatura ...

Nea Gica ... le-ai facut-o astora ... :lol: :lol:
Adi Hodis

Mesajde gica » 13 Aug 2011, 23:58

Hai mai Adi ca am mai gasit acum ceva zile vreo doi prin congelator.Plus ceva toba.Am martor
Iar in poza aia sunt 120 de metri.Ca a fost an de criza si mi-a taiat Boc din pensie.
Distributia se stie -20m la Focsani,30m la Bucale,30m la Tg Jiu si restu pentru sufletu meu.Da eu ca doar ma sti,mai batran,o coaja de paine acolo. :lol: :lol:
gica

Mesajde liviu1965 » 14 Aug 2011, 00:01

Chiar vroiam sa-l intreb cu carnatii.....
La noi in Moldova, ceea ce am vazut in poza, este proba,testul..... ii mananci cu vecinii. In 5 min. gata, nu mai sunt.
Dupa aia te apuci sa faci carnati.

Noi , moldovenii suntem ca toti romanii , vii in curtea mea , nu pleci flamand.... si fara bericioaica fara alcool.

E pacat de la dumnezeu , vinul e bun , berea rece..... mai ramane gratarul si....nelipsitele neveste care iti reamintesc ca
......
liviu1965

AnteriorUrmătorul

Înapoi la POZE