Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: proapis13

Mesajde proapis13 » 15 Dec 2012, 20:31

Aia nu e bine cind auzi asa ceva;posibil lipsa papa ca sa nu scriu ce e mai rau
Indiferent de vremea de afara acel stup se deschidea :!: si se luau masurile impuse de situatia data
O zi in plus in astfel de situatii conteaza mult de tot
salve :D
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde sakala » 15 Dec 2012, 21:11

pai maine e mai cald afara si am sa merg la el sa vad care e treaba am sa il deschid si daca e albina sus pe speteazele ramelor am sa ii pun o turta in cap ,oricum am sa va anunt maine ce am facut ms pt info ;)
sakala

Mesajde proapis13 » 15 Dec 2012, 22:07

Deschizi pui papa si la o juma de ora te duci si asculti cu mare atentie la urdinis dar fara sa deranjezi
Daca toarce ca un mercedes il lasi in pace;daca face ca trabantul,atunci e bai mare cat CHINA :lol:
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde proapis13 » 15 Dec 2012, 23:15

Nea Cornele de-aia este un forum sa socializam si sa ne ajutam ,sa facem schimb de info
Am retinut ca acolo sunt eliminate alte cauze ca de nu se aduceau in discutie
Banuiesc pe buna dreptate ca si cel mai mic incepator are puse gratiile antisoareci la ora asta
Daca NU..... aflam maine si altfel punem atunci problema.... :P
proapis13

Mesajde jenica67 » 16 Dec 2012, 00:05

Esti fericit ca ai reusit sa iti vezi stupii. Eu am fost la sat si m-am uitat la ei din departare, ca era zapada mare si nu am avut timp sa dezapezesc pana la ei (vre-o 75 m de zapada de jumate de metru, cat am, pana in fundul gradinii), ca ma astepta vecinu, caruia i-am promis, sa il ajut sa ii fac gustul la carnati, pateu si cartabos cu doi porci de cca 150 kg, dar nu mi-a spus ca el nu se prea pricepe la taiat, asa ca acum, cand sunt acasa imbaiat si rupt de maini si de picioare, dupa ce am taiat porcii si am facut si compozitia la carnati, pateu si cartabos, ma gandesc si la albinutele mele, ca sunt bine.
jenica67

Mesajde proapis13 » 16 Dec 2012, 00:14

Oricum in perioada asta inainte de sarbatori nu face bine la corason sa te uiti la stupi :lol:
Mai bine de la departare ....asa nu poti avea surprize...dupa sarbatori,e altceva...
proapis13

Mesajde proapis13 » 16 Dec 2012, 09:49

Astazi pa propun ceva mai usor,ca de,e duminica si pica greu....soricul :lol:
Fişiere ataşate
Fotografie-0307 (Copy).jpg
proapis13

Mesajde sakala » 16 Dec 2012, 21:10

proapis13 scrie:Deschizi pui papa si la o juma de ora te duci si asculti cu mare atentie la urdinis dar fara sa deranjezi
Daca toarce ca un mercedes il lasi in pace;daca face ca trabantul,atunci e bai mare cat CHINA :lol:

pai azi am verificat am ascutat, linistit ,torcea ca un mercedes am ascultat inca unul la fel, altul la fel, am mai ascultat odata la fel, el cel care bazaia tare si ridic podisorul sa ii pun totusi turta cam eram cu ea in mana cand ma uit albine nik ma uit pe interval si erau la vreo 10 cm jos intre rame asa ca am pus podisorul ,capacul,si ne vedem in 2013 cand o sa merg sa le pun cate o turta de control tre sa ma intelegeti e a doua iarna !!! chiar daca vreau sa nu umblu si sa le pun turta in februarie le-o pun in ianuarie sa fiu si eu mai linistit si ele.
acum de ce era agitat atunci numai el stie ori a cazut zapada de pe ei si era agitat ori nu stiu care e problema?
sakala

Mesajde proapis13 » 16 Dec 2012, 21:24

In cazul asta sunt indreptatite temerile de apicultor incepator :lol:
Mai bine te uiti de 2 ori si intrebi in 3 locuri decat sa faci vre-0 prostie
Frica pazeste ...stupina
Data viitoare il lasi sa se linisteasca si revii dupa 30 min,asculti si dupa aceea iei masurile impuse dupa ce vezi ce e inauntru
proapis13

Mesajde sakala » 16 Dec 2012, 22:39

da asa este incepator fiind am multe temeri ,oare au mancare destula,oare le-am facut tratamentele bine,oare cat manaca intro luna ,si tot asa,acum de mos craciun le cumpar un bax de apifonda le fac cate o turta de 1 kg si le pun pe la 15 ianuarie sa fie liniste,am cumparat si 3 kg de drojdie de bere pt primavara dar o sa mai vb cum sa administrez mai bn drojdia in rest iernare usoara si multa sanatate
sakala

Mesajde proapis13 » 16 Dec 2012, 23:53

Ai aici o reteta de turta usor de relizat si fara polen
viewtopic.php?f=9&t=807&start=80#p33253
METODA DE INACTIVARE A DROJDIEI DE BERE
http://anunturiapicole.3xforum.ro/post/ ... nactivata/
Daca ai rabdare sa citesti pina la capat ai cateva retete de nota 10;incearca-le
proapis13

Mesajde sakala » 17 Dec 2012, 01:21

da multumesc pt informatie chiar acolo eram la studiu sa scriu cateva retete sa vad ce se potriveste cu ce am eu la indemana sau ce trebuie sa mai cumpar ne auzim :!:
sakala

Mesajde proapis13 » 17 Dec 2012, 09:40

Astazi va propun o carticica pentru apicultorii incepatori
Fişiere ataşate
Fotografie-0298 (Copy).jpg
proapis13

Mesajde proapis13 » 17 Dec 2012, 19:06

Cautam o foto de pe la inceputuri insa nu le gasesc,asta e undeva prin 2010
Poate gasesc prin calculatorul fetii
Fişiere ataşate
poze din olympus 1 02 2010 410.jpg
proapis13

Mesajde Razvan HD » 17 Dec 2012, 21:06

proapis13 scrie:Cautam o foto de pe la inceputuri insa nu le gasesc,asta e undeva prin 2010
Poate gasesc prin calculatorul fetii

Frumoasa poza !
Numai bine !
"Iubiţi pe vrăjmaşii voştri, binecuvântaţi pe cei ce vă blestemă, faceţi bine celor ce vă urăsc şi rugaţi-vă pentru cei ce vă vatămă şi vă prigonesc.."
Razvan HD

Mesajde proapis13 » 17 Dec 2012, 22:14

Apropo de cifra 13...
Antena trintorelui are....13 segmente :!:
proapis13

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?