Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: proapis13

Mesajde proapis13 » 21 Dec 2012, 19:03

janese scrie:si tunci..pe ce baza ai scris ca nu trebui sa lipseasca din biblioteca nicunui stupar...amator sau profesionist!!!?????? :shock:

Pentru ca unui incepator ce a mai citit ceva pe ici pe colo i se deschid ochii
iar profesionistilor ca matale li se deschid orizonturile,in sensul ca este scrisa in asa maniera
in care te face sa zici ca stiai si tu pe aia dar nu o puteai scrie cu cuvinte atent ticluite

Tema de lucru pentru matale;citeste capitolul Zaharul de la pag 111 si sa-mi scrii mie ca le
stiai pe toate cele scrise acolo.Daca le stiai,mai ai corajul sa dai zahar la albine??
salve :D

P.S. descidem topicul cu cartea dupa sarbatori si o disecam atunci;ce e bine si ce e rau....bineeee???
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde proapis13 » 21 Dec 2012, 19:05

Ioan Guist scrie:sunt ceva noutati in carte.Vorbim dupa sarbatori.
Sunt ceva noutati pentru mine nu neaparat ca nu le mai gasesti in ...literatura apicola.

Si pt mine sunt unele noutati dar nu am gasit altele pe care le stiam ;)
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde janese » 21 Dec 2012, 19:05

ioaneee.....ce faci ma????tu vorbesti?...ala cu stupii ragaind de apiinvert???? :lol:

puteam sa jur ca te bagi aici!!!! :P ca va cunosc pe toti si stiu cum reactionati!!!
la fel cum si de la proapis am pretentii...si m-a racait putin cand a lansat doar o publicitate ieftina!!!!izact ca la tilivizor!!!!! ;)

ps....privitor la raspunsul tau de mai sus..proapis....ai recomandat-o inainte sa o deschizi!!!! :lol: am zis ce am avut de zis si inchei subiectul aici. va salut cu prietenie!!!
janese

Mesajde proapis13 » 21 Dec 2012, 19:23

janese scrie:ps....privitor la raspunsul tau de mai sus..proapis....ai recomandat-o inainte sa o deschizi!!!! :lol: am zis ce am avut de zis si inchei subiectul aici. va salut cu prietenie!!!

La ce sa inchizi subiectul cind nici nul deschisasi bine :lol:
Cartea am ridicat-o miercuri de la posta am rasfoit-o seara iar joi am recomandat-o
Tot joi dimineata am avut o convorbire de 1 ora cu Dani Popovici pe tema celor citite pina atunci si
am aprofundat o discutie pe tema hranei proteice si necesitatea administrarii ei si cand :!:
Asa ca NU aveam ce sa postez mai mult de atat .....ca a sunat pt matale ca o ,,publicitate ieftina''
asta-i partea a doua - mea culpa :roll:
Pina una-alta raspunde-mi la ce te-am rugat mai sus
proapis13

Mesajde janese » 21 Dec 2012, 19:37

janese

Mesajde proapis13 » 21 Dec 2012, 19:50

janese scrie:http://anunturiapicole.stuparitul.com/viewtopic.php?f=11&t=4536&start=32

Am expediat azi cartile comandate incepand cu 6 decembrie (proapis 13), pana ieri.
Voiam ieri, dar pana le-am impachetat, am scris adrese si am debarasat zapada din fata automobilului,
a trecut bine de pranz si ma gandeam ca se inchide posta.

albinasebes, bar si mihai_bursuc13 raman in asteptare pana saptamana viitoare.

Mai sunt putin peste 100 de exemplare.

ATENTIE MARITA :!: .....mihai bursuc 13 ramin in asteptare

Lui proapis13 cartea i-a fost trimisa JOI 13 DECEMBRIE,a ajuns la Severin cind a ajuns iar eu am ridicat-o in data de 19 :lol:

Nea Janesse cu tot respectul te rog ca data viitoare sa fii mai atent
Cele de mai sus sunt adevarate si se pot verifica
proapis13

Mesajde janese » 21 Dec 2012, 20:04

ma pretenii mei...departe de mine gandul sa isc ceva pe forum acu cand este in sfarsit liniste!
de aceea am zis ca nu mai continui pe tema asta!(a recomandarii unei carti care ,,nu trebui sa lipseasca"" (si scris cu litere mari!!!)asta am luat-o ca pe o manipulare asupra stuparilor...adecaaa...scop comercial!
1. citesc cu ochii cascati absolut ce se scrie pe forum si indiferent cine scrie...am mai zis treaba asta!
2. respect munca autorilor cartilor.
2. cand a postat proapis...am cascat ochii si mai mari! si mi-a falfait mintea...daca e asa ...atunci de ce nu as lua vreo cinci sa le dau de mos craciun la pretenii mei stupari in zona...si am cerut(voalat) sa ma convingeti ca intr-adevar este o carte de capatai si ca stuparii s-ar bucura de cadoul meu...dar nu m-ati convins...si atunci am stat cuminte...am luat-o eu..(acordandu-i tot girul,prin faptul ca am cumparat-o)!!! atat am avut de zis!...in rest...dupa ce o citesc,rumeg si functie de cum vor fi de linistite apele voi comenta si eu sau nu!!!!!
dar daca am fost atentionati ca e ceva care nu trebui sa lipseasca de la niciunu...pai sa stiti ca ma astept chiar la ceva care nu trebui sa lipseasca!!!!!
la fel s-a intamplat si cu cativa ani inainte cand a apurut o carte si d 2006 si cu pretenu lui valter...au ridicat-o in slavi...fara argumente!!!!( si atunci am pus tot la fel problema,,,interes comercial!!!!)
va doresc sarbatori linistite si cu sanatate!
janese

Mesajde proapis13 » 21 Dec 2012, 20:36

Departe de mine gindul de a-mi impune parerea despre o carte si de a face din asta litera de lege
Am mai scris si mai sus;nu incerc sa conving pe nimeni,a fost o parere personala si atat
Cine doreste o cumpara,o citeste si dupa aia decide daca o face cadou sau o pastreaza
Facem o intelegere ca vad ca esti Toma Necredinciosul si Gica Contra
Daca nu-ti place cartea mi-o trimiti mie si i-ti remit suma platita :!:
Da' daca-ti place faci cinste???si daca da,cu ce???
proapis13

Mesajde nae » 21 Dec 2012, 21:19

Nene Janese , nu sunt din zona dar il astept pe Mosu :D
nae

Mesajde janese » 21 Dec 2012, 21:53

am facut cadou multe carti la viata mea!...destul de multe le-am vazut sub cratita la bucatarie in loc de fund!!! de vina nu era cititorul ci calitatea cartii...deaia am vrut sa ma informez!!!!sunt unele pe care eu am dat banii si le-am pus sub cratita!!!sa vedem ce soarta are si cartea asta! ...ii acord tot girul...daca peste doi trei ani se citeaza ceva din ea pe forum e bine...daca nuuuu...soarta altor carti!!!
janese

Mesajde Ioan Guist » 21 Dec 2012, 21:59

janese scrie:am facut cadou multe carti la viata mea!...destul de multe le-am vazut sub cratita la bucatarie in loc de fund!!! de vina nu era cititorul ci calitatea cartii...deaia am vrut sa ma informez!!!!sunt unele pe care eu am dat banii si le-am pus sub cratita!!!sa vedem ce soarta are si cartea asta! ...ii acord tot girul...daca peste doi trei ani se citeaza ceva din ea pe forum e bine...daca nuuuu...soarta altor carti!!!

De acord.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde janese » 21 Dec 2012, 22:04

ma..proapis asta din severin!!!!...tu ce esti ma???oltean sau banatean???
daca ziceai de la inceput...luati cartea ca nu o sa va para rau dupa bani!...daca nu, sa ma injurati pe mine!!!!,.....si atunci erai convingator si nu mai comentam!!!! :P implica-te!...daca mi-ai dat girul..chiar ca ma pun cu burta pe carte!!!!si numai cinci informatii nestiute daca gasesc si sunt multumit!!!! :D dar si daca nu gasescccccc................. :o

:lol: SI TU ,CE VREI MA CISNADIENE????TE MANCA CEAFA????
janese

Mesajde vslsilviu » 21 Dec 2012, 22:12

Ca tot ma mananca si pe mine... daca era in format .pdf avea girul meu :))
vslsilviu

Mesajde janese » 21 Dec 2012, 22:15

FUGITI FRATILORRRR !!!!!...CA INCEPE SA NE MANCE PE TOTI !!!!!!! :lol: :lol:
janese

Mesajde proapis13 » 21 Dec 2012, 22:21

vslsilviu scrie:Ca tot ma mananca si pe mine... daca era in format .pdf avea girul meu :))

Te-o minca....nu te-o mincaaaa...cind zina zorilor sa o faca astia in pdf cind nici nu se usca bine cerneala de pe pagini :lol:
Auzi teteo,de ce nu deschizi matale poznarul si s-o iei si pe-urma sa o punem de un comentariu pro si contra??
Sau ai si tu arici la buzunar???
proapis13

Mesajde janese » 21 Dec 2012, 22:30

MAAA......hai ca iar m-ai naravat cu ,,arici la buzunar""!!!.......am fost pe 12 la intalnirea de craciun cu colegii din firma la bucale...si trebuia sa fim mosul pentru cate un coleg...si eu ce m-am gandit,,,sa-l momesc cu o carte despre albine...l-am trimis pe un baiat in targoviste sa-i ia o carte despre albine...zic..ajungi in librarie...intrebi.... si imi zici cum se numeste si cat costa...a ajuns acolo mi-a zis...eu am ales...o carte a unei doamne ceva cu initiere in cresterea albinelor 34 ron...zic ia-o paia...vine cu ea la fabrica...si iutre sa o rasfoiesc eu...........jaleeeee!!!!!........mi-a fost rusine sa i-o dau aluia cadou!!...si am si plans dupa bani!!!! dar tot i-am dat-o!..ca dehhhh...am dat pe ea cat pe un corp d1/1!!! nu era o carte sa-l faca sa se apuce de albine!!!!!
janese

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?