Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: proapis13

Mesajde paul » 19 Dec 2012, 22:04

Eu fac reteta de Protofil a lui Dragos , postata pe youtube ! Foarte buna !!! Sa traiesti Dragoselu' !!!
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde delorin I » 19 Dec 2012, 22:05

Te rog...fara plescavita:)))...fac eu cinste cu ceva mancare mai sanatoasa....nu mai tarziu decat sambata am vazut prima plescavita in fata ochilor la o taverna sarbeasca....pe langa faptul ca era URASA.....si eu nu consum carne de porc, mai era si din carne tocata. Norocul unui catel flamand de la fata locului..pentru care rusc a venit IGNAtul daca nu cumva chiar anul nou! :))
Sezi bland si continua! NU moare Moldovanul cand vrea Mayasul!

“Tracii mai povestesc că teritoriile de dincolo de Istru ar fi ocupate de albine şi că din această cauză oamenii n-ar putea merge de ele mai departe“
(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Mesajde proapis13 » 19 Dec 2012, 22:13

paul scrie:Eu fac reteta de Protofil a lui Dragos , postata pe youtube ! Foarte buna !!! Sa traiesti Dragoselu' !!!

E foarte buna reteta lui Dragos insa a mea este pt toate buzunarele,e mai ieftinica
Asta nu inseamna ca ce e ieftin e neaparat si mai bun :lol: e mai bun pentru mine ;)
salve :D
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde paul » 19 Dec 2012, 22:20

proapis13 scrie:E foarte buna reteta lui Dragos insa a mea este pt toate buzunarele,e mai ieftinica
Asta nu inseamna ca ce e ieftin e neaparat si mai bun :lol: e mai bun pentru mine ;)

Mariane ... eu nu contest reteta ta !!! Intr-adevar e foarte ieftina !!! Si sunt convins ca e foarte buna stiindu-te cat esti de pretentios in acest domeniu !
Sa traiesti !!!
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde proapis13 » 19 Dec 2012, 22:29

ATENTIE MARITA

NU am scris ca acesta reteta este cea mai buna de pe forumuri
NU scriu ca este mai bun decat produsul comercializat sub numele de PROTOFIL
NU contine plantele din reteta produsului de pe piata, care sincer sa fim
nu sunt facute publice deoarece reteta este secreta
Pentru mine doar a inlocuit acel produs si la mine a dat rezultate
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde proapis13 » 20 Dec 2012, 10:05

Ieri am intrat in posesia acestei carti dupa 2 saptamini de cautari;;incepind de la editura
unde a fost publicata si pina la autor care ne este coleg de forum; te salut Dani pe aceasta cale :!:
Multumiri si lui Pupemea ca mi-a inlesnit contactul cu autorul
Aceasta carte NU trebuie sa lipseasca din biblioteca apicultorului,fie el amator sau profesionist
Fişiere ataşate
Fotografie-0357 (Copy).jpg
proapis13

Mesajde fanella » 20 Dec 2012, 18:59

Reteta de protofil chiar i-mi convine mai ales la pretul pe care spui ca poti sa o faci. Ce nu-mi comvine mie este faptul ca in afar de apa nici-un produs nu l-am gasit in comert in zona mea. Maine voi face un drum la Craiova, poate acolo am mai mult noroc.
fanella

Mesajde proapis13 » 20 Dec 2012, 21:14

Daca te ajuta cu ceva afla ca Ceaiul medicinal apicol ca produs se gaseste
numai pe piata severineana;alcool sirbesc poate gasesti si la Craiova :!:
Daca te ajuta cu ceva postez mai jos plantele din compozitie
Fişiere ataşate
Fotografie-0349 (Copy).jpg
proapis13

Mesajde janese » 20 Dec 2012, 21:19

proapis13 scrie:Aceasta carte NU trebuie sa lipseasca din biblioteca apicultorului,fie el amator sau profesionist

am scris...mi-a venit prin posta si mie dar nu am apucat nici macar s-o frunzaresc...dapai s-o insusesc!!!
daca i-ai facut caracterizarea asta....comenteaz-o!!! ;)
janese

Mesajde proapis13 » 20 Dec 2012, 21:30

Nu pot pt ca nu citii decat jumatate si ma dor ochii
In mare este un studiu al albinei incepind de la viata albinei,dinamica cuibului ,metabolizarea apei ,a sarurilor,apararea microbiana,interactiunea chimica si nutritiva intre membrii grupului,inmultirea,nutritia,sursele de hrana in arealul speciei,aici fiind vba despre zona banatului unde de fapt s-a facut studiul,proprietatile fizico-chimice ale mierii probate cu analize de laborator cu tabelele aferente,si ajunsai la polen
Continuam maine iar pentru asta doresc ca cineva dintre colegi sa deschida un topic separat
ca daca nu o fac eu in care sa disecam cartea colegului nostru Dr Dani Popovici
proapis13

Mesajde janese » 21 Dec 2012, 07:57

ce contine cartea e mai putin interesant...cu ce vine nou???asta-i baiul!
janese

Mesajde proapis13 » 21 Dec 2012, 09:40

Eu zic sa-i facem o recenzie cartii dupa sarbatori,atunci cind toti o v-om fi citit-o
Unii abia zilele ce urmeaza or sa intre in posesia ei;eu unul zilele aste o termin
proapis13

Mesajde proapis13 » 21 Dec 2012, 09:57

Si pentru ca tot veni iarna grea si pe majoritatea apicultorilor ii cam dor salele
va propun cateva remedii naturale pt amelorarea reumatismului
Fişiere ataşate
Fotografie-0294 (Copy).jpg
proapis13

Mesajde proapis13 » 21 Dec 2012, 12:29

Am obtinut acordul producatorului de Ceai medicinal apicol
sa-i fac public numele si nr de tel pt cei interesati
Fişiere ataşate
Fotografie-0350 (Copy).jpg
proapis13

Mesajde janese » 21 Dec 2012, 18:20

proapis13 scrie:Eu zic sa-i facem o recenzie cartii dupa sarbatori,atunci cind toti o v-om fi citit-o
Unii abia zilele ce urmeaza or sa intre in posesia ei;eu unul zilele aste o termin

si tunci..pe ce baza ai scris ca nu trebui sa lipseasca din biblioteca nicunui stupar...amator sau profesionist!!!?????? :shock:
janese

Mesajde Ioan Guist » 21 Dec 2012, 18:38

sunt ceva noutati in carte.Vorbim dupa sarbatori.
Sunt ceva noutati pentru mine nu neaparat ca nu le mai gasesti in ...literatura apicola.

Jane,
De Craciun se framanta cozonaci nu ...turte! :lol:
De craciun se bag'n matz carne tocata nu ...papalasca de miere cu zahar farin.!! :lol:
De Craciun colindam vecinii si nu ...lazile si vetrele :lol:

Ma!! Da... ce-mi plac glumele mele!
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?