gheorghe plus scrie:Printre posibili factori de pierdere a familiilor de albine cred dupa parerea mea joaca un rol important plantle modificate genetic.In UE incep sa fie interzise.Cunoasteti ?Polonia impune interzicerea porumbului modificat genetic produs de Monsanto......
peterneamt scrie:Familiile puternice cu rezerve suficiente incep cresterea puietului in Ianuarie, iar roii cu matca tinara si populatie mai putina cresc puiet pina tirziu in toamna si incep in primavara cind au aport de polen din natura uneori chiar in Martie.
sorinmob scrie:la acest topic ma gandeam si eu .nu stiu daca il numeam la fel dar pe acii .am bagat stupii in iarna ,adica Octombrie pe 6-7 rame full de albina.ieri si azi ma-m uitat si am vazut ca au ghemul pe maxim 4 intervale.unde sam pierdut albina.acelasi lucru l-am observat si la 2 prieteni .tot zilele aste.am multe semne de intrebare.noi toti stam pe langa USG-Oltchim sa fie asta cauza.cu toate ca nu se mai produce nimic toxic.aproape nimic.nu am avut puiet destul in august.nu stiu...ideea ca nu stau prea bine .La intalnirea de la Horezu eram incantat de ce aveam .acum nu mai sunt.........se mai confrunta cineva cu asa ceva......
Înapoi la BOLI SI DAUNATORI - TRATAMENTE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 6 vizitatori