nae scrie:Astazi am fost la stupi ,am sperat la un zbor de curatire si n-am avut ___ 3-4 speriate pe langa urdinis /cuibul unflat ;ce m-a uimit ca n-am vazut nimic maro ,poate sambata /duminica . O SURPRIZA tot am avut : - mi-au ''disparut '' pomii din fata stupilor . Nu i-a furat nimeni, i-a ROS iepurila ; am crezut ca mor .. i-am invelit cu folie pana la ramuri dar stratul de zapada fiind mare mi-au ros ramurile/trunchiul .
4 ani pierduti ,i-am pus sa-l ''protejez pe vecinul ''din fata ; palmeta ,~2m ,sper sa dea de jos din adormit .
paul scrie:nae scrie:Astazi am fost la stupi ,am sperat la un zbor de curatire si n-am avut ___ 3-4 speriate pe langa urdinis /cuibul unflat ;ce m-a uimit ca n-am vazut nimic maro ,poate sambata /duminica . O SURPRIZA tot am avut : - mi-au ''disparut '' pomii din fata stupilor . Nu i-a furat nimeni, i-a ROS iepurila ; am crezut ca mor .. i-am invelit cu folie pana la ramuri dar stratul de zapada fiind mare mi-au ros ramurile/trunchiul .
4 ani pierduti ,i-am pus sa-l ''protejez pe vecinul ''din fata ; palmeta ,~2m ,sper sa dea de jos din adormit .
Naica ,cheama-l pe nasul Lucian cu pusca ... Impusca tot ... iepuri ,iepuroaice , blonde ...
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 6 vizitatori