de letsoc » 27 Noi 2012, 19:54
Ma numesc Costel ,sunt din Vrancea, casatorit,am 2 copii, pasionat in tinerete de sah si albine ,acum doar de albine. Am juct sah prin corenspondenta in campionatul national, am debutat in apicultura cu 2 stupi acum 30ani, dupa vreo 6 -7 ani i-am pierdut si am abandonat . Acum cativa ani, vreo 4 ,am cumparat iar 2 stupi, dar in tot acest timp in care nu am avut albine,le-am dus dorul si in ziua cand le-am adus acasa mi-am dat seama cat de mult am pierdut. Am uitat foarte multe lucruri. In iarna 2o12 avind ceva timp am hotarat sa incep a ma documenta mai serios. Actualmente am 14 fam dupa un an plin de peripetii. Am sa va spun cate ceva si sa va arat cate ceva . Sunt pe forum de aproape un an si am invatat multe de la voi si voi mai invata .Am ales acest titlu convins fiind ca daca nu este dragoste nu este nimic, in orice domeniu.SANATATE!
Fiindca atat de mult a iubit DUMNEZEU lumea, ca a dat pe singurul Sau Fiu, pentru ca oricine crede in El sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica. Ioan3/16