Gudas Valentin scrie:Las' Domn janese,ca va fac cadou o matca d'asta cum am la avatarsa fiti in trend cu nea Gica la pozele cu matci
dar sa nu le introduceti in turnuletele dv,ca o sa le rastoarne
(A-ti vazut ale mele cum vin.)
Valy
jenica67 scrie:Nea janese, cu nasul ii teapa, ca si noi am avut un sudor cu nasul mare, da mare si o doamna curioasa s-a dus cu el, si cand vede............, zice bine ma...ma pacalisi cu nasul ala...... Dar el, ce crezusi fa, ca ce e in vitrina, este si in magazin ????
janese scrie:...
sa traieshti nepoate!!!!vad ca te cam pupi cu ,,dushmanu" de hodish!!!!!...sa traieshti hodishaneee!!! infig eu dintzii shi in beregata ta!!!!rabdare!!!!
janese scrie:putoareeeee!!!!!...pleci in concediu si nu mai ai timp de stimulare!!!te-ai gandit sa le dai posmegi!!!...muietzi-s posmegii????PU-TU-RO-SU-LEEEEEE!!!!!!!!!s-a gatat culesu ,nu mai iese miere...si ai lasat stupii de izbelishteee!!:lol:
adycnst scrie:a gasit nea' janese stupisorii?...nu de alta dar pacat de cele cateva albine!...
gica scrie:Buzoiene,eu inteleg ce nu intelegi tu.Daca era chestie sovietica o stiai de la Janese Striperul (undeva a gresit la litere ca de... e hodorog si a scris Janese Stuparul).![]()
![]()
![]()
Ce-mi place mie sa rad de voi.Maaaa cu voi doi imi mai indulcesc si eu amarata asta de batranete.![]()
jimm scrie:In timp ce voi jucati pin-pong nea' Eugen profita cat e tanar conform indemnului din reclama...
...
Nea' Gica sa stergi matale postarea in 5 min ca mi-am dat foc la valiza daca o vede...
Gudas Valentin scrie:...
Acuma o sa zica domn janese ca le-am preparat special pt salcam precizez ca inafara de a scoate rame cu puiet capacit pt formarea roilor,si de a le plimba(sa nu rugineasca)nu le-am facut nimic
Hai domn janese nu ma luati tare ca sunt incepator.
Valy
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori