FLORINELU scrie:Stefan_D scrie:Uraaaaaaaaaaa!!!......
oare or fi ceva albine in cutiile alea?![]()
Tudor20 scrie:Legat de macara, am putea analiza si materialul asta http://www.youtube.com/watch?v=gqGht98a3dc
Desi omul ce o manevreaza este destul de "voinic" , macaraua il cam "poarta" dintr-o parte in alta.Dar e o idee, sigur e artizanala si copie AJ...!!!!
delorin I scrie:E o copie dupa cea frantuzeasca-parerea mea:) Arata ok...cu siguranta costul este muuult mai mic. PAcat ca nu avem niste scheme de constructie...profile...imbinari..etc! Dar din ce face masinaria asta....stai si te intrebi daca nu este suficienta totusi lisa cu actionare si manuala si electrica...cu un cadru care sa ridice la 180 cm. Din start se rezolva problema supapunerii a 2 randuri de stupi pe platforma...DAca nu ridici paleti mai mari cu 2, 3 sau 4 stupu....cred ca pentru ridicarea individuala lisa este o solutie mult mai ieftina...nu stiu daca si mai practica...dar e foarte posibil ...ai o autonomie mai mare de lucru! Cert e ca pavilionul si macaraua sunt 2 lucruri care nu prea se potrivesc! PEntru tipul de descarcare incarcare de pe o platforma e ok...dar dweja in pavilion apar alte probleme si acolo poate ar fi cel mai bun un cadru mobil dar nu cu roti de tip lisa...care sa se deplaseze in lungul rastelului....rezolvam problema uratului pe al 3 lea rand...rezolvam si nevoia unei mese pliabile acolo unde ai nevoie si cand ai nevoie!
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 13 vizitatori