Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: proapis13

Mesajde vslsilviu » 21 Dec 2012, 22:36

acum alerg dupa apimelul recomandat de Bunka (Bucuresti -> Iasi -> Bucuresti... oboseste zana... ), o sa incerc sa fac rost si eu de aceasta lectura pentru vacanta. dincolo de gluma... apreciez ca purtati aceste discutii public... mai prindem si noi cate ceva...
multumesc!

p.s: pe la mine se gasesc astfel de carti, daca sunt interesati :)

http://ecx.images-amazon.com/images/I/5 ... AA300_.jpg
vslsilviu

Mesajde proapis13 » 21 Dec 2012, 22:36

Las ca daca-i incepator e ca si copii mici;aia nu se uita ce fel de acadea le iei ci cat e de mare si de colorata
Asa si cu incepatorul lu matale;ala s-a bucurat ca a primit o carte nu ce fel de carte :lol:
Si apropo de arici....aricii de batatura.... unii unt buni in stupina altii sunt daunatori
Te vaitasi de parca ai fi ruda cu Copos....sau esti Rapidist cumva,ai??
salve :D
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde proapis13 » 21 Dec 2012, 22:38

vslsilviu scrie:p.s: pe la mine se gasesc astfel de carti, daca sunt interesati :)

La voi stiam ca se publica decat manualele....de frigidere :lol:
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde vslsilviu » 21 Dec 2012, 22:48

Ca fapt divers cand am fost sa o iau de la posta (are vreo 880 de pagini) m-au intrebat ce este inauntru. Eu senin le-am spus ca este o carte.
Doamna de la ghiseu foarte draguta "cum sa fie o carte intr-o cutie atat de mare?". Dupa ce ce i-am aratat ... cred ca a spus in gandul ei (alt nebun... )
Evident ca am luat-o pentru ca nu se aseza bine frigiderul :))

p.s: intrebarea mea cea mai crunta din aceasta perioada... "cand vine ziua cu temperatura de peste 10C ?" :(
vslsilviu

Mesajde janese » 21 Dec 2012, 22:50

vslsilviu scrie:p.s: pe la mine se gasesc astfel de carti, daca sunt interesati :)

tu-te-n zbang gaestene!!! :lol: ce vrusesi sa zici ma cu recomandarea aia???????sa nu incep sa citesc ,,nutritia"" ca si asa nu sunt in stare s-o inteleg???? :lol:
despre temperatura peste 10...adecaa...zbor de curatire????probleme sa ne facem de pe la cinshpe ianuarie incolo de un zbor...pana atunci...cat ar fi iarna de grea nu e cazul sa ne speriem!!!
janese

Mesajde delorin I » 21 Dec 2012, 23:01

Nea Janese...nu aveti niste inregistrari cu sunetele stupului in iarna? :) Sau tot suparat sunteti?
Sezi bland si continua! NU moare Moldovanul cand vrea Mayasul!

“Tracii mai povestesc că teritoriile de dincolo de Istru ar fi ocupate de albine şi că din această cauză oamenii n-ar putea merge de ele mai departe“
(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Mesajde proapis13 » 21 Dec 2012, 23:03

Subtil gaesteanul,nu nea janesse?? matale cu aragazul el cu frigiderul...
Si apropo de zborul de curatire..........scaparam de el ;) :lol:
proapis13

Mesajde delorin I » 21 Dec 2012, 23:04

Cartea asta ajunge pana in primavara? Sau se va evapora curand? Deca tot e atat de proaspata parca as citi- o si eu! Altfel am destule vechituri ...Daca nu sa speram ca autorul va vinde si o editie electronica:)

“Tracii mai povestesc că teritoriile de dincolo de Istru ar fi ocupate de albine şi că din această cauză oamenii n-ar putea merge de ele mai departe“
(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Mesajde Ioan Guist » 21 Dec 2012, 23:05

jane,
E altceva cartea asta.Altceva fata de ce am cumparat in perioada mea de apicultura .
Ma, nu e Ruttner si deci inca nu o inlocuiesc sub perina.Da e o carte ce merita loc bun , la indemana in raft.
Parerea mea.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde janese » 21 Dec 2012, 23:06

al doilea pe care o sa-l injur daca nu e buna!!!! :lol:
si pingpong-urile astea ...tot o publicitate e !!!...dar ma gadila in mod placut!!!! :lol:
Ultima oară modificat de janese pe 21 Dec 2012, 23:11, modificat 1 dată în total.
janese

Mesajde delorin I » 21 Dec 2012, 23:08

Rutner...care dintre ele? Am deocamdata in prnt doar crestrea matcilor...

(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Mesajde janese » 21 Dec 2012, 23:09

delorin I scrie:Nea Janese...nu aveti niste inregistrari cu sunetele stupului in iarna? :) Sau tot suparat sunteti?

ce vrei ma sa auzi????? :lol: e simplu!!!!!...daca nu bazaie...inseamna ca nu mai mishca!!!!!! :lol:
janese

Mesajde delorin I » 21 Dec 2012, 23:13

De ce nu? NU e vremea ca veteranii forumului sa aiba si glasurile ingropate pe acest forum:)) ....nemurirea cere sacrificii! :)

(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Mesajde vslsilviu » 21 Dec 2012, 23:14

:)))))

rai mai sunt dambovitenii.... dar mai exista o varianta... sa nu se auda nimic... daca ascultam la o lada goala :))
vslsilviu

Mesajde proapis13 » 21 Dec 2012, 23:21

delorin I scrie:Rutner...care dintre ele? Am deocamdata in prnt doar crestrea matcilor...

Maaa,Rutner e unul si nu incape in discutia asta e unic,e inimitabil
cartea asta e altfel merge la inima ca-i scrisa cu suflet de apicultor

Nea Janese,te muiasi???...daca aveai ochelarii buni erai acuma la citit....
sa ne dai maine peste nas ca stam numa pe forum si de citit nimica :lol:
Iote ca din cauza asta nu pot io citi cartea acuma ca ma tii de taina noaptea
proapis13

Mesajde Ioan Guist » 21 Dec 2012, 23:40

janese scrie:
delorin I scrie:Nea Janese...nu aveti niste inregistrari cu sunetele stupului in iarna? :) Sau tot suparat sunteti?

ce vrei ma sa auzi????? :lol: e simplu!!!!!...daca nu bazaie...inseamna ca nu mai mishca!!!!!! :lol:

Ma , o data ma duceam si eu sa bag furtunul sa ascult.Si gaseam pe unu ce ...mucles.Ma ridic in picioare si ma scarpin in cap.Ce-i fac lu asta acuma? Sa-l gadil cu curent electric? sa fac focu sub el ? se mai ridica oare? Si daca stiu de el acuma...ce fac? Ma apuc de curatat lazi de boboteaza? Rahat cu gheata rece.

P'orma am inteles,Ca -i deranjez cu furtun, cu bocancii, cu peria la urdinis, cu suflarea mea, cu putoarea hainelor mele, nu fac altceva decat le ob
lig sa mai ia o gusa in plus de miere.

Acum.Liniste.
Ba Jane, m-ai sunat acu ceva vreme sa ma intrebi de ala cu stupii in liniste deplina.Mai sti???
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?