Prima pagină DIVERSE IN APICULTURA POZE

Sectiune pentru poze , unde poti incarca diferite poze care au ca subiect apicultura.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: poze ,,de ping-pong" intre stupari,,nici o postare fara

Mesajde janese » 19 Aug 2011, 07:27

ailime este pe la Calarashi cu treaba!!!,...o sa intre pe forum saptamana viitoare!!!!!nepoateee....nepoateee!!!!! :lol: :lol:
janese

Mesajde janese » 19 Aug 2011, 07:41

Gudas Valentin scrie:Las' Domn janese,ca va fac cadou o matca d'asta cum am la avatar :? sa fiti in trend cu nea Gica la pozele cu matci :lol: dar sa nu le introduceti in turnuletele dv,ca o sa le rastoarne :lol: (A-ti vazut ale mele cum vin.)

Valy

sa traieshti valentine!!!!
vrei piper???? :lol: :lol: hai ca itzi da nenea!!!!

o poza ca a ta o face orice stupar care ajunge pe noua locatie in pastoral ,pe la ora 9.00 dimineatza...shi da drumu la stupi!!!apar exact ca in poza ta!!!!
sau o stupina unde iese pe la ora doua dupa amiaza, ,,puietul la joc"!!!!

hai,zi ca nu sunt carcotash!!!!!!
janese

Mesajde janese » 19 Aug 2011, 07:47

jenica67 scrie:Nea janese, cu nasul ii teapa, ca si noi am avut un sudor cu nasul mare, da mare si o doamna curioasa s-a dus cu el, si cand vede............, zice bine ma...ma pacalisi cu nasul ala...... Dar el, ce crezusi fa, ca ce e in vitrina, este si in magazin ???? :lol:

jenicaaaa,jenica!!! :lol: ...te dadushi cu ,,dushmanu"...ai?????...totzi calare pe mine!!!!!...si pe tine o sa te stropesc cu pistolu cu apa la targ la bucale!!!!...ma gandesc sa iau un pistol cu un rezervor de doua vedre, la catzi am de stropit!!!!!(sau un vermorel!!!)
ps....circu dracu ...atunci cand i-oi vedea pe olteni cu pelerine pe ei!!!! :lol: :lol:
janese

Mesajde Adi Hodis » 19 Aug 2011, 10:11

janese scrie:...
sa traieshti nepoate!!!!vad ca te cam pupi cu ,,dushmanu" de hodish!!!!!...sa traieshti hodishaneee!!! infig eu dintzii shi in beregata ta!!!!rabdare!!!! :lol:

Ceee ??? ... iooo ??? :shock:
Pai io-s nevinovat ca un puiutz !!! ... de gaina. :lol:

Si NU sint dushman ... ca va am la inimioara :P
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde balanescuadrian » 19 Aug 2011, 12:40

janese scrie:putoareeeee!!!!!...pleci in concediu si nu mai ai timp de stimulare!!!te-ai gandit sa le dai posmegi!!!...muietzi-s posmegii????PU-TU-RO-SU-LEEEEEE!!!!!!!!!s-a gatat culesu ,nu mai iese miere...si ai lasat stupii de izbelishteee!!:lol:

ti-ai amintit...uite asa ma chinui eu!... intre stimulare si concediu!!

ce nu stii!!...mi-am instruit un nou ucenic (sa vedem cat o tine-o!!)... iar in lipsa mea o sa se duca sa le dea sirop! :lol: :mrgreen:

ca bonus le dau si vreo 500 gr turta cu diverse adaosuri!!... boia, piper, usturoi...etc..etc... o adevarata saorma!!. partea secreta o pastrez pentru mine! ..ies cu ea pe piata!...nu vrei niste turte??!! :mrgreen:

ps: partea cu turtele am vazut-o la nemtoaica in film...concluzia....numai eu, nemtii si ...sovieticii mai lucram asa!!
Ultima oară modificat de balanescuadrian pe 19 Aug 2011, 12:46, modificat de 2 ori în total.
balanescuadrian

Mesajde Gudas Valentin » 19 Aug 2011, 22:48

:? :?: :idea: :? Nu-mi permit sa va fac carcotas,pt ca aveti ani de experienta,dar e plauzibil,dar din pacate ne adevarat. ;)
Fişiere ataşate
Image 028.jpg
Suntem saraci,dar nu suntem prosti.
http://valigudas.sunphoto.ro/Albinute_harnicute_2011
Gudas Valentin

Mesajde balanescuadrian » 19 Aug 2011, 23:04

valy te salut!...

ce nu inteleg eu..de ce pe rame nu sunt albine si toate sunt in afara cutiei!...
balanescuadrian

Mesajde adycnst » 19 Aug 2011, 23:25

a gasit nea' janese stupisorii?...nu de alta dar pacat de cele cateva albine!... :D
adycnst

Mesajde gica » 19 Aug 2011, 23:27

Buzoiene,eu inteleg ce nu intelegi tu.Daca era chestie sovietica o stiai de la Janese Striperul (undeva a gresit la litere ca de... e hodorog si a scris Janese Stuparul). :lol: :lol: :lol:
Ce-mi place mie sa rad de voi.Maaaa cu voi doi imi mai indulcesc si eu amarata asta de batranete. :lol: :lol:
gica

Mesajde gica » 19 Aug 2011, 23:32

adycnst scrie:a gasit nea' janese stupisorii?...nu de alta dar pacat de cele cateva albine!... :D

Ce sa mai gaseasca ca i-au taiat aia cu cumbinele.Nu-i bai ca la primavara plange si din nou ii da soacra-sa 3,14 bucati pentru esperente stahanoviste.
Pe aia cu sovieticii o stiti ?
- au ajuns sa aiba si cel mai mare pitic din lume.Cam asta-i si cu sovieticul nostru
gica

Mesajde balanescuadrian » 19 Aug 2011, 23:39

gica scrie:Buzoiene,eu inteleg ce nu intelegi tu.Daca era chestie sovietica o stiai de la Janese Striperul (undeva a gresit la litere ca de... e hodorog si a scris Janese Stuparul). :lol: :lol: :lol:
Ce-mi place mie sa rad de voi.Maaaa cu voi doi imi mai indulcesc si eu amarata asta de batranete. :lol: :lol:

pai eu am inteles ca a scuturat catul si nu a pus rame de refugiu ptr albine ..iar ele s-au refugiat in exterior!....popor are! daca asta a vrut sa arate!...

ps2: vii la targ la Bucuresti? sau ti-e frica sa te joci "paparuda" cu nea Janese? : ))
Fişiere ataşate
DSC02724.JPG
balanescuadrian

Mesajde jimm » 19 Aug 2011, 23:49

In timp ce voi jucati pin-pong nea' Eugen profita cat e tanar conform indemnului din reclama...

Nea' Gica sa stergi matale postarea in 5 min ca mi-am dat foc la valiza daca o vede... :lol:
jimm

Mesajde Adi Hodis » 20 Aug 2011, 09:34

jimm scrie:In timp ce voi jucati pin-pong nea' Eugen profita cat e tanar conform indemnului din reclama...
...
Nea' Gica sa stergi matale postarea in 5 min ca mi-am dat foc la valiza daca o vede... :lol:

Sa NU stearga nimeni !!! :lol: :lol:
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
Adi Hodis

Mesajde balanescuadrian » 20 Aug 2011, 14:06

jimmule ...jimmule....

sa mai cresti nepoti nea janese!! :mrgreen:

ps: mi-l si imaginez pe nea Janese in ultima ipostaza :lol: :mrgreen:
balanescuadrian

Mesajde Gudas Valentin » 20 Aug 2011, 15:34

Balanesculeeeee,domn Gica stie ce pot RUSOICILE mele,(are si el,a venit personal dupa o bucata taman de la Bumbesti la Maramu la mine)deaia la lasat pe domn eugen sa se ia in ,,clinci,, cu mine. :lol:
Si acuma sa-ti raspund mai la obiect comparativ cu poza ta:Socoteste ca ai avea de 2 ori mai multa albina decat ce ai tu in lada acea,si uite in prima foto a fost facuta din spate(introdusesem cateva rame) iar aceasta e facuta din fata ,ramele din mag erau complecte,si am adaugat inca cate un magazin la fiecare.
Acuma o sa zica domn janese ca le-am preparat special pt salcam :lol: precizez ca inafara de a scoate rame cu puiet capacit pt formarea roilor,si de a le plimba(sa nu rugineasca)nu le-am facut nimic :ugeek:

Hai domn janese :!: nu ma luati tare ca sunt incepator.

Valy
Fişiere ataşate
Image 029.jpg
Suntem saraci,dar nu suntem prosti.
http://valigudas.sunphoto.ro/Albinute_harnicute_2011
Gudas Valentin

Mesajde Adi Hodis » 20 Aug 2011, 18:00

Gudas Valentin scrie:...
Acuma o sa zica domn janese ca le-am preparat special pt salcam precizez ca inafara de a scoate rame cu puiet capacit pt formarea roilor,si de a le plimba(sa nu rugineasca)nu le-am facut nimic

Hai domn janese nu ma luati tare ca sunt incepator.

Valy

Da da :) ... nu le-ai facut nimic ... nici noi nu zicem nimic.

Of ca nu mai pot, musai sa zic ... da´ de ce nu ai lasat la vedere parul cu care ai batut in lada ? :P ... si ai dat fum la greu, de nu mai avea ce sa arda si s-a stins ... si-au iesit afara tushind :shock: ... asta numa ca sa te falesti cu stupii aia ... pregatiti bine de-acasa ... :roll:

PS
Spune drept ( opusul carnului ) ... au fost rele albinele ? ... de le-ai afumat pina s-a stins afumatorul ... :lol:

Uf, ce bine-i ca mi-am ushurat inimoiara ... fratilor, am zis ... am scris !!!
Nea Janese ... asa-i ca nici matale nu zici nimica ?.
Adi Hodis

AnteriorUrmătorul

Înapoi la POZE