Dila Daniel scrie:BUNKA scrie:...
Da Daniel...a cui e poza?? ...
...pai nu scrie pe ei?
Acu` vazusi...
BUNKA scrie:Si pan` la mijloc de martie...tot cu paharelul, observam cum se schimba albina fara zbor de curatire..tot in hala, tot la intuneric
andrei_calinescu scrie:BUNKA scrie:Si pan` la mijloc de martie...tot cu paharelul, observam cum se schimba albina fara zbor de curatire..tot in hala, tot la intuneric
Bunka,
E extrem de normal sa hraneasca. Daca te uiti atent e clar ca e Buckfast sau oricum o dominantza italiana.
Astea au puiet in permanenta sau aproape . Deci e normal sa roada tot.
Daca nu le-ar inbuiba , situatia ar putea deveni dramatica.
Ce logica are asa ceva daca ai o rasa econoama(care nu depune puiet cel putin 2 luni pe iarna)?
andrei_calinescu scrie:S-ar putea sa ai dreptate.
Sunt insa reticent , deoarece populatiile hivernale sunt foarte mari, pentru o caucaziana(vezi roiul din poza care boraste peste cutie).
BUNKA scrie:Pai da..si Apimelul e tot asa..are 42% fructoza, 51,5% glucoza 2,5% maltoza, 2% trioza si 2% zaharoza...folosind reteta aia si ceva ingrediente care poate le gasim pe piata s-ar putea face acasa...ar mai trebui niste glucoza si niste zahar sa rupem putin balanta ca sa se solidifice pasta.
Glucoza din cate stiu se gaseste.
BUNKA scrie:Badea Alin scrie:și eu am început cu fagurii naturali. din păcate nu prea am poze, am găsit doar una. Am ajuns la concluzia că albinele construiesc cu celule de lucrătoare în orice perioadă a anului. Eu am o teorie pe care vreau să o verific anul viitor.
Zi-mi si mie teoria ta secretosu-le..![]()
O sa pun si eu o poza cu o rama facuta fara foitza in care s-a crescut ceva puiet.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 15 vizitatori